canım tebrik ederim....
doktorun sana bizden daha sağlıklı bilgiler verecektir....doktoruna güven....topikimizde bu güzel haberi paylaştığın için teşekkür ederiz....
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oy ben buna halayımı çekerim inan
topicccccccccc resmen yıkılıyor yaşsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabiimm isteyne herkese en kısa zamnda nasip etsinnnnnnnnn dualrımız karşılıksız kalmdıı bir şükür rabimiizeeeeeeeeeeee
ayyy yaaaaa sevinçten çığlık atasım var.....
nihalim.. seldam... fatoşum.... çok ama çok kolay hamilelikler diliyorum size... an kısa sürede başka güze haberler alalım inşallah.....
allahım sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin....
tuğbacım... iyisin dimi? soramadım sana....
ayyy yaaaaa sevinçten çığlık atasım var.....
Nihalim.. Seldam... Fatoşum.... çok ama çok kolay hamilelikler diliyorum size... An kısa sürede başka güze haberler alalım inşallah.....
Allahım sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin....
Tuğbacım... Iyisin dimi? Soramadım sana....
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 0 ziyaretçi)
tben blue serpil02507+ nimren selen208 yasmi_n melek2828 hayatkavunici+ seldayavuzguray nuray0606 hatice3112 ebrar42+ masal0663
maşallah topic en kalabalık günü yaşıyo
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 0 ziyaretçi)
tben blue serpil02507+ nimren selen208 yasmi_n melek2828 hayatkavunici+ seldayavuzguray nuray0606 hatice3112 ebrar42+ masal0663
maşallah topic en kalabalık günü yaşıyo
günaydın kızlar ben geldim güzel haberlerle geldim sabah bir koşturmaca gittim hastaneye dedim benim öyle bekeleyecek vaktim yok hemen betahcg yaptıracam hastane sahibi abimin arkadaşı acil yaptırdık jet hızıyla geldi sonuçlar eşimle bakakaldık elim ayağım titredi sonuçlar gelene kadar dediler neden idrarda bakmadınız ben 5 aydır tek çizgiyle hep karşılaştım bu sefer cesaret edemedim dedim söylemediler sonucu sonra sonuçlar geldi.....................ÇALSIN DAVUL ZURNALAR OYNASIN KIZLAR VE BEN HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
parti yapıyorz parti.....
daha kalabalık olsun... çoluklu çocuklu olsun inşallah....
bu arada topiğimizi açan mısramıza.. uras paşaya allah sağlık sıhhat versin.... onunda kulaklarını çınlatalım ama dimi....
gelsinler gelsinler gelen herkes hamil e kalsınn inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?