bende bebek sahibi olmak istiyorum aranıza yeni katıldım rabbim dileyen isteyen kıymetini bilecek cümlesine nasip etsin bu duyguyu (amin)[/QUO
aramıza hoşgeldin canım....allah hepimize nasip etsin inşallah....ne zamandır bebek istiyosun....
hoşbulduk 1,5 yıldır istiyoruz 5 yıllık evliyim hiç bir ilaç kullanmadım 2 doktor degiştirdim bu sonuncusu buda bu ay takip yaptı ama galiba tuturamadık reglim yaklaştı ve regl belirtileri çok fazla bugun yarın olurum rahim filmi istiyo napıcaksam bilmiyorum. sen nekadardır istiyosun?
bende bebek sahibi olmak istiyorum aranıza yeni katıldım rabbim dileyen isteyen kıymetini bilecek cümlesine nasip etsin bu duyguyu (amin)
bende bebek sahibi olmak istiyorum aranıza yeni katıldım rabbim dileyen isteyen kıymetini bilecek cümlesine nasip etsin bu duyguyu (amin)
hoşgeldin aramıza.....[/QUOTE
hoşbulduk canım cesaret istiyorum dedim kk dediler bende geldim
o zaman doğru yerdesin hoşgeldin aramıza burada cesaret moral heyecan motivasyon yani hepsinin toplamı dostluğu göreceksin
hoşgeldin aramıza.....[/QUOTE
hoşbulduk canım cesaret istiyorum dedim kk dediler bende geldim
iki adet ortalaması gün ben 27-28 günde bir oluyorum hayatcım bugün 33,gündeyim
çok sağolun arkadaşlar rahim filmi çektirdinizmi hepinizde bi benmiyim yoksa? çok korkuyorum valla
aminnn inşallahhhh canım sende hamilesindir.. hadi bakalım hayırlısıcanım genel olarak 27-28 günde birse eğer, hamilesin..yani normalde gecikme olmuyo hiç...bence hemen bi test yap...veeeee hamile haberlerimiz artsın canımmm.....
canım genel olarak 27-28 günde birse eğer, hamilesin..yani normalde gecikme olmuyo hiç...bence hemen bi test yap...veeeee hamile haberlerimiz artsın canımmm.....
hoşbulduk 1,5 yıldır istiyoruz 5 yıllık evliyim hiç bir ilaç kullanmadım 2 doktor degiştirdim bu sonuncusu buda bu ay takip yaptı ama galiba tuturamadık reglim yaklaştı ve regl belirtileri çok fazla bugun yarın olurum rahim filmi istiyo napıcaksam bilmiyorum. sen nekadardır istiyosun?
canım benim yaşım 38..8 yaşında bi kızım var...geçen temmuzda 7 haftalık düşük yaptım..o gün bugündür deniyoruz..hiç bi sorunumuz da yok, ama allah daha zamanı değil diyor herhalde....bu ay ben de takipteydim,bilmeem tuttumu..ayın 15inde bekliyorum..
dr rahim filmi istiyorsa çektir bence..o önemli bir şey....faydasını görürsün, ben de ofishisteroskopi yaptırmıştım....burda pek çok arkadaş da rahim filmi çektirdi...zaten zamanla herkes napmış ne etmiş, nasıl gidiyor öğrenirsin canım
arkaşlarımız çektirdi bende çektirdim bana anlatılar kabustuu korka korka gitmiştim habukii o kadr kolay ve o kadar rahat çekildiki flm biitiğin farkında bile değildim dr tamam deyince baaaaaa aaaaaaaa bittimi demişim korkma çok rahat rahim flmi önemli bebek için bence geç kalmdan çektir kanllarını kontrol eidyorlar kapalımı açıkmı vs vs işte korkma diğer arkadşlarda yardımcı olur
evet yazılanların yarı accayip zor diyo yarısı çok basit diyo diyo aklım karıştı dicital olanı acıtmıyomuş ama yaşadıgım şehirde araştırdım bulamadım doktorum bu ayda yumurta takibi yapcak sonraki ay rahim filmi dedi
arkaşlarımız çektirdi bende çektirdim bana anlatılar kabustuu korka korka gitmiştim habukii o kadr kolay ve o kadar rahat çekildiki flm biitiğin farkında bile değildim dr tamam deyince baaaaaa aaaaaaaa bittimi demişim korkma çok rahat rahim flmi önemli bebek için bence geç kalmdan çektir kanllarını kontrol eidyorlar kapalımı açıkmı vs vs işte korkma diğer arkadşlarda yardımcı olur
canım benim yaşım 38..8 yaşında bi kızım var...geçen temmuzda 7 haftalık düşük yaptım..o gün bugündür deniyoruz..hiç bi sorunumuz da yok, ama allah daha zamanı değil diyor herhalde....bu ay ben de takipteydim,bilmeem tuttumu..ayın 15inde bekliyorum..
dr rahim filmi istiyorsa çektir bence..o önemli bir şey....faydasını görürsün, ben de ofishisteroskopi yaptırmıştım....burda pek çok arkadaş da rahim filmi çektirdi...zaten zamanla herkes napmış ne etmiş, nasıl gidiyor öğrenirsin canım
geçmiş olsun rabbim biradaha göstermesin o acıyı nasipte varsa olcaktır zamanı gelince nasipte yoksa ne yapsak boş çektircem rahim filminide anestezili olcak sanırım
geçmiş olsun rabbim biradaha göstermesin o acıyı nasipte varsa olcaktır zamanı gelince nasipte yoksa ne yapsak boş çektircem rahim filminide anestezili olcak sanırım
çektir canım..serpilin de dediği gibi teşhis için önemli.....sen kaç yaşındasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?