- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
seldaa senin son adet tarihin neydi..
ref aralığı kaç..
kızlar çin takvimine baktınızmı? en önemlisi sağlıklı eli ayağı düzgün olması tabi ama ben şimdiden bakıyorum bu ay hamile kalsam ne gösteriyo die merakettim sizinkiler ne gösteriyoseldaa senin son adet tarihin neydi..
ref aralığı kaç..
kızlar çin takvimine baktınızmı? en önemlisi sağlıklı eli ayağı düzgün olması tabi ama ben şimdiden bakıyorum bu ay hamile kalsam ne gösteriyo die merakettim sizinkiler ne gösteriyo
seldaa senin son adet tarihin neydi..
ref aralığı kaç..
canımm cinsiyeti en son düşüneceğim hatta hiç düşünmeyeceğim bişey.. o kadar çok istedimki gelmesini gelene kadar okadar acılar çektim ki.. sağlıklı hayırlı olsun kız erkek hiçç farketmezz.. merak bile etmiyorum şuanlık... ama ben önceki bebekte erkek hissettim hep..şimdide kız olacak gibi geliyor..kızlar çin takvimine baktınızmı? en önemlisi sağlıklı eli ayağı düzgün olması tabi ama ben şimdiden bakıyorum bu ay hamile kalsam ne gösteriyo die merakettim sizinkiler ne gösteriyo
benim 4 mart 28 gün.. şuan benim hesabım 5+4 hafta10 mart 28 gün canım
canım senin ki kaçtı kırklarımız karışacak fatoş sen ve ben benimde erkek görünüyor
canımm cinsiyeti en son düşüneceğim hatta hiç düşünmeyeceğim bişey.. o kadar çok istedimki gelmesini gelene kadar okadar acılar çektim ki.. sağlıklı hayırlı olsun kız erkek hiçç farketmezz.. merak bile etmiyorum şuanlık... ama ben önceki bebekte erkek hissettim hep..şimdide kız olacak gibi geliyor..
benim 4 mart 28 gün.. şuan benim hesabım 5+4 hafta
melekk aşk olsunn yaa beni de meraklandırdınız şimdi yaaa. ben ocak doğumluyum 30 yaşındayım bana bakın bari yaaakızlar çin takvimine baktınızmı? en önemlisi sağlıklı eli ayağı düzgün olması tabi ama ben şimdiden bakıyorum bu ay hamile kalsam ne gösteriyo die merakettim sizinkiler ne gösteriyo
geçmezz güzelimm hiçç geçmezz moral vereyim sana birazayyy şu birkaç gün geçmek bilmeyecek.........
bende merak ettim baktım az önce sen yazınca benimde erkek gösteriyoooo
canım senin ki kaçtı kırklarımız karışacak fatoş sen ve ben benimde erkek görünüyor
canımm cinsiyeti en son düşüneceğim hatta hiç düşünmeyeceğim bişey.. o kadar çok istedimki gelmesini gelene kadar okadar acılar çektim ki.. sağlıklı hayırlı olsun kız erkek hiçç farketmezz.. merak bile etmiyorum şuanlık... ama ben önceki bebekte erkek hissettim hep..şimdide kız olacak gibi geliyor..
benim 4 mart 28 gün.. şuan benim hesabım 5+4 hafta
evet canım inşallahhh.. allah nasip ederse karışırrr...
benimkide 4 hafta 5 günyerim ben onları
kızlar muhabbetinize bayıldım vallahi......devam edin devam edin.....
mesela bende şu belirtiler vardı, şöyleydi falan filan.....büyük bi keyifle okudum vallahi...
mesela bende şu belirtiler vardı, şöyleydi falan filan.....büyük bi keyifle okudum vallahi...
geçmezz güzelimm hiçç geçmezz moral vereyim sana biraz
test hemen yapma negatif çıkarsa moralin bozulur bekle canım sabırlaa
melekk aşk olsunn yaa beni de meraklandırdınız şimdi yaaa. ben ocak doğumluyum 30 yaşındayım bana bakın bari yaaa
yaaaaa ama hayatcımmmmmmmmmmmm
yaaa canımm sen çokkk tatlısınnnn
bende belirti karnım şişti...göğüslerim dolgunlaştı..
o kadar
he bu ara midem bulanıyor ama çok yemekten mi artık grip olduğum için mi bilmiyorum arada çıkarıyorum.. ama çok ıhlamur içmekten olabilir diye düşünüyorumm
dur canım o zaman hemen başlayayım bir haftadır belim acayip ağruyordu çok şükür geçti halen devam eden kasık ağrılarım var adet olacakmışım gibi değildi yumurtlama ağrısı gibi ve rüyamda gördüm kızkardeşimin kızını emzirdiğimi gördüm sütüm gelmişti rüyamda
ha unutmuşum yiğenim halam ve bebeği geldi demişti ama hiç beklenmedik zamanda
aaa.blue
sen ne zaman bekliyosun, ya da beklemiyosun...ne zaman gelecekti seinki, benimkini ben 15inde bekliyorum da....tabi gelmese daha iyi olur........
evett canımmm cinsiyeti hiç önemli değill sağlıklı eli ayağı düzgün olsundaa.....erkek gösteriyo ama takdir mevlamın eli ayağı düzgün olsun başka ne istenirki
teşekkür ederim canımm. beni ilk kez tebrik ettin Allah razı olsunn..
darısı herkesin başına olsunnn sağlıkla ve hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?