serpilim kuş gibi çırpınıyorum çırpınıyorumm üzülmücem diyorum tamam bu sefer her şey güzel olucak diyorum ama çırpındığım kadarı ile kalıyorum hiç yol kat edemiyorumkumsal sen ben masal gizen79 hepimizn canı sıkkın karanlık günler bitecekk ama ne zaman offffffffffff çok yıprandık çokkkkkkkkkkkkkkkk
canım ne bileyim herşey çok güzeldi diyet yapıyorum ya sabahları dere otu yemiştim bende acaba omu etkiledi diye geçiriyotdum aklımdandoktora ne zaman gidicen sen
kumsalım sağol birtanem. Ayrıca troit içöin canını sıkma dere otu ye
bitanemmmm sağol rabbim bu günlerimizi aratmasın kafamı toparlayayım gelcem tamam canımcanım benim sen ii olda sat bat önemli değil kendine ii bak bizide böle fazla merakta bırakma :))))))))
bu ay tüpe başlayacktık başlamadık bende delirdimmm hastanelik oldum vs vs kalktımm seni istemiyorum dedimm vs vs vs hahhahahahhahahahhahhhah ağladım ağladım ağldımm işte anlayacğın onu terkettim hahhahahahhahah işte çılgın serpil ne yapayımm sorun ondaymış bende evet sorun sende dedim ama ne sorunu ben bilmiyorumm yıprandım deidm yoruldumm bari beni kandırma dedimm hahhahahhahha hastayımm zaten geberiyorumm terkettim onu bende kardeşime giitimm daha doğruus kardeşim eve götürdüü dinleneyim diye
nazemirrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba canım yazdıklarını okudumda ne yazacağımı bilemedim
evet darsı bekleyenlereeeeeeeee inşşşşşşşşşşşşşşşşşToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,nihalla+,hayatkavunici,blue+,cimcimes53+,melek2828,seldayavuzguray,
yetreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız bak 3 hamile var
aminnnnnnnnnnnnnn oh ohhhh inşşşş daha çok hamiş çıkacakkkkkkkkkkkkgeldim talım çıktınmı yoksa
canım çok teşekkür ederim. wallahide billahide hastaneden çıkarken ayağımı sürttüm bak selda geldi peşimden haydi sizlerde takılınhep birlikte gidelim
geldim kendim aldım selamını aleykümselam canım
yetercimmmm nasılsın?
eşin nasıl?
rabbim gönlüne göre versin seninde canım.....
bendende sana selamlar olsun
evet darsı bekleyenlereeeeeeeee inşşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnnnnnnnnnnnnn oh ohhhh inşşşş daha çok hamiş çıkacakkkkkkkkkkkk
sağol canım yorgunum misafirlerim vardı
canım görünürde pek bir şeyi yok eşimin yarın kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek
HADİ UMUT YİNE GEL
Çok seneler önceydi seninle tanışmıştık
Belki onyediydi yaş belki biraz daha az
En deli çağlarıydı ömrümün
Hayaller kurmaya başladığım
Ne güzel şeyler düşündürdün bana o zamanlar
Ben hep mutlu olacaktım
Sevecektim sevdam sevgilim olacaktı ömür boyu
Yüzüm hep gülecekti
Gözyaşları beni tanımadan gidecek
Saçlarım hiç ağarmayacaktı
Yalnızlık nedir bilmeyecektim
Dünya benimle dönecekti
Hani hayat hep güzellilkerini sunacaktı önüme
Hadi yine gel UMUT
Gel kandır yine beni
Kanayan yaramı durdur, yorgun kalbimi dinlendir
Tatlı bir huzur ver ruhuma
Tutunacak bir dal sığınacak bir liman ol yeniden
Çok geç olmadan çal kapımı
Sahip çık bana hayallerim arzularıma
Geçen yillarımı yorgun omuzlarımı
Hasretle açılan kollarımı gör artık
HADİ YİNEGEL UMUT....................
inşallah güzel haberlerle geleceksin drdan
günaydın kızlar ben geldim güzel haberlerle geldim sabah bir koşturmaca gittim hastaneye dedim benim öyle bekeleyecek vaktim yok hemen betahcg yaptıracam hastane sahibi abimin arkadaşı acil yaptırdık jet hızıyla geldi sonuçlar eşimle bakakaldık elim ayağım titredi sonuçlar gelene kadar dediler neden idrarda bakmadınız ben 5 aydır tek çizgiyle hep karşılaştım bu sefer cesaret edemedim dedim söylemediler sonucu sonra sonuçlar geldi.....................ÇALSIN DAVUL ZURNALAR OYNASIN KIZLAR VE BEN HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
size bir sürprizim var hamileyimmmmmmmmmmmmm tam 18 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?