yaaaaa ama hayatcımmmmmmmmmmmm
sağolasın canımmmkız aşk olsun ben senin haberini cuma günü telde aldım ebrardan çok sevindim hatta msndede yazdım sanıyorum hatta ebrara dedim hele şükür test yaptımı falan diye :)))))
neyse canım ben tebrik ettim sandığım için yazmadım msnde tekrardan tebrikler canım :))))
bende 14-15 gibi bekliyorum gelmemesi temennisi ile elbette ama karnım bacaklarım belim accayip ağrıyo bacaklarım titriyo böle boşalayo yıgılcakmışım gibi regl olcam gibi
hayırlı olsun selda ablaaa
canım hadi bakalım..seninki de gelmezse blueyla beraber bi güzel kutlarız inşallah......
selam caım ben fatoş ve selda hamilenihall sende mi hamilesin,hayırlı olsun..
sanki herkez hamile !
kim kim hamile kız bi yazın.çok sayfa var bakamıyorum..
teşekkür ederim canım fatoş nihal ve ben
canım çok tebrik ediyorum RABBİM sağlıkla kucağına almayı hayırlı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin... aynen bende 4444 bekliyorumSerpil ne yalan söyleyeyim ben 4444 bekliyordum ama senin gibi inanıyorum ayağımı sürttüm gelecek gerisi inşallah
tmm adaşım adaşlar doldu topikte
çifter çifteriz maşallahçifter çifterde hamıle haberleri tez gelsin inşi oynamayan evde kalsın derler ya düğünlerde
efendm canımın içi...söyleeeee....
aminnnnnnnn canım aminnn allah sağlıklı birşekilde göbüşümüzde büyümeyi sonrada kucağımıza almayı nasip etsinn...Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
1. nazemir
2. kimse
3. nihalla
4. melek2828
5. blue
6. cimcimes53
7. seldayavuzguray
8. hayatkavunici
( 9.fotosözel)
tebrikler anne adayları RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı hayırlı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin.....RABBİM hayırlısı ile isteyen herkesin önce göbüşünü sonra kucağını doldursun AMİİİİİİN
gelmeyecek güzelim boşuna beklemeeeeişte öleeeeee
ben dünden beri bekliyommmmm gelmedi....
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
1. nazemir
2. kimse
3. nihalla
4. melek2828
5. blue
6. cimcimes53
7. seldayavuzguray
8. hayatkavunici
( 9.fotosözel)
tebrikler anne adayları RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı hayırlı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin.....RABBİM hayırlısı ile isteyen herkesin önce göbüşünü sonra kucağını doldursun AMİİİİİİN
gelmeyecek güzelim boşuna beklemeeee
işte öleeeeee
ben dünden beri bekliyommmmm gelmedi....
neden bekliyosun ki,gelmiycek.....
şimdi wc ye gidip geldim.... tık yok....belim ağrıyo ve kasıklarımda acayip ağrı var. çişimi yaparken acayip bir baskı var kasıklarıma... sanki bir kova işeyecem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?