Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

dr şey dedi....bugün vurdur iğneni dedi...1 nisandı hatta....iğneden sonra bir hafta 10 gün hergün ilişki dedi...
yoksa saat falan vermedi....o gece ilşki olmadı zaten....sonraki gün başladık....

iğnenin vurulduğu akşam ilişki olmuyor zaten. demekki süper ondan sonraki günler düzenli devam ettiysen inşallah rabbimin izni ile senden bu ay güzel haberler alıcaz

bunların hepsinden haberim var canımmm merak etme. msn açıyorum. kk ya evden giremdiğim için gelememiştim. işyerindede yoğunluktan giremiyorum. ama msn den tüm haberleri alıyorum kızlardan. şimdi senin adet günün cuma günümü. haydi inşallah allahım bize bu sevinci yaşat

kızlarrrrr hepinize mavi kentimden günaydınlar.....güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah.....

sanada günaydın. memleketimin mavi şehri neresi

şiirle geldin,şiir tadında da geçsin hayatın canım...
günaydın.....

sanada hayatım..... hepiniin şiir tadında geçsin.... mutlu geçsin... rabbim güzellikler versin....

topiğimizin güzel şairi blue ne güzel bi şiir bu böyle... iyi geldi saol

canımmm olumlu şeyler birbirini çeker...hep olumlu düşünelim.... güzel düşünelim..rabbimden hayırlısını dileyelim.....

günaydın kızlar ben geldim güzel haberlerle geldim sabah bir koşturmaca gittim hastaneye dedim benim öyle bekeleyecek vaktim yok hemen betahcg yaptıracam hastane sahibi abimin arkadaşı acil yaptırdık jet hızıyla geldi sonuçlar eşimle bakakaldık elim ayağım titredi sonuçlar gelene kadar dediler neden idrarda bakmadınız ben 5 aydır tek çizgiyle hep karşılaştım bu sefer cesaret edemedim dedim söylemediler sonucu sonra sonuçlar geldi.....................ÇALSIN DAVUL ZURNALAR OYNASIN KIZLAR VE BEN HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

canımmmmmmmmmmmmmmmm seldammmmmmmmmmmmmmmm

kız sonuç kaç

tutamayınm beniiiiiiiiiiiiiii
ağayacağımmmmmmmmmmmmmm inanmıyorummmm ayyyyyyyyyyyy çıldıracğım harikaaaaaaaaaaaaaaa ağlatınn seldaaaaaaaaaaaaaa

canımmmmm çok sevindim biliyodum bugün içimde neşe vardı dedim güzel bi haber alıcaz.....

seldaaaaaaaaaaaaa dedim size uğurlu sayfalrdayıız rabviimm hepiniizn yüüznü güldürsünn harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy seldacımmmmm canımmm tebrik ediyorum....

hadi bakalım.. darısı diğer kızların başına....bol hamileli bir topik olcak serpilin dediği gibi... nisan bereketli geçecek....

sevinçten ağlıyom...

tebrikler selda sonucun kaç çıktı neden yazmıyosun :26::26::26::26:

inşallah bebeğim ya....inşallah tutar...yoksa tohuma kaçıcam artık.......

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,nimren,hayatkavunici,blue+,tben+,fatosozel,

söyledimm size benn uğurlu sayfalradyıız maşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbimmm hepinizi anne etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…