Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende bebek sahibi olmak istiyorum aranıza yeni katıldım rabbim dileyen isteyen kıymetini bilecek cümlesine nasip etsin bu duyguyu (amin)

melekkk hoşgeldin canımm aramızaa... doğru yerdesin çok cici arkadaşlar var burda..hepsi birbirinden iyi... herkes aynı durumdan dolayı burda...bende yeni geldim sayılır... aralarına iyikide gelmişim..

çok sağolun arkadaşlar rahim filmi çektirdinizmi hepinizde bi benmiyim yoksa? çok korkuyorum valla

çok sağolun arkadaşlar rahim filmi çektirdinizmi hepinizde bi benmiyim yoksa? çok korkuyorum valla

arkaşlarımız çektirdi bende çektirdim bana anlatılar kabustuu korka korka gitmiştim habukii o kadr kolay ve o kadar rahat çekildiki flm biitiğin farkında bile değildim dr tamam deyince baaaaaa aaaaaaaa bittimi demişim korkma çok rahat rahim flmi önemli bebek için bence geç kalmdan çektir kanllarını kontrol eidyorlar kapalımı açıkmı vs vs işte korkma diğer arkadşlarda yardımcı olur

evet yazılanların yarı accayip zor diyo yarısı çok basit diyo diyo aklım karıştı dicital olanı acıtmıyomuş ama yaşadıgım şehirde araştırdım bulamadım doktorum bu ayda yumurta takibi yapcak sonraki ay rahim filmi dedi

canım korkma burda en son ben çektirdim biraz canın acıyor tabikide benim ilk gecedeki zorluk kadar sadece birkaç dakikalık bir şey aslında onun için sakin olup biraz dişini sıkacaksın hepsi bu zaten çekilmeden yarım saat önce kas gevşetici iğne yapıyorlar

evet daha benim işyerimden 25 yaşında bi kız çektirdi...biraz duvar gbi bişey varmış rahminde...ve hiiç bişey hissetmemiş,rahim filmi için çok zor diyorlar ama, acısızmış.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…