cuma gunu gıdıcem kendı doktoruma ısallah kotu bısey yoktor ısallah 3 ay once 5 haftalık dusuk yaptım 2 yıldır tedawı goruyorum 1 asılama 1 bucuk senede klomen ve ovıtrelle kullandım olmadı 3 ay oncekı ve bu kendılıgınden olusan gebelık ısallah bırsey olmaz
size bir sürprizim var hamileyimmmmmmmmmmmmm tam 18 günlük
cuma gunu gıdıcem kendı doktoruma ısallah kotu bısey yoktor ısallah 3 ay once 5 haftalık dusuk yaptım 2 yıldır tedawı goruyorum 1 asılama 1 bucuk senede klomen ve ovıtrelle kullandım olmadı 3 ay oncekı ve bu kendılıgınden olusan gebelık ısallah bırsey olmaz
inşalalh c anım en iyisi başka dr dan bilgi al
sen hamilesin içini rahat tut dışgebelik falnda değil bebeğim sakin ol meleğinin tadını çıkarttt
bu arada hamış olan arkadasları kutluyorum sag salım kucagınıza alın bebeklerınızı cok tebırkler
arkadaslar benım son adet tarıhım 1 mart 5 nısanda bhcg baktık 145.06 cıktı 7 nısan da yaptık tekrar 253.27 cıktı bırde 11 nısanda yapıldı 347.47 cıktı doktor bısey soylemedı muayne de etmedı sızce durum nedır bır yardımcı olun bana szce kac haftalık veya gunluk hamıleyım yardım yorumlarınızı ozel mesaj olarak yollarsanız cok mutlu olurum cunkı topıc ı kaybedıyorum cıkınca bulamıorum daha
size bir sürprizim var hamileyimmmmmmmmmmmmm tam 18 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?