Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:teytey::lepi::lepi::lepi::teytey::içelim: aylintt çılgınn gizem 400 sayafanın uğuruu
ayyyy evet yaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))
hoşbuldum canım hem de çokkkkk hoşbuldummm kaydirigubbakcemile2:lepi:

[QUOTE=fatosozel;

ama jalecim sen daha yolun başında hemen stop diyorsun güzelim. dur bakalım gün doğmadan neler doğar. öyle hemen moral bozmak ağlamak yılmak yok

Haklısın canım allah herkese yardım etsin

Kendimi 1 kez daha tanıtayım merak ettiğiniz sorularıda cevaplamış olurum.
76 doğumluyum,15 aylık evliyim.
Pko ve hipotiroid hastasıyım.
Eşimle çalışma saatlerimiz çok farklı bu nedenle birliktelik çok az yaşanıyordu.
1,5 ay kadar öncesine değin hiçbir yöntem denemedim.
Hayıt tohumuna Serpil ciğimizin tavsiyesi ile başladım.
Ayrıca hiç yumurtlama günümü falan takip etmem ilk kez bu ay yumurtlama günlerimin sonunda birlikte olduk,zaten hesabıma görede o zaman tutunmuş uğur böceğimiz.
Başka bir sorunuz varsa cevaplayayım.

Not:Hayıtı günde 1 kez ancak içebildim akşamları çoğunlukla unuttum

nhlkpr, aylint+, jaleex, Mısra, tentation, fatosozel+, kumsal+, gizemm79, serpil02507+, busecan35+

maşallah herkez burda mutluyuzzz :lepi:

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar mısracım takrar tebrik ederim bitanem allaha emnaet olun canlarım

aylintttttttt canımmmmm
nihalimmm :)
serpoşum sıra hepimizin olsunnnnn
benim kistim gitmemişti doğum kontrol hapı verdi ama içmiyorum işte! hayıta devammmmmmm :))))))) yarın hsg
Aylincim darısı başınıza tatlım iyi dileklerin için çok tşk ederim
amin canım benim.. ay mısracım çok sevindim gerçekten ve bize de umut oldun.. bu sıralar benim çok ihtiyacım vardı... maşallah

canım bir yıl olacak 31 yaşındayım

üzülme canım. bugün bir arkadaşımızın hamile haberini aldık ve hepimiz şu anda onun sarhoşluğunu yaşıyoruz. yarın kendimize gelip seninlede bir hayli ilgileniriz. ama en başta stres yok bunu unutma

hayıtaaaaaaaaaaaaa devammmm hayıta devamm hayıt mucizesii neşemeşeden sonra mısraaaaaaaaa hadi kızlarr enerji depolayın herkes s hamiş kalacakkkk

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aylinnnnnnnnnnn hayıta devam et cnm sende

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum..dünyalar güzeli serpilim...Rabbim sanada bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın inşallah...temiz kalpli arkadaşım...bu topikteki herkes bir gün buraya ben hamileyimmmmmmm yazacak inşallah....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:ecrin_bebek:zemuszemusalkisalkisalkissüprizzzzzhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:

Teşekkür ederim.
Hayıtı için sırayla arkamdan geleceksiniz bu konuda iddiaya bile girebilirim
hayıt gerçekten çok etkili, daha 20 gün içtim adetim 28. gün geldi..
aminnnnn
Allah herkesi bir an önce bebeğine kavuştursun inşallah...
aminnnnn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:ecrin_bebek:zemuszemusalkisalkisalkissüprizzzzzhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:
:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…