evett canım bir aksilik çıkmazsa şimdilik hamileyimm.nihalla'cımmm.
hamile misin????
ben şuna inanaıyorum güven dolu bir yuvada sevgi ışıltısı olan bir evde bebek arzu ediliyorsa emin olun o bebbek gelecek içiniiz rahat tutun hepiniz anne olacaksınız sadce sabır deyin :26::26::26: ben yürekten innaıyorum olacağına sizde inaın
cimcime gizemin okuyamdığıı ayetl kürsüleri bana verebilrsin boştayımm canım bilgilendirsin ok
canımmmm ikimizde yanlış biliyomuşuz 20 nisan haftasıymış :26::26::26::26::26::26::26:
evett canım bir aksilik çıkmazsa şimdilik hamileyimm.
selda cım hadi hayırlsı bakalımm inşallahhh gelmezz o kırmızılar..
canımmmmm çokkkkkk sağollll.Allah isteyen herkese hayırlı bir şekilde tez zamanda vesrin inaşallahh
canımmm ne desem boş seni rahatlatmayacak.. ama herşey Allah tan yapacak birşey maalesef.. sabırr ve şükürr halimize binlerce kere şükür...Kuzenim genetikçi cerrahpaşada master yapıyor.. geçen 19 yaşında bir kız gelmiş rapor vermişler eline..sonuçç bir daha anne olamayacak.... düşünebiliyormusun.. biz en azından her ay ümit ediyoruz bekliyoruz.. ama o yavrucak daha evlenmmiş bebek hayali kurması imkansızz.. diyeceğim beterin beteri var halimize şükredelim..
fatoşumm uuzn ardan sonra aramıza hoşgeldin balım sensiz buranında tadı tuuz yoktu kel alaka topic olmuştukk :))
blu inşallhh o leklenme yerleşeme lekelenmesiidrr rabbim tez zamanda yüüznü güldürsün
seladacım günün geçmiş bakalımm hayırlsıı inşallhh şeytanın bacağı çift taraflı kırıldıı darsıı başınıza olsun
nihalle nasılsın kzuu yoğun olduğunu biliyorumm
cimcime kutlu haftasını ben bilmiyorum
nruan canım negatif görmüşsün çektiğin acıyı çok iyi tahmin ediyorum yaşın genç hemen umutsuuzluğa kapılma lütfen ne uuzn bir ömür var önünde
şekerleblebii canım sende çalışmalrını yaptıun hanım ahnım oturuyorsun :)))))
hayatkavuniçi mesajını aldımm seni seviyorumm bebeğimm
tüm fıstıklarr hepinizi öpüyorumm
haklısın canım rabbi,m daha beterinden saklasın inşallah
selda senin kaç gün gecikti şimdii
amanınnnnn....
allahıma şükürler olsun....canım benim çok sevindim,...
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....valla bi hamile haberi alınca sanki kendim hamileymişim gibi geliyo, o kadar seviniyorum.....
aaa.kutlayalım bunu...
kendi kendine hamile kaldın di mi...
yani kendine kendine derken, doğal yoldan
ne zamandır uğraşıyosun....
bende bebek sahibi olmak istiyorum aranıza yeni katıldım rabbim dileyen isteyen kıymetini bilecek cümlesine nasip etsin bu duyguyu (amin)[/QUO
aramıza hoşgeldin canım....allah hepimize nasip etsin inşallah....ne zamandır bebek istiyosun....
tarih olarak 2 gün periyot olarak 5 gün bakalım
seldacım periyod olarak 5 gün dedin ne onu anlyamadım ben.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?