Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sağolasın canımmm msnde görüşmedik biz cuma sen yoktun..

nihall sende mi hamilesin,hayırlı olsun..

sanki herkez hamile !

kim kim hamile kız bi yazın.çok sayfa var bakamıyorum..

canım hadi bakalım..seninki de gelmezse blueyla beraber bi güzel kutlarız inşallah......

inş ikimiz birlikte iyi haberler veririz rabbim biliyoya içimiz hakkımızda hayırlıs.

kızlar bide bişe sorcam benim yumurtalar kistleşiyodu çatlamıyodu 1 ay d.kontrol ilacı kullandım ve bu ay çok güzel çatlamış dedi doktor (yani kistleşme olmamış anlamında) acaba bu ay d.kontrolün etkislemi çatladı birdahaki ay yine kistleşme olurmu diye endişeliyim bu şekilde olan varmı bilgilendirirseniz

Serpil ne yalan söyleyeyim ben 4444 bekliyordum ama senin gibi inanıyorum ayağımı sürttüm gelecek gerisi inşallah
canım çok tebrik ediyorum RABBİM sağlıkla kucağına almayı hayırlı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin... aynen bende 4444 bekliyorum
tmm adaşım adaşlar doldu topikte

çifter çifteriz maşallah çifter çifterde hamıle haberleri tez gelsin inşi oynamayan evde kalsın derler ya düğünlerde

ben hiç oynamam ama

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

1. nazemir
2. kimse
3. nihalla
4. melek2828
5. blue
6. cimcimes53
7. seldayavuzguray
8. hayatkavunici
( 9.fotosözel)
tebrikler anne adayları RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı hayırlı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin.....RABBİM hayırlısı ile isteyen herkesin önce göbüşünü sonra kucağını doldursun AMİİİİİİN

aminnnnnnnn canım aminnn allah sağlıklı birşekilde göbüşümüzde büyümeyi sonrada kucağımıza almayı nasip etsinn...

amin inşallah rabbim en kısa zamanda herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…