- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
canım genel olarak 27-28 günde birse eğer, hamilesin..yani normalde gecikme olmuyo hiç...bence hemen bi test yap...veeeee hamile haberlerimiz artsın canımmm.....
aminnn inşallahhhh canım sende hamilesindir.. hadi bakalım hayırlısı
canım ben inanıyorum çok hamile çıkacak emin ol
kızlar ne habersinizzzzzzzzzzzzzz
hoşgeldin aramıza.....[/QUOTE
hoşbulduk canım cesaret istiyorum dedim kk dediler bende geldim
buradaki kızlar o kadar iyiler ki...en iyi adrestesin bence... iyi yapmışsın gelmekle...
hep içimden geçiriyordum bu ay bende kalabilirmiyim diye inşallah öyledir aşılamadan beri yani 4 aydır hep test yapıyordum bir tek bu ay yapmadım içimden gelmedi ilk kez kendimi hamile gibi hissettim içimden bi his dikkat et bebeğin yerini hazırlıyor demişti ve bugüne geldim yarın büyük gün inşallah
buradaki kızlar o kadar iyiler ki...en iyi adrestesin bence... iyi yapmışsın gelmekle...
biz müthişizzzzzzz
hep içimden geçiriyordum bu ay bende kalabilirmiyim diye inşallah öyledir aşılamadan beri yani 4 aydır hep test yapıyordum bir tek bu ay yapmadım içimden gelmedi ilk kez kendimi hamile gibi hissettim içimden bi his dikkat et bebeğin yerini hazırlıyor demişti ve bugüne geldim yarın büyük gün inşallah
inşallahhh seldacım rabbimm umutlarını boş çevirmesin gönülden diliyorummm en kısa zamanda o mutluluğu yaşarsınn
eşimi ilk kez gördüğüm ve rabbimden allahım hayırlıysa onu karşıma bir kez daha çıkar dediğimden tam 3 yıl geçti ve 27 nisan günü ortak arkadaşlarımızın racı olmasıyla tanıştık ben onu görünce rabbime ne kadar şükretmiştim üzerinden tam 3 yıl geçti benim ilk görüşte aşık olduğum adamla tanışmamızın 3, evliliğimizin haziranda 2,senesini dolduracağımız birlikteliğimizin yıl dönümü ve ona en büyü hediyesini veririm inşallah rabbim bu kez de dualarımı kabul eder aşk bambaşka bir şey analatılamıyor bile aşkımızın meyvelerini toplama zamanı gelmiştir inşallah
hayattttt kavuniçi.....
hayat masmavi......
hayat pespembe...
hayattttt ayyy ne güsel...
yawww niye böle oldum ben acayip bir enerji var içimde
çokk tatlısın canımm ne kadar hayatsın yaaaane güzel işte canım...ne kadar pozitif enrji, o kadar mutluluk, pozitif oldukça,pozitifi çekiyoruz......
evrnein çekim yasasıııııııııııııııııııııııııııııııııı
hayat rengarenkkkk
hayattttt kavuniçi.....
hayat masmavi......
hayat pespembe...
hayattttt kavuniçi.....
hayat masmavi......
hayat pespembe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?