masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dualrımm hepinizleeeeeeeee bugün sana bir destan yazacağımmm haberin olsunn
serpiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm balııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım nasılsın?
yaz gülüm...destanlar beklerim senden.....şekersin,lokumsun
adet olmuşsun sanırım canım doğru mudur?
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
seldayavuzguray,blue+,serpil02507,masal0663,nimren,fatosozel,hayatkavunici, RABBİM HERKESE YAŞATSIN DEDİM YA EVİMİZDEN BEBEK KOKUSUNU SESİNİ EKSİK ETMESİN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
inşallah serpilim... önce sizlere versin sonra bana versin.. rabbim kendinden başkasının duasını daha güzel karşılarmış....
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
seldayavuzguray,blue+,serpil02507,masal0663,nimren,fatosozel,hayatkavunici, RABBİM HERKESE YAŞATSIN DEDİM YA EVİMİZDEN BEBEK KOKUSUNU SESİNİ EKSİK ETMESİN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
günaydın kızlar nasılsınız???
bana vermesii imkansız anne olmabilmme için meryem ana olmam lazım ki ben metyemi bile okuyamıyorummm ben eşimden ayrıldımmm kızlarr dualrım siznle hep zaten sorunluduu ve biitii hepiniizn bilmesinde sakınca yokk
kesin pozitif o zaman sonuçççççççççççççç
haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar sıraya hayat sıraya gir çabuk
gell gell bebeğim bak hamişş var zamnı gelince seninde olacakkk
günaydın kızlar ben geldim güzel haberlerle geldim sabah bir koşturmaca gittim hastaneye dedim benim öyle bekeleyecek vaktim yok hemen betahcg yaptıracam hastane sahibi abimin arkadaşı acil yaptırdık jet hızıyla geldi sonuçlar eşimle bakakaldık elim ayağım titredi sonuçlar gelene kadar dediler neden idrarda bakmadınız ben 5 aydır tek çizgiyle hep karşılaştım bu sefer cesaret edemedim dedim söylemediler sonucu sonra sonuçlar geldi.....................ÇALSIN DAVUL ZURNALAR OYNASIN KIZLAR VE BEN HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
arkadaslar benım son adet tarıhım 1 mart 5 nısanda bhcg baktık 145.06 cıktı 7 nısan da yaptık tekrar 253.27 cıktı bırde 11 nısanda yapıldı 347.47 cıktı doktor bısey soylemedı muayne de etmedı sızce durum nedır bır yardımcı olun bana szce kac haftalık veya gunluk hamıleyım yardım yorumlarınızı ozel mesaj olarak yollarsanız cok mutlu olurum cunkı topıc ı kaybedıyorum cıkınca bulamıorum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?