bana vermesii imkansız anne olmabilmme için meryem ana olmam lazım ki ben metyemi bile okuyamıyorummm ben eşimden ayrıldımmm kızlarr dualrım siznle hep zaten sorunluduu ve biitii hepiniizn bilmesinde sakınca yokk
maşallah canım.....ne güzel haber....şimdi okudum bi gebe haberi varmış nerelerde diye baktım.....maşallah canım....Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....
ohhh valla insanın keyfi yerine geliyor....
hemen bi tablo yap kendine...hani şu aşağıdaki şeritlerden adını hatırlamadım şimdi
banada yardım edın kımse yokmu benı okuyan
arkadaslar benım son adet tarıhım 1 mart 5 nısanda bhcg baktık 145.06 cıktı 7 nısan da yaptık tekrar 253.27 cıktı bırde 11 nısanda yapıldı 347.47 cıktı doktor bısey soylemedı muayne de etmedı sızce durum nedır bır yardımcı olun bana szce kac haftalık veya gunluk hamıleyım yardım yorumlarınızı ozel mesaj olarak yollarsanız cok mutlu olurum cunkı topıc ı kaybedıyorum cıkınca bulamıorum daha
hoşgeldin canım topiğe abone ol o zaman aboneliklerinden tekrar girersin seçenekler var topiğin üstünde ordan abone ol de öncelikle
bence 4-5 haftalık hamılesin dr bakmaması ilginç yada görünmez kese diye bakmamıştır özel dr un mu :26::26::26:
konuyu 9 kısı okuyo banad ayardım
günaydın kızlar ben geldim güzel haberlerle geldim sabah bir koşturmaca gittim hastaneye dedim benim öyle bekeleyecek vaktim yok hemen betahcg yaptıracam hastane sahibi abimin arkadaşı acil yaptırdık jet hızıyla geldi sonuçlar eşimle bakakaldık elim ayağım titredi sonuçlar gelene kadar dediler neden idrarda bakmadınız ben 5 aydır tek çizgiyle hep karşılaştım bu sefer cesaret edemedim dedim söylemediler sonucu sonra sonuçlar geldi.....................ÇALSIN DAVUL ZURNALAR OYNASIN KIZLAR VE BEN HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
size bir sürprizim var hamileyimmmmmmmmmmmmm tam 18 günlük
oylesıne test ıcın ras gele gırdım doktora dıs gebelık buyuk ıhtımal dedı offf
Serpilim ne diyeceğimi bilemedim ama hissetmiştim cumartesi işyerindeyim boya falan var dedin ya dedim bu kız kıbrısta olmalıydı demekki birşeyler var dedim ama seni açıklar diye bekledim hayırlısı neyse o olsun canımmmmmmm
ay inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmm tebrik ederim........... çok mutlu oldum.. valla nihal sürümüş ayağını... sen selda... oh yaaa.....
demekki benim enerji patlamam buna çıkcakmış....
nasıl dış gebelik dedi ya :44::44::44::44: değerin öyle çok yüksek değilkii başka dr git bide bence
hadiiiiiiiii lelellelellelellelel yar hadiii lelellelele yar hadiii lelellelellelellelellelle yar hadii lelellelelelel yarrryıkılsınnnnnnnnnnn topicc 3 hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?