Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yetercim evet eşin nasıl? daha iyi mi?

seldacım sende durumlar nasıl?

nuraycım biliyorum çok zor bir durum... ama içimizde ümit olmadan olmuyor biliyorsun... rabbim en iyisini versin senin için...

iyi işte blucum günüm 1 gün geçti ama ağrılarım var sanırım bu ayda ters köşeye düşürecek beni ama hakkımda hayırlısı

iyi işte blucum günüm 1 gün geçti ama ağrılarım var sanırım bu ayda ters köşeye düşürecek beni ama hakkımda hayırlısı

aynen benimde öyle... kasıklarım acayip ağrıyor.. bugün kırmızıların gelmesi gerekiyordu.. iki gün önce açık pembe akıntı geldi.. belim ağrıyor acayip... ama gelen giden yok...

kızlar...günaydınnn......
günaydın......

şükür allahıma yaşıyoruz....
ve ayrıca yupppppiiiiiiiiiiiiii
fatoşum,gözüm hoşgeldin hemşom.....

oh beeeee.....
bi içim soğudu valla......

aynen benimde öyle... kasıklarım acayip ağrıyor.. bugün kırmızıların gelmesi gerekiyordu.. iki gün önce açık pembe akıntı geldi.. belim ağrıyor acayip... ama gelen giden yok...

hamile olabilir misin canım....çünkü adetten önceki koyu ya da açık renkli akıntı,ya da kanama, regl gecikmesi ile birlikte hamilelik olabiliyor....öyleyse süper....

hamile olabilir misin canım....çünkü adetten önceki koyu ya da açık renkli akıntı,ya da kanama, regl gecikmesi ile birlikte hamilelik olabiliyor....öyleyse süper....

bilmiyorum ki hayatcım.... bir kaç gün daha gelmezse kırmızılar test yapıcam.. h.içi baş dönmesi mide bulantısı yaşadım ama bunların hepsi mevsimsel de olabilir...
bakalım bekleyip görcez bir kaç gün daha...

allah allah aynı şeyler bendede var ve günüm bir gün geçti ama hemen sevinmek istemiyorum yarın test yapıcam olmazsam zaten

süper olur valla şöyle aralık ayında tam güzel mevsimde doğururuz da sen geçen ay ne zaman olmuştun ben 10 mart

benim senden bir kaç gün sonra gelmiş kırmızılar... bakalım her şeyin hayırlısı artık... ama sanki adet ağrısı gibi benimki.. çünkü adet olacağım da hep böyle olurum... kendimi çok de heveslendirmek istemiyorum...

hadi bakalım hayırlısı canım...inşallah alırız güzel haberlerinizi....valla ben olsam çoktan yapmıştım testi

allah allah aynı şeyler bendede var ve günüm bir gün geçti ama hemen sevinmek istemiyorum yarın test yapıcam olmazsam zaten
bence de yap canım...inşalah göbüşündedir bebişin.

bizi iki antalyalı aynı zamanda hamile kalıyormuşuz seldacım bak şu işe

....harika olur.....

selda cım hadi hayırlsı bakalımm inşallahhh gelmezz o kırmızılar..

selam kızlarrrr
nihalimiz hamile mi süper bi haber çok ii geldi canım çok sevindim ya.....
Rabbim nazarlardan korusun
canımmmmm çokkkkkk sağollll.Allah isteyen herkese hayırlı bir şekilde tez zamanda vesrin inaşallahh

canımmm ne desem boş seni rahatlatmayacak.. ama herşey Allah tan yapacak birşey maalesef.. sabırr ve şükürr halimize binlerce kere şükür...Kuzenim genetikçi cerrahpaşada master yapıyor.. geçen 19 yaşında bir kız gelmiş rapor vermişler eline..sonuçç bir daha anne olamayacak.... düşünebiliyormusun.. biz en azından her ay ümit ediyoruz bekliyoruz.. ama o yavrucak daha evlenmmiş bebek hayali kurması imkansızz.. diyeceğim beterin beteri var halimize şükredelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…