1. nhlkpr
2. blue
3. nihalla+
4. seldayavuzguray
5. serpil02507+
6. hayatkavunici+
7. fatosozel+
kızlar ne güzel bu gün topik :))))
seldacım teyzesinden 41 nazar boncuğu hazır rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsn çok ama çok sevindim çokk dualar ettik rabbım duyuyo biziduydulandım
1. Nhlkpr
2. Blue
3. Nihalla+
4. Seldayavuzguray
5. Serpil02507+
6. Hayatkavunici+
7. Fatosozel+
kızlar ne güzel bu gün topik :))))
seldacım teyzesinden 41 nazar boncuğu hazır rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsn çok ama çok sevindim çokk dualar ettik rabbım duyuyo biziDuydulandım
nihal bugün bende çok ağldım inan gözlerim şşti kaçkere gitim yüüzmü yıkadım evet rabbimm dularımıız karşılıksız bırakmadıı bir şükür ona darsıı siizn başınıza balım az kaldıı sabredin inaın az kaldıı
teşekkür ederim canım o kadar doldum ki ağlamak için fırsat kolluyorum offff allahım sen ne büyüksün bu kadar güzel insanlarla beni karşılaştırdınnn
nihal bugün bende çok ağldım inan gözlerim şşti kaçkere gitim yüüzmü yıkadım evet rabbimm dularımıız karşılıksız bırakmadıı bir şükür ona darsıı siizn başınıza balım az kaldıı sabredin inaın az kaldıı
teşekkür ederim canım o kadar doldum ki ağlamak için fırsat kolluyorum offff allahım sen ne büyüksün bu kadar güzel insanlarla beni karşılaştırdınnn
hay ağzın bal yesin.....allah sana da versin....dilindeki yaşama geçsin inşallah.....
ne kadar güzel bir gün ne kadar güzel bir ay.. nisann ayı bereketli ay..
Allahım bütün kalbi güzel arkadaşlarımın dualarını kabul eyle.. herkesin kucağını doldur yarabbimm.hayırlısı ve sağlıklısıyla..
canlarım dilerim en kısa zamanda hepimiz anne oluruz..
sizi çok seviyorumm güzel insanlar....
yazacak o kadar şey varki ama kelimelere dökemiyorumm....
sizi seviyorum daha ne olsunn..
hamilelerle dolsun taşsın topiğimiz inş.
seldacım çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
nihal ve fatoşcum sizleride tekrardan tebrik ediyorum güzel haberlerin devamı gelsin inş.
darısı isteyen herkesin başına :))))))))))))))))))
cimcimecim nerelerdesin sen.....
allah sana da nasip etsin inşallah.
amin canım cümlemize inş....
buralardayım ne olsun evdeyim ya gelen giden ben geziyom falan ara ara uğruyorum işte :))))
aminn canımm aminnnnnnnanacım burası çoşmuş takip bile edemiyorum okadar yana allahım sen bizlerinde yüzleri güldür yarabbi hamile olan kardeşlerimize sağlıklı ve kolay hamilelikler nasip eyle yarabbi bizlerinde yuvalarını şenlendir yarabbi hakkımızda hayırlısı ise (aminn)
teşekkür ederim canımm. beni ilk kez tebrik ettin Allah razı olsunn..hamilelerle dolsun taşsın topiğimiz inş.
seldacım çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
nihal ve fatoşcum sizleride tekrardan tebrik ediyorum güzel haberlerin devamı gelsin inş.
darısı isteyen herkesin başına :))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?