ayyyy evet yaaaaaaaaaaaa :))))))))))))):teytey::lepi::lepi::lepi::teytey::içelim: aylintt çılgınn gizem 400 sayafanın uğuruu
hoşbuldum canım hem de çokkkkk hoşbuldummm kaydirigubbakcemile2:lepi:evet ya hadi bugün doğruca halay çekemedik busede gitti ama o sabah devam eder bizle :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ama jalecim sen daha yolun başında hemen stop diyorsun güzelim. dur bakalım gün doğmadan neler doğar. öyle hemen moral bozmak ağlamak yılmak yok
amiiiiiiiiiiiiiiiiin aylinciğim yüzünü gören cennetlik walla. hoşgeldin nasılsın. özlettin kendini olumunekankayizsmile
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Aylincim darısı başınıza tatlım iyi dileklerin için çok tşk ederim
nihalimmm :)aylintttttttt canımmmmm
serpoşum sıra hepimizin olsunnnnnaylinttttttttttttttttttttttttttt sıra senin hayıtçı güzelii ya mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nihalim önce s en senin günün ama aylint hayıtçıı hayıtçılarda sırada gizemimm kumsalım gibbii yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
amin canım benim.. ay mısracım çok sevindim gerçekten ve bize de umut oldun.. bu sıralar benim çok ihtiyacım vardı... maşallahAylincim darısı başınıza tatlım iyi dileklerin için çok tşk ederim
canım bir yıl olacak 31 yaşındayım
hayıtaaaaaaaaaaaaa devammmm hayıta devamm hayıt mucizesii neşemeşeden sonra mısraaaaaaaaa hadi kızlarr enerji depolayın herkes s hamiş kalacakkkk
:teytey::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:darısııs sanaaaaaaaaaaaaaaaaa darısı herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aylinnnnnnnnnnn hayıta devam et cnm sende
mısra gözün aydın, ne mutlu size kaydirigubbakcemile3
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)
nazarlardan korusun
nhlkpr, aylint+, jaleex, Mısra, tentation, fatosozel+, kumsal+, gizemm79, serpil02507+, busecan35+
maşallah herkez burda mutluyuzzz :lepi:
iyi akşamlar canım allaha emanet olben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar mısracım takrar tebrik ederim bitanem allaha emnaet olun canlarım
Ben müsadenizle bir hayıt topiği açıp geleyim
Allah herkesi bir an önce bebeğine kavuştursun inşallah...
hayıt gerçekten çok etkili, daha 20 gün içtim adetim 28. gün geldi..Teşekkür ederim.
Hayıtı için sırayla arkamdan geleceksiniz bu konuda iddiaya bile girebilirim
aminnnnncanlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum..dünyalar güzeli serpilim...Rabbim sanada bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın inşallah...temiz kalpli arkadaşım...bu topikteki herkes bir gün buraya ben hamileyimmmmmmm yazacak inşallah....
aminnnnnAllah herkesi bir an önce bebeğine kavuştursun inşallah...
:dance::dance::dance:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:ecrin_bebek:zemuszemusalkisalkisalkissüprizzzzzhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:
aminnnnnn mısra ayağını surrtu sıra butun isteyenlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?