- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
sevindim canım
kız seldaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlar ben geldim güzel haberlerle geldim sabah bir koşturmaca gittim hastaneye dedim benim öyle bekeleyecek vaktim yok hemen betahcg yaptıracam hastane sahibi abimin arkadaşı acil yaptırdık jet hızıyla geldi sonuçlar eşimle bakakaldık elim ayağım titredi sonuçlar gelene kadar dediler neden idrarda bakmadınız ben 5 aydır tek çizgiyle hep karşılaştım bu sefer cesaret edemedim dedim söylemediler sonucu sonra sonuçlar geldi.....................ÇALSIN DAVUL ZURNALAR OYNASIN KIZLAR VE BEN HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
efendim sonuç yazacak elmi var tir tir titriyorum 132,10 gibi birşey değer anlamadım gitti ama sonuç pozitiffffff
Canımmmmmmmmmmmmmmmm seldammmmmmmmmmmmmmmm
tutamayınm beniiiiiiiiiiiiiii
ağayacağımmmmmmmmmmmmmm inanmıyorummmm ayyyyyyyyyyyy çıldıracğım harikaaaaaaaaaaaaaaa ağlatınn seldaaaaaaaaaaaaaa
canımmmmm çok sevindim biliyodum bugün içimde neşe vardı dedim güzel bi haber alıcaz.....
seldaaaaaaaaaaaaa dedim size uğurlu sayfalrdayıız rabviimm hepiniizn yüüznü güldürsünn harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy seldacımmmmm canımmm tebrik ediyorum....
Hadi bakalım.. Darısı diğer kızların başına....bol hamileli bir topik olcak serpilin dediği gibi... Nisan bereketli geçecek....
Sevinçten ağlıyom...
tebrikler seldaSonucun kaç çıktı neden yazmıyosun :26::26::26::26:
efendim sonuç yazacak elmi var tir tir titriyorum 132,10 gibi birşey değer anlamadım gitti ama sonuç pozitiffffff
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,nimren,hayatkavunici,blue+,tben+,fatosozel,
söyledimm size benn uğurlu sayfalradyıız maşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrabbimmm hepinizi anne etsinn
toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,nimren,hayatkavunici,blue+,tben+,fatosozel,
söyledimm size benn uğurlu sayfalradyıız maşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhRabbimmm hepinizi anne etsinn
seldacımmmmmm.....
çok güzel bi haber bu.....çok sevindim...bekleyen derviş muradına erermiş...
Bak ne güzel kendi kendine oldu işte...o kadar sıkıntı,stress, ağlama gereksizmiş değil mi,vaktini zamanını bekliyormuş....
Canım benim,
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....çok sevindim senin adına....
tebriklerrr maşallah kat kat artsın inşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar teşekkürler anlatılamaz bir duygu 27 nisan eşimle tanışma yıl dönümümüz hep içimden diyordum eşimin uğurlu sayısı 3 tü ve bu 3, tanışma yıldönümümüz
evet serpilim ya çok ilginçsin...
nerden bildin bu sayfların uğurlu olduğunu...söylemiştin...
hatta ben de sormuştum ne uğuru var diye......
Serpil ne yalan söyleyeyim ben 4444 bekliyordum ama senin gibi inanıyorum ayağımı sürttüm gelecek gerisi inşallah
Serpil ne yalan söyleyeyim ben 4444 bekliyordum ama senin gibi inanıyorum ayağımı sürttüm gelecek gerisi inşallah
Maşallah nazar değmesin....
Artık sıradaki kırmızıları bekleyen benim.... Bakalım bir iki güne kadar benimkide belli olur.... Ay içimden bir ses hamilesin diyo.. Sonra yok yok kırmızılar gelcek diyo.. Acayip bir bel ağrısı var... Az biraz mide bulantısı... Ama hepsi mevsimsel olabilir....
Bu sabahda acayip bir ayaz var dı burda.... Dimi serpilcim
maşallah nazar değmesin....
artık sıradaki kırmızıları bekleyen benim.... bakalım bir iki güne kadar benimkide belli olur.... ay içimden bir ses hamilesin diyo.. sonra yok yok kırmızılar gelcek diyo.. acayip bir bel ağrısı var... az biraz mide bulantısı... ama hepsi mevsimsel olabilir....
bu sabahda acayip bir ayaz var dı burda.... dimi serpilcim
seldacımm çok sevindim 4444 sayfasının farklı bir tılsımı var dı bende ama şuan o sayfaya odaklanamıyorum ama uğurlu sayfalradayız bunu iyi biliyorumm ve hepinizin mutlu olmasıı beni çok mutlu eidyorr hıçkıra hıçkıra ağladımmm ağlatıınızzzzzzzz
canımmmmmmm seninde o güzel günlerini göreceğiz rabbim iizn verirse sabırrr saburr sabırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?