Allah herkesi bir an önce bebeğine kavuştursun inşallah...
canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum..dünyalar güzeli serpilim...Rabbim sanada bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın inşallah...temiz kalpli arkadaşım...bu topikteki herkes bir gün buraya ben hamileyimmmmmmm yazacak inşallah....
Evettttttttttttttttttt gizemcim herkes bebiş resmi koysun :)))))))))))))
nhlkpr, aylint+, jaleex, Mısra, tentation, fatosozel+, kumsal+, gizemm79, serpil02507+, busecan35+
maşallah herkez burda mutluyuzzz :lepi:
canım bak bu güzel bebek resmide sana uğur getirdi..ben bundan istiyorum dedin Allahda dualarını duydu..ya çok mutlu oldum canım...
bundan sonraki hangi sayfa hangi sayfayı bekleyelim tatlım...
durmak yokk yola devammmmmmmmmmaylinttttttttttttt kolmenle bendede kist olmuştu 13 gün soğan kürüyle attım adetlerim düzene girdi içsen ölürmüüsn bırakın doktoru para almaktan başka bişi yok soğan kürüü benim muciizem oldu hayıtlada süperimm bu ay yumurtalamyı kaçıtdım kocam yoktuu ama yoladevammmmmmmmmmmmmmmm
iyi akşamlar canımmKızlar herkese iyi akşamlar çıkıyorum ben.allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah...
aylinttttttttttttt kolmenle bendede kist olmuştu 13 gün soğan kürüyle attım adetlerim düzene girdi içsen ölürmüüsn bırakın doktoru para almaktan başka bişi yok soğan kürüü benim muciizem oldu hayıtlada süperimm bu ay yumurtalamyı kaçıtdım kocam yoktuu ama yoladevammmmmmmmmmmmmmmm
durmak yokk yola devammmmmmmmmm
serpoş klomen kullanmamıştımya bu ay...
mısracımı listede hamİşlere ekledim diğer tarafta hala duruyosunuz çünkü listemizde...
amin canım amin. yarın gene gel senlede uzun uzun konuşalım olurmu
Tamam canım gelirim yarın.çok teşekkür ediyorum
alkollldua hayt bizi kim durdura bilir serpillll
amin canım amin. yarın gene gel senlede uzun uzun konuşalım olurmu
Tamam canım gelirim yarın.çok teşekkür ediyorum
sık sık gell moral bulursun burada
aylintttttiyi akşamlar beybii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?