Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

seldacımmmmmm.....
çok güzel bi haber bu.....çok sevindim...bekleyen derviş muradına erermiş...
bak ne güzel kendi kendine oldu işte...o kadar sıkıntı,stress, ağlama gereksizmiş değil mi,vaktini zamanını bekliyormuş....
canım benim,
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....çok sevindim senin adına....

Son düzenleme:

Canımmmmmmmmmmmmmmmm seldammmmmmmmmmmmmmmm

tutamayınm beniiiiiiiiiiiiiii
ağayacağımmmmmmmmmmmmmm inanmıyorummmm ayyyyyyyyyyyy çıldıracğım harikaaaaaaaaaaaaaaa ağlatınn seldaaaaaaaaaaaaaa

canımmmmm çok sevindim biliyodum bugün içimde neşe vardı dedim güzel bi haber alıcaz.....

seldaaaaaaaaaaaaa dedim size uğurlu sayfalrdayıız rabviimm hepiniizn yüüznü güldürsünn harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy seldacımmmmm canımmm tebrik ediyorum....

Hadi bakalım.. Darısı diğer kızların başına....bol hamileli bir topik olcak serpilin dediği gibi... Nisan bereketli geçecek....

Sevinçten ağlıyom...

tebrikler selda Sonucun kaç çıktı neden yazmıyosun :26::26::26::26:

kızlar teşekkürler anlatılamaz bir duygu 27 nisan eşimle tanışma yıl dönümümüz hep içimden diyordum eşimin uğurlu sayısı 3 tü ve bu 3, tanışma yıldönümümüz

evet serpilim ya çok ilginçsin...
nerden bildin bu sayfların uğurlu olduğunu...söylemiştin...
hatta ben de sormuştum ne uğuru var diye......

tebriklerrr maşallah kat kat artsın inşşşşşşşşşşşşşşşşş

rabbim herkese versin tedaviler sırasında hep yanımda destektiniz çok acılar çektim çok ağladım bana normal yolla çocuğunuz olmaz diyen o doktora ne diyeyim anladımki herşeyin başı stresss son iki aydır nasıl olsa tüp yapacam dedim rahattım arada depreşsede ağlamalarım ama geçti

kızlar teşekkürler anlatılamaz bir duygu 27 nisan eşimle tanışma yıl dönümümüz hep içimden diyordum eşimin uğurlu sayısı 3 tü ve bu 3, tanışma yıldönümümüz

maşallah nazar değmesin....

artık sıradaki kırmızıları bekleyen benim.... bakalım bir iki güne kadar benimkide belli olur.... ay içimden bir ses hamilesin diyo.. sonra yok yok kırmızılar gelcek diyo.. acayip bir bel ağrısı var... az biraz mide bulantısı... ama hepsi mevsimsel olabilir....

bu sabahda acayip bir ayaz var dı burda.... dimi serpilcim

Serpil ne yalan söyleyeyim ben 4444 bekliyordum ama senin gibi inanıyorum ayağımı sürttüm gelecek gerisi inşallah

evet serpilim ya çok ilginçsin...
nerden bildin bu sayfların uğurlu olduğunu...söylemiştin...
hatta ben de sormuştum ne uğuru var diye......

canımm bilmiyorum garip bir his açıklanmayan ama ben yürekten innaıyorumm hepiniz hamile kalcaksınız rabbimm yüüznüüzü güldürecekk bu hiiisismde yanılmıyorumm açıklayamadığım kuvvetli bir his

Serpil ne yalan söyleyeyim ben 4444 bekliyordum ama senin gibi inanıyorum ayağımı sürttüm gelecek gerisi inşallah

seldacımm çok sevindim 4444 sayfasının farklı bir tılsımı var dı bende ama şuan o sayfaya odaklanamıyorum ama uğurlu sayfalradayız bunu iyi biliyorumm ve hepinizin mutlu olmasıı beni çok mutlu eidyorr hıçkıra hıçkıra ağladımmm ağlatıınızzzzzzzz

burasıda çok soğuk blue donuyorum soğuktan gelmeyecek inanıyorum olacak çok dua ediyorum her sabah namazdan sonra eşimle dönüyoruz rabbime herkese ver kalandan bizede ver diye inşallah

canımmmmmmm seninde o güzel günlerini göreceğiz rabbim iizn verirse sabırrr saburr sabırrrr

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dualrımm hepinizleeeeeeeee bugün sana bir destan yazacağımmm haberin olsunn

ben kıyamam motivasyon konusunda senin üzerine tanımam allah razı olsun senden kıyamam akan hergözyaşı damlan benim yüreğime damladı rabbim sizlerede nasip etsin inşallah

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,yasemen1232,seldayavuzguray,fatosozel,masal0663+,tben+,blue+,nimren,hayatkavunici,

darııs hepinizin başına olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…