nerdesinnnnnnnnn sennnnnnnnnn canımm yaaaaaToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,nihalla+,hayatkavunici,blue+,cimcimes53+,melek2828,seldayavuzguray,
yetreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız bak 3 hamile var
nerdesinnnnnnnnn sennnnnnnnnn canımm yaaaaa
hepinizi çokkk seviyorummmmmm.....
kendinize iyi bakın.....
lütfen vücut direncinizi arttıracak bol c vitamini takviyesi yapın özelikle serpilim nihalim....
öpüyorummmmmmmmmmmmm kocamannnnnnnnnnnnnn
kızlara dedim..serpil msndeyse selam söleyin diye...yokmuşun orda........
hoşgeldin şekerkadın.......
ben çıkıyorum.....
kızlaarrrrrrrrrrrrrr....
çok keyifli bi gündü....
herkeslere bugünden daha güzel günler olur inşallah......
darısı baklayanlare olsun inşşşşşşşşşşşşşş
fatoşşşşşşşşşşşşşş ayaklarını sürü güzelim arkanadan çok hamiş çıksın inşşşşşşşşşşşşşş
bendende söleeeeeeeeeeeeee:18:
kumsallllllllllll kız neredeydinnnnnnnnnnnn bebeğimm abovvvvvvvvv bak nisan ayıı bereketliii
canım benimm bitanem nasılsın daha iyi oldunmu bugün serpilim sen eşinle barışmamışmıydın ya geçmişte bişiler okudumda :26:kumsallllllllllll kız neredeydinnnnnnnnnnnn bebeğimm abovvvvvvvvv bak nisan ayıı bereketliii
canım benim cimcimem nasılsın bebeğim ben bu ay yazmasam kuzum antibiyotik kullanıyorumdabacımmmmmmmmmmm nerelerdesin sen bakım :)))
hadi ayağının tozu ile sat bat yaz bakım tabloya yazam :)))))))))))
canımmmmmmmmmmmmmm nasılsın nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaa
canım benimm bitanem nasılsın daha iyi oldunmu bugün serpilim sen eşinle barışmamışmıydın ya geçmişte bişiler okudumda :26:
canım benim cimcimem nasılsın bebeğim ben bu ay yazmasam kuzum antibiyotik kullanıyorumda
fatoşum canım benim bitanem haberini aldım çok ama çok sevindim inan rabbim tamamına erdirsin kuzum sağlıka kucaklmayı nasip etsin yüce mevlam
kızlar benim bu aralar çok canım sıkkın troit problemim yeniden hortladı galiba geçenlerde sağlık ocağında tahlil vermiştim bi bakıyım diye bugün sonucu aldım tsh yükselmiş çok canım sıkıldı ne olcak böyle bilmiyorum rabbim her şeyin hayırlsını versin canım hiç birşey yapmak istemiyor(((((
seldacım canım senide çok tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla kucaklamyı nasip etsin canımm
kumsalım çok teşekkür ederim allah razı olsun
kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi
canım benimm bitanem nasılsın daha iyi oldunmu bugün serpilim sen eşinle barışmamışmıydın ya geçmişte bişiler okudumda :26:
Canım benim cimcimem nasılsın bebeğim ben bu ay yazmasam kuzum antibiyotik kullanıyorumda
fatoşum canım benim bitanem haberini aldım çok ama çok sevindim inan rabbim tamamına erdirsin kuzum sağlıka kucaklmayı nasip etsin yüce mevlam
Kızlar benim bu aralar çok canım sıkkın troit problemim yeniden hortladı galiba geçenlerde sağlık ocağında tahlil vermiştim bi bakıyım diye bugün sonucu aldım tsh yükselmiş çok canım sıkıldı ne olcak böyle bilmiyorum rabbim her şeyin hayırlsını versin canım hiç birşey yapmak istemiyor(((((
seldacım canım senide çok tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla kucaklamyı nasip etsin canımm
kumsal barışmıştık :))) ben yine küstümm ona nedeninii özelden yazarım hahhahhahahhahahah
canım benim cimcimem nasılsın bebeğim ben bu ay yazmasam kuzum antibiyotik kullanıyorumda
kızlar benim bu aralar çok canım sıkkın troit problemim yeniden hortladı galiba geçenlerde sağlık ocağında tahlil vermiştim bi bakıyım diye bugün sonucu aldım tsh yükselmiş çok canım sıkıldı ne olcak böyle bilmiyorum rabbim her şeyin hayırlsını versin canım hiç birşey yapmak istemiyor(((((
yaaaaa ne oldu ki be canım hayılısı olsun biriciğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?