Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar çin takvimine baktınızmı? en önemlisi sağlıklı eli ayağı düzgün olması tabi ama ben şimdiden bakıyorum bu ay hamile kalsam ne gösteriyo die merakettim sizinkiler ne gösteriyo

bende merak ettim baktım az önce sen yazınca benimde erkek gösteriyoooo

kızlar çin takvimine baktınızmı? en önemlisi sağlıklı eli ayağı düzgün olması tabi ama ben şimdiden bakıyorum bu ay hamile kalsam ne gösteriyo die merakettim sizinkiler ne gösteriyo
canımm cinsiyeti en son düşüneceğim hatta hiç düşünmeyeceğim bişey.. o kadar çok istedimki gelmesini gelene kadar okadar acılar çektim ki.. sağlıklı hayırlı olsun kız erkek hiçç farketmezz.. merak bile etmiyorum şuanlık... ama ben önceki bebekte erkek hissettim hep..şimdide kız olacak gibi geliyor..
10 mart 28 gün canım
benim 4 mart 28 gün.. şuan benim hesabım 5+4 hafta

benimkide 4 hafta 5 gün yerim ben onları

melekk aşk olsunn yaa beni de meraklandırdınız şimdi yaaa. ben ocak doğumluyum 30 yaşındayım bana bakın bari yaaa

bende merak ettim baktım az önce sen yazınca benimde erkek gösteriyoooo

canım senin ki kaçtı kırklarımız karışacak fatoş sen ve ben benimde erkek görünüyor

evet canım inşallahhh.. allah nasip ederse karışırrr...

benimkide 4 hafta 5 gün yerim ben onları

kızlar muhabbetinize bayıldım vallahi......devam edin devam edin.....
mesela bende şu belirtiler vardı, şöyleydi falan filan.....büyük bi keyifle okudum vallahi...

mesela bende şu belirtiler vardı, şöyleydi falan filan.....büyük bi keyifle okudum vallahi...

yaaa canımm sen çokkk tatlısınnnn
bende belirti karnım şişti...göğüslerim dolgunlaştı..
o kadar
he bu ara midem bulanıyor ama çok yemekten mi artık grip olduğum için mi bilmiyorum arada çıkarıyorum.. ama çok ıhlamur içmekten olabilir diye düşünüyorumm

dur canım o zaman hemen başlayayım bir haftadır belim acayip ağruyordu çok şükür geçti halen devam eden kasık ağrılarım var adet olacakmışım gibi değildi yumurtlama ağrısı gibi ve rüyamda gördüm kızkardeşimin kızını emzirdiğimi gördüm sütüm gelmişti rüyamda

ha unutmuşum yiğenim halam ve bebeği geldi demişti ama hiç beklenmedik zamanda

Son düzenleme:
yaaaaa ama hayatcımmmmmmmmmmmm

canım benim sen de öylesin..güzel özetlemişsin....

seldacım..malum olmuş canım......ben de kendimi gördüm evde mevlüt okutuyomuşum, mavi ojeli kadınlar kuran okuyo...sonra arkadaşım görmüş yılbaşında mevlüt okutuyomuşum şeker dağıtıyomuşum..hayırlısı.....

aaa.blue
sen ne zaman bekliyosun, ya da beklemiyosun...ne zaman gelecekti seinki, benimkini ben 15inde bekliyorum da....tabi gelmese daha iyi olur........

bende 14-15 gibi bekliyorum gelmemesi temennisi ile elbette ama karnım bacaklarım belim accayip ağrıyo bacaklarım titriyo böle boşalayo yıgılcakmışım gibi regl olcam gibi

teşekkür ederim canımm. beni ilk kez tebrik ettin Allah razı olsunn..
darısı herkesin başına olsunnn sağlıkla ve hayırlısıyla

kız aşk olsun ben senin haberini cuma günü telde aldım ebrardan çok sevindim hatta msndede yazdım sanıyorum hatta ebrara dedim hele şükür test yaptımı falan diye :)))))

neyse canım ben tebrik ettim sandığım için yazmadım msnde tekrardan tebrikler canım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…