ilk günlere oranla daha iyi
iyiyim canım asıl seni sormalı
rabbim şifasını versin arkadaşım...
yetercim evet eşin nasıl? daha iyi mi?
seldacım sende durumlar nasıl?
nuraycım biliyorum çok zor bir durum... ama içimizde ümit olmadan olmuyor biliyorsun... rabbim en iyisini versin senin için...
iyi işte blucum günüm 1 gün geçti ama ağrılarım var sanırım bu ayda ters köşeye düşürecek beni ama hakkımda hayırlısı
aynen benimde öyle... kasıklarım acayip ağrıyor.. bugün kırmızıların gelmesi gerekiyordu.. iki gün önce açık pembe akıntı geldi.. belim ağrıyor acayip... ama gelen giden yok...
hamile olabilir misin canım....çünkü adetten önceki koyu ya da açık renkli akıntı,ya da kanama, regl gecikmesi ile birlikte hamilelik olabiliyor....öyleyse süper....
hamile olabilir misin canım....çünkü adetten önceki koyu ya da açık renkli akıntı,ya da kanama, regl gecikmesi ile birlikte hamilelik olabiliyor....öyleyse süper....
allah allah aynı şeyler bendede var ve günüm bir gün geçti ama hemen sevinmek istemiyorum yarın test yapıcam olmazsam zaten
bizi iki antalyalı aynı zamanda hamile kalıyormuşuz seldacım bak şu işe
süper olur valla şöyle aralık ayında tam güzel mevsimde doğururuz da sen geçen ay ne zaman olmuştun ben 10 mart
kızçeler istanbul sağnak yağışlı
hadi bakalım hayırlısı canım...inşallah alırız güzel haberlerinizi....valla ben olsam çoktan yapmıştım testibilmiyorum ki hayatcım.... bir kaç gün daha gelmezse kırmızılar test yapıcam.. h.içi baş dönmesi mide bulantısı yaşadım ama bunların hepsi mevsimsel de olabilir...
bakalım bekleyip görcez bir kaç gün daha...
bence de yap canım...inşalah göbüşündedir bebişin.allah allah aynı şeyler bendede var ve günüm bir gün geçti ama hemen sevinmek istemiyorum yarın test yapıcam olmazsam zaten
bizi iki antalyalı aynı zamanda hamile kalıyormuşuz seldacım bak şu işe
selda cım hadi hayırlsı bakalımm inşallahhh gelmezz o kırmızılar..geçmiş olsun serpilim aman boya da çarpmıştır seni annemde dün hastalandı serumlar falan aklım gitti başımdan bide bana haberde verdirmiyor aman hamileysem üzüntüden birşey olurmuşta bilmem ne banada gelinimiz haber verdi kayınvalidemdeydim nasıl anneme gittiğimi şaşırdım çok şükür iyi ya durun bu arada size güzel bir haber vereyim benim kırmızılar gelmedi günüm geçti bakalım
canımmmmm çokkkkkk sağollll.Allah isteyen herkese hayırlı bir şekilde tez zamanda vesrin inaşallahhselam kızlarrrr
nihalimiz hamile mi süper bi haber çok ii geldi canım çok sevindim ya.....
Rabbim nazarlardan korusun
canımmm ne desem boş seni rahatlatmayacak.. ama herşey Allah tan yapacak birşey maalesef.. sabırr ve şükürr halimize binlerce kere şükür...Kuzenim genetikçi cerrahpaşada master yapıyor.. geçen 19 yaşında bir kız gelmiş rapor vermişler eline..sonuçç bir daha anne olamayacak.... düşünebiliyormusun.. biz en azından her ay ümit ediyoruz bekliyoruz.. ama o yavrucak daha evlenmmiş bebek hayali kurması imkansızz.. diyeceğim beterin beteri var halimize şükredelim..hepinize günaydın kızlar haftayı bu haberle açmak istemezdim ama maleseffslm kızlarr nasılsınız ben çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuç negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffff
rabbim dayanma gücü verrrrrrrrrrrrrrrrrr
yine yok bebişim allahım neden nedennn derken susu diyorum kendime rabbin büyük sabretmeyi bilene neler bağışlar isyana girme sabret sabrın sonu salamet diyorm bu sefer de yok ruhum bedenim yüreğim öyle acıyor ki kelimeler anlamsız kalır anlatmaya nefes alamıyor kelimeler düğüm düğüm allahım bu son olsun diye yalvarıyorumm rabbim büyüksün öylesine geniş hazinen varki ol desende oluverse bizde bebişlerimize kavuşsak sana şükretmek için bi sebebimiz daha olsa neyse duygularımı anlatacak ne kelime var nede yazacak gücüm hepiniz beni benden iyi anlarsınız kısacası yine ellerim boş ve içim acı doluu hikmetinden sual olmayan arbbim duy sesimizi dualarımızı kabul et
inşallah bereket olsun
bu gün kutlu doğum haftası dime ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?