Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

masall yılın bombasıı fatooooooooooooooooo

ayyy yaaaaa sevinçten çığlık atasım var.....

nihalim.. seldam... fatoşum.... çok ama çok kolay hamilelikler diliyorum size... an kısa sürede başka güze haberler alalım inşallah.....

allahım sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin....

tuğbacım... iyisin dimi? soramadım sana....

hayatkavunici,yasmi_n,selen208,hatice3112,serpil02507,tben+,nuray0606,ebrar42,melek2828,seldayavuzguray,masal0663,nimren,blue+,

şu kalabalığa bakın...ne güzellllllllllll

topicccccccccc resmen yıkılıyor yaşsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabiimm isteyne herkese en kısa zamnda nasip etsinnnnnnnnn dualrımız karşılıksız kalmdıı bir şükür rabimiizeeeeeeeeeeee

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım bizede nasip olur bi gün inşallah böle haberler vermek

hayatkavunici,yasmi_n,selen208,hatice3112,serpil02507,tben+,nuray0606,ebrar42,melek2828,seldayavuzguray,masal0663,nimren,blue+,

şu kalabalığa bakın...ne güzellllllllllll

iyiyim canım elhamdülillah

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,hayatkavunici,tben+,nuray0606+,ebrar42,melek2828,seldayavuzguray,masal0663+,nimren,blue+,

ebra42 ebrar42 ebrar42 canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yıkılıyor topic 3 hamişileeeeeeeeeeeeeeeeeee

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 0 ziyaretçi)
tben blue serpil02507+ nimren selen208 yasmi_n melek2828 hayatkavunici+ seldayavuzguray nuray0606 hatice3112 ebrar42+ masal0663

maşallah topic en kalabalık günü yaşıyo

teşekkür ederim canım rabbim sizlerede nasip edecek

parti yapıyorz parti.....

daha kalabalık olsun... çoluklu çocuklu olsun inşallah....

bu arada topiğimizi açan mısramıza.. uras paşaya allah sağlık sıhhat versin.... onunda kulaklarını çınlatalım ama dimi....

gelsinler gelsinler gelen herkes hamil e kalsınn inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

serpilim sen ağlama dayanamam ağlama göz bebeğim sana kıyamam...

seni çok seviyorum.....sağlıklı düşünebilmen, sağlıklı karar verebilmen için sabırlı olman gerekiyor canım....
sen haklısın.....seni ancak annelik hasreti çeken bir kadın anlar.....erkekler kazmadır bu konuda...benimki de dahil.....

önemli olan senin ruhun.....yıpratma onu......

o sana ilerde sağlıklı çocuklar yetiştirmende gerekli olacak en değerli şeyin......

dua et içinden.....sürekli...sabır iste.....senin işin bizimkinde onbin milyon kat zor şu durumda....ama bizim başımızda olsa biz bu işin üstesinden gelemezdik......Allah dağına göre kar verir....

genele yazdım....kusura bakma....özelden yazışmak zaman alıyor.....

bizim kızlar anlayışlıdır meraklı değiller biliyorum o yüzden rahat rahat yazdım....

seni çok seviyorum....bana yazdığın destan değil özet olmuş....ne olduğunu anladım....ama detaylı bekliyorum......ve seni çooooooooooooooooooooooooooook seviyorum......

kızlar hepinizi çooooooooooooooooooook bissüüüüüüürüüüüüüüüüüü öpüyorum.....

anne adaylarını da tekrar tebrik ediyorum listeye girdikleri için......

görüşmek üzere.....

canımm tebrik ederimm darısı bizlere ins. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

sen uras paşayla mısrayı nerden tanıyosun kız yeni değilmisin

gelsinler gelsinler gelen herkes hamil e kalsınn inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallahh aminnnnnnnnnnnnnnn ya inanın çooooooooooooook mutlu oldum üzerimdeki kara bulutlar yok oldu daha dün tedaviyi bıraklamyı düşünürken bu gün tam tersi daha sıkı bi çalşıma başlasın diyorumm dün eşimlede konuştuk dr değiştireceğiz ankarada olup dr dan memnun kaln varmı arkadaşlar iştaha geldim :119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…