canım geçen seferde aynı böyle hasta olmuştum demekki vücüt dirençsiz kalıyor o zaman dr ilaç vermedi..çok kötüysen asist diye bi öksürük şurubu verdi ama oda bal... sökücü.. ben kullanmadım
şimdi de kullanmak istemiyorum...
kızlar yaaaaa benim acayip iştahım açıldı bugün......elime ne geçerse yedim....
canım geçen seferde aynı böyle hasta olmuştum demekki vücüt dirençsiz kalıyor o zaman dr ilaç vermedi..çok kötüysen asist diye bi öksürük şurubu verdi ama oda bal... sökücü.. ben kullanmadım
şimdi de kullanmak istemiyorum...
siyah turpu kabak oyar gibi oyup tabi daha kalın olacak, kabak kadar ince oyulmayacak içine bal koyup bardağın üzerine koyacan birgün bekletecen bal bardağa akacak bardaktaki balı yiyecen öksürüğe iyi geliyormuş bende duyduğumu yazıyorum denemedim... şifa olur inşallah
siyah turpu kabak oyar gibi oyup tabi daha kalın olacak, kabak kadar ince oyulmayacak içine bal koyup bardağın üzerine koyacan birgün bekletecen bal bardağa akacak bardaktaki balı yiyecen öksürüğe iyi geliyormuş bende duyduğumu yazıyorum denemedim... şifa olur inşallah
kızlar yaaaaa benim acayip iştahım açıldı bugün......elime ne geçerse yedim....
size bir sürprizim var hamileyimmmmmmmmmmmmm tam 18 günlük
yeteeeeer,hayatkavunici,nihalla,melek2828,seldayavuzguray,kelebek0651,nazemir,blue,cimcimes53,
slmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş allahım sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin
canımm serpil yok fatoş msnde selamını söyledimkızlar ..
aranızda msn de olan varsa, fatoşla serpile selamımı iletin.....bi gittiler bi daha gelmediler......
canımm serpil yok fatoş msnde selamını söyledim
amin yetercim aminnn
canımm serpil yok fatoş msnde selamını söyledim
bende siyah turp değilde normal turpun içine şeker koup bir akşam dinlendirip ertesi gün içiyorum iyi geliyor astım bronşitim var çok şükür fazla öksürük olmuyor
yeteeeeer,hayatkavunici,nihalla,melek2828,seldayavuzguray,kelebek0651,nazemir,blue,cimcimes53,
slmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş allahım sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?