Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Allah herkesi bir an önce bebeğine kavuştursun inşallah...

amin canım amin. yarın gene gel senlede uzun uzun konuşalım olurmu

iyi akşamlar canım inşallah herkes yazacak bende sana katılıyorum

Evettttttttttttttttttt gizemcim herkes bebiş resmi koysun :)))))))))))))

waaaaaaaaaaay keramet bundaysa sempatiksalakcinni hemen koyalım. bende salak gibi kendi resmimi koymuşum oraya

nhlkpr, aylint+, jaleex, Mısra, tentation, fatosozel+, kumsal+, gizemm79, serpil02507+, busecan35+

maşallah herkez burda mutluyuzzz :lepi:

:lepi::lepi::lepi: çok mutluyuz hemde çooooooooook :lepi::lepi::lepi:

canım bak bu güzel bebek resmide sana uğur getirdi..ben bundan istiyorum dedin Allahda dualarını duydu..ya çok mutlu oldum canım...

evet gizem haklısın allah duydu mısranın sesini

bundan sonraki hangi sayfa hangi sayfayı bekleyelim tatlım...

sahi serpil ya. şimdi sıra kaçıncı sayfadaysa çalışmalara o zamana hız verelim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar herkese iyi akşamlar çıkıyorum ben.allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah...

aylinttttttttttttt kolmenle bendede kist olmuştu 13 gün soğan kürüyle attım adetlerim düzene girdi içsen ölürmüüsn bırakın doktoru para almaktan başka bişi yok soğan kürüü benim muciizem oldu hayıtlada süperimm bu ay yumurtalamyı kaçıtdım kocam yoktuu ama yoladevammmmmmmmmmmmmmmm

durmak yokk yola devammmmmmmmmm

kızlarrrr hepimiz dualarımıza hız verelim hayıta devam alltaranatif tıp harika tavsiyem o ne aşılama ne tüp ne vs vs tabii bunlarıda deneyelim ama ota çöpede değer verelim tavsiyemm

serpoş klomen kullanmamıştımya bu ay...
mısracımı listede hamışlere ekledim diğer tarafta hala duruyosunuz çünkü listemizde...

serpoş klomen kullanmamıştımya bu ay...
mısracımı listede hamİşlere ekledim diğer tarafta hala duruyosunuz çünkü listemizde...

canım bende klomen kulalndığımda ksit oldu ben soğn kürü uyguladım ve adeterim harika oldu srkasından işte hayıta başladık canım ve onunlada süper rahatım göğüslerimdeki acı bitii sakinim huuzrluyum adetim gününde geldi

aylintimmmm moralimizi yüksek tutacağız bugün mısra sarhoşl gibii inanan bana geçmiş sayfaları gece oku bak bebğim darsııı sana ve hepinizeeeeeeee amin amin aaaaaaaaaaaaa birde alkol muhabetimiz var bebeğim sayfalarda okursun yada ben sana anlatırıuımm yeni bir kocakatıı işi buldukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…