çokk tatlısın canımm ne kadar hayatsın yaaaa
canım benim..o senin tatlılığın....
ay bi de hamile kalmış..bebişiyle buralara gelmiş
....oh mutlu mesut büyütücez onu burda hep beraber annesi....
amin inaşallahh teyzesii inşallahh...zaten bebişin o kadar güzel teyzeleri varkiii... şu pı pıtları duymadan inanamayacağım anne olabileceğime...
güzelim hayırr olsunn içindeki enerji bebişin olsun inşallahhhhh..
bu arada msn de yoksunn
duyarsın canım allahın izniyle....o gün de gelir....
inşallahh canımm inşallahhhhh
anladım canımm ben ekledim seni haberin olsun... ohhh ne güzel allah daim etsin enerjini canımmmhıhı msn açılmıyo.. yine sanırım serverden kapattılar... malum devlet dairesi olunca... bazen açıyolar bazen kapıyolar...
bilmem canım benim... hayır olsun...acayip enerjiğim....bütün antalyayı turlayasım var yürüyerek
inşallah canımmm inşallahh... teyzesi neler örcek ona...inşallah nihalim duy bi pıtpıtları için rahat etsin...
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum sabah güzel haberlerle dönerim inşallah malum test yapıcam dua edin hepinizi öpüyorum hoşçakalın
çektir canım..serpilin de dediği gibi teşhis için önemli.....sen kaç yaşındasın.
yeni gördüm kusura bakma ben 27 yaşındayım
buradaki kızlar o kadar iyiler ki...en iyi adrestesin bence... iyi yapmışsın gelmekle...
saol canım evet farkettim çok sıcaklar maşallah hepsine
canım benim seni çok iyi anlıyorum rabbim elebet birgün verecek tatlım ayetel kürsülerini ben okurum kaç eksisğin var benim dualrım bitti bana sayı bildir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?