Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarrrrr bu ayy yine güzel şeyler olacakk 1 haftaya bende ateş tablomu koyarım şimdii kırmılıyım ya sinirimde geçtii eeee bereketlii nisan ayına bende çalışmaya başlayyayım önce iyileşeyimde hahhahaaahh ben her bebek isteyişimde ikide bir adamı boşmaya kalkarımm siz bakmayın bana işte saman alevi gibiyim :))))

kumsal sen ben masal gizen79 hepimizn canı sıkkın karanlık günler bitecekk ama ne zaman offffffffffff çok yıprandık çokkkkkkkkkkkkkkkk
serpilim kuş gibi çırpınıyorum çırpınıyorumm üzülmücem diyorum tamam bu sefer her şey güzel olucak diyorum ama çırpındığım kadarı ile kalıyorum hiç yol kat edemiyorum((((allahım büyük allahım bizimde yüzümüzü güldürücek ben gönülden inanıyorum buna kuzum zor günler ama aşıcaz bunları geriye bebğimiz kucağımızda şöyle bir dönüp bakınca tebessümle anıcaz bu günleri yaradanın izniyle
doktora ne zaman gidicen sen

kumsalım sağol birtanem. Ayrıca troit içöin canını sıkma dere otu ye
canım ne bileyim herşey çok güzeldi diyet yapıyorum ya sabahları dere otu yemiştim bende acaba omu etkiledi diye geçiriyotdum aklımdan
canım benim sen ii olda sat bat önemli değil kendine ii bak bizide böle fazla merakta bırakma :))))))))
bitanemmmm sağol rabbim bu günlerimizi aratmasın kafamı toparlayayım gelcem tamam canım

ahhhhhh bu erkekler ahhhhhh serpilim vardır bundada bir hayır kuzum sne üzülme yıpratma kendin meleğim bak hastada olmuşsun zaten sen biraz dinlen kafanı toparlama oturup güzelce konuşursunuz

kumsall sıkıldık boğulduk ve bunaldık inan erkeler sorun zaten bizde anne olayınca çıldıruıyoruz flm kopuyor hele bende ağlama krileri vs vs her ay yeni umut her ay bekleyiş ve her ay yıkım vs vs vs sabır sabır ama çok sıkılmıştım neyseki bu 3 hamile haberii doping olduu sıra bizde çok bekledikk rabbim biizde görecekk görüyorda zamanı artık gelsinn

geçenlerde gizem79 gece yazmış ben sabah okudum çok ağladım kumsal hiçbirimiz yalnız değiliz biz birbirimiiz anlarız bebeğim nasıl çırpınışlar nasıll acılar anacak biz anlarız seni seviyorum kumsall

merhaba canım yazdıklarını okudumda ne yazacağımı bilemedim

canım sen bana bakma ben ara ara böyle sapıtıyorum bir geçen yıl sapııtım hahhahahhaha bu ayda yine delirdim galiba çok hırçınım bekara karı boşamk kolayya banada öyle işte :))) bugün rahatladımm sinirimde geçtii kızlar muhteşem doping oldu

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,nihalla+,hayatkavunici,blue+,cimcimes53+,melek2828,seldayavuzguray,
yetreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız bak 3 hamile var
evet darsı bekleyenlereeeeeeeee inşşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnnnnnnnnnnnnn oh ohhhh inşşşş daha çok hamiş çıkacakkkkkkkkkkkk
yetercimmmm nasılsın?

eşin nasıl?

rabbim gönlüne göre versin seninde canım.....

bendende sana selamlar olsun

sağol canım yorgunum misafirlerim vardı
canım görünürde pek bir şeyi yok eşimin yarın kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek

HADİ UMUT YİNE GEL

Çok seneler önceydi seninle tanışmıştık
Belki onyediydi yaş belki biraz daha az
En deli çağlarıydı ömrümün
Hayaller kurmaya başladığım
Ne güzel şeyler düşündürdün bana o zamanlar
Ben hep mutlu olacaktım
Sevecektim sevdam sevgilim olacaktı ömür boyu
Yüzüm hep gülecekti
Gözyaşları beni tanımadan gidecek
Saçlarım hiç ağarmayacaktı
Yalnızlık nedir bilmeyecektim
Dünya benimle dönecekti
Hani hayat hep güzellilkerini sunacaktı önüme
Hadi yine gel UMUT
Gel kandır yine beni
Kanayan yaramı durdur, yorgun kalbimi dinlendir
Tatlı bir huzur ver ruhuma
Tutunacak bir dal sığınacak bir liman ol yeniden
Çok geç olmadan çal kapımı
Sahip çık bana hayallerim arzularıma
Geçen yillarımı yorgun omuzlarımı
Hasretle açılan kollarımı gör artık
HADİ YİNEGEL UMUT....................

inşallah güzel haberlerle geleceksin drdan

çok güzelllllllllllll

canım benim çok ama çokkkk sevindim.Rabbim zamanını biliyor işte.İnşallah sağlıklada kucağına alırsın canım....dualarını bizden esirgeme

iyi geceler arkadaşlarr ben de önümüzdeki ay 35 yaşıma girecem ama hala bebeğimi kucağıma alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…