- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
gel canım ben sana istedini de yaparım zaten hiç yiyesinm yok tek başına olmuyo
ssk var canım olmadı özelde olcak bi araştıralımda gerçi daha önce vermem gereken kilolarım var tedavi sırasında epey kilo aldım onlardan kurtulup tekrar başlayalım diye düşündüm dah aiyi olur galiba dün eşimlede konuştum bekleriz acelemiz yk sen kendini yıpratma dedi saolsun
herkese merhaba ....
uzun zaman oldu gel(e)meyeli en son umutlarımız vardı şimdi umutlarınız can olmuş ,hayalleriniz gerçek...ve yanlız değilsiniz artık minik bi yürek siiznle
Rabbim emanetinide sizide korusun yürekten tebrik ederim fatoşcum seni....söyledim ama bi daha yazayım istedimher daim aklımda yüreğimde dualarımda olduğunu bilesin diye ...
Selda ve Nihal sizide tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
tüm arkadaşlarımda inş. sırasıyla bu güzel heyecanı yaşar beklemek ne kadar güç olsada elde etmek tüm zorlukların üstünü örtecektir eminim ..karanlık gecelerin sonunda saklıysa aydınlık umutlarınızın aydınlık bitmesi dualarımla hepinizi öptüm
ben ankaradayım canım.......ikinci hemşom sen misin??????
ehhh topiğe girmenin hakkını vermek gerek geçmiş 4000 sayfayı sindire sindire boşuna okumadık adaşım :)
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 0 ziyaretçi)
tben blue serpil02507+ nimren selen208 yasmi_n melek2828 hayatkavunici+ seldayavuzguray nuray0606 hatice3112 ebrar42+ masal0663
maşallah topic en kalabalık günü yaşıyo
ayyy yaaaaa sevinçten çığlık atasım var.....
nihalim.. seldam... fatoşum.... çok ama çok kolay hamilelikler diliyorum size... an kısa sürede başka güze haberler alalım inşallah.....
allahım sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin....
tuğbacım... iyisin dimi? soramadım sana....
fatoşuuumm sölee benim bebe de gelsin..yeter artık yahuuuuu.....
FATOŞUMMMMMMMMMMMMM TEBRİKK EDERİM TEKRARR CANIMM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHsize bir sürprizim var hamileyimmmmmmmmmmmmm tam 18 günlük
hadiiiiiiiii lelellelellelellelel yar hadiii lelellelele yar hadiii lelellelellelellelellelle yar hadii lelellelelelel yarrryıkılsınnnnnnnnnnn topicc 3 hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
herkese merhaba ....
uzun zaman oldu gel(e)meyeli en son umutlarımız vardı şimdi umutlarınız can olmuş ,hayalleriniz gerçek...ve yanlız değilsiniz artık minik bi yürek siiznle
Rabbim emanetinide sizide korusun yürekten tebrik ederim fatoşcum seni....söyledim ama bi daha yazayım istedimher daim aklımda yüreğimde dualarımda olduğunu bilesin diye ...
Selda ve Nihal sizide tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
tüm arkadaşlarımda inş. sırasıyla bu güzel heyecanı yaşar beklemek ne kadar güç olsada elde etmek tüm zorlukların üstünü örtecektir eminim ..karanlık gecelerin sonunda saklıysa aydınlık umutlarınızın aydınlık bitmesi dualarımla hepinizi öptüm
gelecek allahın izni ile sabırrrrrrrrrr canım sabırrrrrrrrrr
SELDA FATOŞŞŞŞŞŞŞ
ayyyy..inşallah tatlım inşallah.....bi doğurayım sonra bi daha doğurucam bi daha doğurucam....45ime kadar.......
seldaaa,fatoş nihallllll
sormaa canım hep böyle zamanlarda iş çıkıyor,bilgisayar takılıyor ama onları canı gönülden tebrikk ettim..çokk sevindimm böyle mutlu 2 haberi duyuncaa.. allahh hepimize nasip etsin inşallahhhhhhhhhalaya geç kaldnn bizm ayaklarımız şişti halaydann hahhahahhahahahha
canımmm ben sana ne dedimm hamilesin dedim ddeğilmiiibende bende kırdım şeytanın bacağını inşallah sağlıkla bir doğurayım hemen peşinden bir tane daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?