Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoşumm uuzn ardan sonra aramıza hoşgeldin balım sensiz buranında tadı tuuz yoktu kel alaka topic olmuştukk :))

blu inşallhh o leklenme yerleşeme lekelenmesiidrr rabbim tez zamanda yüüznü güldürsün

seladacım günün geçmiş bakalımm hayırlsıı inşallhh şeytanın bacağı çift taraflı kırıldıı darsıı başınıza olsun

nihalle nasılsın kzuu yoğun olduğunu biliyorumm

cimcime kutlu haftasını ben bilmiyorum

nruan canım negatif görmüşsün çektiğin acıyı çok iyi tahmin ediyorum yaşın genç hemen umutsuuzluğa kapılma lütfen ne uuzn bir ömür var önünde

şekerleblebii canım sende çalışmalrını yaptıun hanım ahnım oturuyorsun :)))))

hayatkavuniçi mesajını aldımm seni seviyorumm bebeğimm

tüm fıstıklarr hepinizi öpüyorumm

ben şuna inanaıyorum güven dolu bir yuvada sevgi ışıltısı olan bir evde bebek arzu ediliyorsa emin olun o bebbek gelecek içiniiz rahat tutun hepiniz anne olacaksınız sadce sabır deyin :26::26::26: ben yürekten innaıyorum olacağına sizde inaın

canım biraz işlerimm var..
sana kesinlikle katılıyorum.. herşeyin bi vakti zamanı var...

evett canım bir aksilik çıkmazsa şimdilik hamileyimm.

amanınnnnn....
allahıma şükürler olsun....canım benim çok sevindim,...
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....valla bi hamile haberi alınca sanki kendim hamileymişim gibi geliyo, o kadar seviniyorum.....

aaa.kutlayalım bunu...

kendi kendine hamile kaldın di mi...
yani kendine kendine derken, doğal yoldan
ne zamandır uğraşıyosun....

haklısın canım rabbi,m daha beterinden saklasın inşallah

ben de seni seviyorum serpilim..çok çok hem de.....

haklısın canım rabbi,m daha beterinden saklasın inşallah

nuraycım,allah elbet zamanını biliyodur..hoş bunlar senin de bildiğin şeyler ama,seni çok iyi anlıyoruz...hayalinin yıkıldığı ik gün büyük acılarla doluyor,sonrasında zaman ilaç oluyor ve alışıyorsun, yeniden umutlarla dolu yeni bir döngüye giriyorsun....napalım,bizim sınavımız da bu.....allah elbet verecek....yıpratma kendini,önünde çok güzel uzun bir ömür var, daha çok gençsin,elbet olur canım....

canımmmm Allah razı olsunn ne kadar güzel benimle bu mutluluğu paylaşan böyle yüreği geniş arkadaşlarımın olması daha annem bile bilmiyor.. sizinle paylaştım sadece...
kendi kendime kaldım canımdoğal yoldan. 5 ay önce düşük olmuştu. 3 ay çalıştımm sonunda allah kısmet ederse hamile kaldım...

bende bebek sahibi olmak istiyorum aranıza yeni katıldım rabbim dileyen isteyen kıymetini bilecek cümlesine nasip etsin bu duyguyu (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…