Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kıyamam canım yaaaa ne diycem inanki bilemiyorum hayırlısı olsun sözün bittigi yer

masal bu ay 3 hamile var biri henüz açıklamdıı o açıklarsa topic yıkılacakk hahhahahahhahahahhahh 3 hamile nisan ayında dahasııda var

hoşgeldin canım topiğe abone ol o zaman aboneliklerinden tekrar girersin seçenekler var topiğin üstünde ordan abone ol de öncelikle
bence 4-5 haftalık hamılesin dr bakmaması ilginç yada görünmez kese diye bakmamıştır özel dr un mu :26::26::26:

oylesıne test ıcın ras gele gırdım doktora dıs gebelık buyuk ıhtımal dedı offf

selda senin adına çok sevindim tebrik ederim canım

Serpilim ne diyeceğimi bilemedim ama hissetmiştim cumartesi işyerindeyim boya falan var dedin ya dedim bu kız kıbrısta olmalıydı demekki birşeyler var dedim ama seni açıklar diye bekledim hayırlısı neyse o olsun canımmmmmmm

hadiiiiiiiii lelellelellelellelel yar hadiii lelellelele yar hadiii lelellelellelellelellelle yar hadii lelellelelelel yarrr yıkılsınnnnnnnnnnn topicc 3 hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

seladcım boşver bu güzelleiği çirkinliklerle bozmayalımm hadii halayaaaaa fatoo sen nihall ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ay inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

canımmmm tebrik ederim........... çok mutlu oldum.. valla nihal sürümüş ayağını... sen selda... oh yaaa.....

demekki benim enerji patlamam buna çıkcakmış....

sakalım yokii sözüm geçsinn önemli sayfalrdayız diye popomu yırttımmmmmmmmmmmmmmmm

nasıl dış gebelik dedi ya :44::44::44::44: değerin öyle çok yüksek değilkii başka dr git bide bence

cuma gunu gıdıcem kendı doktoruma ısallah kotu bısey yoktor ısallah 3 ay once 5 haftalık dusuk yaptım 2 yıldır tedawı goruyorum 1 asılama 1 bucuk senede klomen ve ovıtrelle kullandım olmadı 3 ay oncekı ve bu kendılıgınden olusan gebelık ısallah bırsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…