Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,nihalla+,hayatkavunici,blue+,cimcimes53+,melek2828,seldayavuzguray,
yetreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız bak 3 hamile var

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,nihalla+,hayatkavunici,blue+,cimcimes53+,melek2828,seldayavuzguray,
yetreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız bak 3 hamile var
nerdesinnnnnnnnn sennnnnnnnnn canımm yaaaaa

kızalrr yeni gelebildim bende hastayımm ilaçlrımı içiyorum ama burda turp gibi oldumm hahhahahahhahahahahahahahahahahha

kızlara dedim..serpil msndeyse selam söleyin diye...yokmuşun orda........
hoşgeldin şekerkadın.......
ben çıkıyorum.....

kızlaarrrrrrrrrrrrrr....
çok keyifli bi gündü....
herkeslere bugünden daha güzel günler olur inşallah......

hepinizi çokkk seviyorummmmmm.....

kendinize iyi bakın.....

lütfen vücut direncinizi arttıracak bol c vitamini takviyesi yapın özelikle serpilim nihalim....

öpüyorummmmmmmmmmmmm kocamannnnnnnnnnnnnn

geldim talım çıktınmı yoksa

canım çok teşekkür ederim. wallahide billahide hastaneden çıkarken ayağımı sürttüm bak selda geldi peşimden haydi sizlerde takılın hep birlikte gidelim
bendende söleeeeeeeeeeeeee:18:

geldim kendim aldım selamını aleykümselam canım

kumsallllllllllll kız neredeydinnnnnnnnnnnn bebeğimm abovvvvvvvvv bak nisan ayıı bereketliii
canım benimm bitanem nasılsın daha iyi oldunmu bugün serpilim sen eşinle barışmamışmıydın ya geçmişte bişiler okudumda :26:
bacımmmmmmmmmmm nerelerdesin sen bakım :)))

hadi ayağının tozu ile sat bat yaz bakım tabloya yazam :)))))))))))
canım benim cimcimem nasılsın bebeğim ben bu ay yazmasam kuzum antibiyotik kullanıyorumda

canımmmmmmmmmmmmmm nasılsın nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaa

fatoşum canım benim bitanem haberini aldım çok ama çok sevindim inan rabbim tamamına erdirsin kuzum sağlıka kucaklmayı nasip etsin yüce mevlam

kızlar benim bu aralar çok canım sıkkın troit problemim yeniden hortladı galiba geçenlerde sağlık ocağında tahlil vermiştim bi bakıyım diye bugün sonucu aldım tsh yükselmiş çok canım sıkıldı ne olcak böyle bilmiyorum rabbim her şeyin hayırlsını versin canım hiç birşey yapmak istemiyor (((((

seldacım canım senide çok tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla kucaklamyı nasip etsin canımm

Kumsalım çok teşekkür ederim allah razı olsun

kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

kumsal sen ben masal gizen79 hepimizn canı sıkkın karanlık günler bitecekk ama ne zaman offffffffffff çok yıprandık çokkkkkkkkkkkkkkkk

kumsalım çok teşekkür ederim allah razı olsun

kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

doktora ne zaman gidicen sen

kumsalım sağol birtanem. Ayrıca troit içöin canını sıkma dere otu ye

canım benim sen ii olda sat bat önemli değil kendine ii bak bizide böle fazla merakta bırakma :))))))))

yaaaaa ne oldu ki be canım hayılısı olsun biriciğimmm

bu ay tüpe başlayacktık başlamadık bende delirdimmm hastanelik oldum vs vs kalktımm seni istemiyorum dedimm vs vs vs hahhahahahhahahahhahhhah ağladım ağladım ağldımm işte anlayacğın onu terkettim hahhahahahhahah işte çılgın serpil ne yapayımm sorun ondaymış bende evet sorun sende dedim ama ne sorunu ben bilmiyorumm yıprandım deidm yoruldumm bari beni kandırma dedimm hahhahahhahha hastayımm zaten geberiyorumm terkettim onu bende kardeşime giitimm daha doğruus kardeşim eve götürdüü dinleneyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…