Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım benim..o senin tatlılığın....
ay bi de hamile kalmış..bebişiyle buralara gelmiş
....oh mutlu mesut büyütücez onu burda hep beraber annesi....

amin inaşallahh teyzesii inşallahh...zaten bebişin o kadar güzel teyzeleri varkiii... şu pı pıtları duymadan inanamayacağım anne olabileceğime...

güzelim hayırr olsunn içindeki enerji bebişin olsun inşallahhhhh..
bu arada msn de yoksunn

hıhı msn açılmıyo.. yine sanırım serverden kapattılar... malum devlet dairesi olunca... bazen açıyolar bazen kapıyolar...
bilmem canım benim... hayır olsun...acayip enerjiğim....bütün antalyayı turlayasım var yürüyerek

anladım canımm ben ekledim seni haberin olsun... ohhh ne güzel allah daim etsin enerjini canımmm

inşallah canımmm inşallahh... teyzesi neler örcek ona...inşallah nihalim duy bi pıtpıtları için rahat etsin...

canımsınn Allah razı olsunn.. bence teyzesi kendine örmekten bize fırsat bulamayacak gibi geliyor bana

kızlarrr hepinize hayırlı akşamlarrrr kendinize iyi bakın yarın daha güzel bir gün olsunnnn

canlarım çıkıyorum ben.. kendinize dikkat edin.. seldacım....iyi haberlerini bekliyorum.. inşallah yarın büyük gün olur... nihalcim dikkat et kendine... yorma kendini...hayatcımmmm iyiki varsın....serpilcimmm..canım arkadaşım bak sakın vücut direncini düşürme... bol c vitamini takviyesi... yeter öpüyorum... cimcime dualarını eksit etme...

kızlar isimlerini yazamadığım herkes arkadalarım güzel anne adayları iyi bakın kendinize...

öperim kocaman her birinizi...

(ayyy sankim tatile çıkıyormuş gibi oldu)

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum sabah güzel haberlerle dönerim inşallah malum test yapıcam dua edin hepinizi öpüyorum hoşçakalın

kızlar,yazacaklarım uzun olduğu için yazılarınızı hiç okumadım,umarım hepiniz iyisinizdir.

son durumumdan bahsettikten sonra,ablamın komşusu olan -hoca-bir hanımın benin bebeğimin olmadığını duyduktan sonra bana gönderdiği şeyleri yazacağım.

hsg çektirdiğim ay antibiyotik kullanmam sebebi ile korundum.
sonraki 2 ay normal yolla olması umuduyla bekledim.
bu ay klomen kullandım.
adete 3 gün kala yani bugün -oncomet hassas gebelik testi-test yaptım sonuç:hüsran
ne yapacağımı bilemiyorum allah a sığındım...

gebe kalmak isteyenin yapması gerekenler;

ya musavvir cc. ismi şerifi gün battıktan sonra 7 gün,21 defa okunacak.
--
yatsı namazından sonra 1000 defa tevhit çekilecek ve şu dua okunacak ; ''yarabbi ! bana salih bir çocuk nasib et''
--
hergün tövbe istifar yapılmalı.
--
sabah-akşam besmele çekilerek 19 defa şu dua akunmalı ; '' ferdün hayyün kayyümün hakemün adlün kuddüsün heblimin ledünke veliyyen yerüsüni''
--
yağmur suyuna ; (nisan yağmuru daha uygun)
*70 defa fatiha
*70 defa ayetel kürsi
*70 defa ihlas
*70 defa felak
*70 defa nas.okunur ve 7 gün içilir,kalanı ile eşler yıkanır.

TAKTİR ALLAH'TAN
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ben bu son yazdığımı eşime dediğimde ''bu yağmurlar hava kirliliği nedeni ile bu amaçla kullanılmaz,zararı olabilir ''dedi..
ben de köyde ki görümcemden rica edeceğim,o hazırlar diye düşünüyorum.
sizinde böyle bir imkanınız varsa daha iyi olur.

Bu son yazdığımın hadis-i şerifini de okumuştu ablam bana telefonda ama yazmamıştım !..
aklımda kalanı ise şu;herkim yağmur suyuna (nisan yağmuru daha makbul)yukarıda ismi geçen sureleri okurda o suyu karısına içirirse ve eşler o suyla yıkanırsa,allahın izni ile o kadın gebe kalır -daha birçok şifaya sebepmiş fakat ben konumuza ilişkin olan kısmı yazdım-...

diğerlerinin kaynağını söylememişti.

allah hepimizin yardımcısı olsun.
hepimiz biliyoruz herşeyin vakti zamanı var,mevlam o gün gelene kadar bize sabır versin,isyandan muhafaza etsin.AMİN ECMAİN.

selamın aleyküm...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarrr kasvetli bir hava soğuk buz gibiii inş güzel haberlerle neşemiz yerine gelir içimiz ısınırrr:86:

canım benim seni çok iyi anlıyorum rabbim elebet birgün verecek tatlım ayetel kürsülerini ben okurum kaç eksisğin var benim dualrım bitti bana sayı bildir canım

canım ben 100 tane okudum 100 tane daha okurum..toplam 500 dü.çok hastayım bu aralar henüz iyileşemedim o yuzen okuyamıyorum..teşekkür ederim öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…