Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

pekmez tarçın zencefil bir kaç damla limon.......
Kesin çözüm...kızıma yapıyorum.....

canım zencefil toz zencefilmi birde ne kadar ölçü burdakiler dr git diyor dr ne yapacak ilaç verecek ama ben ilaç içmek istemiyorumm...ve burdakiler bilmiyor durumumu

kızlarr öksürükten ölüyorum ne olur yardım edin....

ama şu anda yapabileceğin birşey var...elini sol göğsünün üstüne vuruyosun...pı pıt pıt...hani bebeklerin gazını çıkarırlar ya sırtta...sen sol göğsünün üstüne vurucan, sol kolundan da sürükleyerek ordaki öksürüğü dışarı dorğu atıcan....
Yani kolunu eline doğru sıvazlayıp parmaklarından dışarı atıcan....gerçekten işe yarıyor....eğer grip hariciyse öksürük

canım zencefil toz zencefilmi birde ne kadar ölçü burdakiler dr git diyor dr ne yapacak ilaç verecek ama ben ilaç içmek istemiyorumm...ve burdakiler bilmiyor durumumu

bir çay kaşığının ucuyla koyuyorsun...tarçını bir çay kaşığı.....yarım çay kaşığı zencefil koysan olur toz zencefil

canım gripten oluştu bu öksürük yaa gıcık var bide ondan dolayı boğuluyorum

keçi boynuzu pekmezi iç sabah akşam 1 kaşık
sağol güzelim...

bir çay kaşığının ucuyla koyuyorsun...tarçını bir çay kaşığı.....yarım çay kaşığı zencefil koysan olur toz zencefil

canım bende zencefille balı karıştırıyorum sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı alıyorum.. öksürük için birebir.. dikkat et kendine...

sağol kızlar eve gidince deneyecem..

canım sen şu fiziksel tedaviyi bi uygula bakalım,belki işe yarar...sabah öksürüğüne iyi geliyo hani ciğerler dolunca.....olmazsa da sen drye git,ihmal etme.....
canım geçen seferde aynı böyle hasta olmuştum demekki vücüt dirençsiz kalıyor o zaman dr ilaç vermedi..çok kötüysen asist diye bi öksürük şurubu verdi ama oda bal... sökücü.. ben kullanmadım
şimdi de kullanmak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…