Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihal bugün bende çok ağldım inan gözlerim şşti kaçkere gitim yüüzmü yıkadım evet rabbimm dularımıız karşılıksız bırakmadıı bir şükür ona darsıı siizn başınıza balım az kaldıı sabredin inaın az kaldıı

teşekkür ederim canım o kadar doldum ki ağlamak için fırsat kolluyorum offff allahım sen ne büyüksün bu kadar güzel insanlarla beni karşılaştırdınnn

hay ağzın bal yesin.....allah sana da versin....dilindeki yaşama geçsin inşallah.....

teşekkür ederim canım o kadar doldum ki ağlamak için fırsat kolluyorum offff allahım sen ne büyüksün bu kadar güzel insanlarla beni karşılaştırdınnn

ben hep derim burda art niyet fesatlık yok sadce sevgi paylaşım ve en önemlisi dualrımız var biz burda birbirimize çok destek olduk inişli çıkışlı günler yaşdık ama hiçbirimiz kopmadık kopamadık neden temelinde dua ve sevgi vardı

oyyyyyy canım arkadaşım cümlesine bizede inşallah

şimdi ağla canım kızmıycaz sana sevinç gözyaşların için ağla

ne kadar güzel bir gün ne kadar güzel bir ay.. nisann ayı bereketli ay..
Allahım bütün kalbi güzel arkadaşlarımın dualarını kabul eyle.. herkesin kucağını doldur yarabbimm.hayırlısı ve sağlıklısıyla..
canlarım dilerim en kısa zamanda hepimiz anne oluruz..
sizi çok seviyorumm güzel insanlar....
yazacak o kadar şey varki ama kelimelere dökemiyorumm....
sizi seviyorum daha ne olsunn..

amin canım amin....

biz de seni çok seviyoruz.....

DOSTLUK...
Hani vardır ya her yerde, hissetmek istersin onun varlığını…

Hani hep yanıbaşınız...daymış sanırsınız, ismini söylersiniz dalgınlıkla, her an berabersinizdir…

Yanında olduğunu unutuverirsin bir andan sonra, sonra üzüldüğünde o sımsıcacık kollarını açar sana, sarılır ağlarsın omzunda doya doya…

Senin sorununu kendi sorunu gibi benimser, bir kolun bir bacağın olur adeta…

Ayrılmak istesen de koparıp atamazsın…

Bir türlü sevindiğinde ise senden fazla mutluluk duyar…

O senin için farklıdır bütün insanlardan, tabii sen de onun için…

Aranızdaki sevginin bitmesine izin vermezsiniz, kimse bozamaz aranızı, kimse araya girmeye dahi cesaret edemez…

Ne zaman yardıma ne zaman insana ne zaman dosta ihtiyacınız olsa hep yanınızda bulursunuz, kendini adeta sizin için ayarlamıştır…

Beraber gülüp beraber ağlarsınız, daima olumlu özellikler verirsiniz birbirinize…

O sana gülmeyi öğretir sen ona kahkaha atmayı…

O sana emeklemeyi öğretir, sen ona yürümeyi…

O sana okumayı öğretir, sen ona yazmayı ve bu böyle sürüp gider…

İşte bunun adına DOST derler…

Hayatta hiçbir şeyiniz olmasın ama hep bir dostunuz olsun…

Dostlarınızın Kıymetini Bilin…

Son düzenleme:
Hiç bir zaman vazgeçmedim Umutlarımdan...!
Bakmayın siz benim kuru bir yaprak gibi sallandığıma, Köküm sağlamdır sarsılsam da kopmam dalımdan... Öyle kolay değil rüzgarın Önüne kapılıp gitmem, Son ana kadar vazgeçmem yaşamaktan... Ne fırtınalar koptu benim hayat dallarımda, Hiç birinde vazgeçmedim umutlarımdan.. İçimde kıyametler kopsa......... da, Ben baharıyım yarınlarımın, Çiçek açarım her kışın ardından...

hamilelerle dolsun taşsın topiğimiz inş.
seldacım çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
nihal ve fatoşcum sizleride tekrardan tebrik ediyorum güzel haberlerin devamı gelsin inş.

darısı isteyen herkesin başına :))))))))))))))))))

cimcimecim nerelerdesin sen.....
allah sana da nasip etsin inşallah.

anacım burası çoşmuş takip bile edemiyorum okadar yana allahım sen bizlerinde yüzleri güldür yarabbi hamile olan kardeşlerimize sağlıklı ve kolay hamilelikler nasip eyle yarabbi bizlerinde yuvalarını şenlendir yarabbi hakkımızda hayırlısı ise (aminn)

aminn canımm aminnnnnnn

teşekkür ederim canımm. beni ilk kez tebrik ettin Allah razı olsunn..
darısı herkesin başına olsunnn sağlıkla ve hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…