alkollldua hayt bizi kim durdura bilir serpillll
amin canım amin. yarın gene gel senlede uzun uzun konuşalım olurmu
Tamam canım gelirim yarın.çok teşekkür ediyorum
kendine iyi bak canım hoşçakal :gitme:
kızlar ben çıkıyorum sek sek sekerekten sositososito
:gitme:özletme kendini gene gelolumunekankayizsmile
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
aynen walla
kızlarrrr hepimiz dualarımıza hız verelim hayıta devam alltaranatif tıp harika tavsiyem o ne aşılama ne tüp ne vs vs tabii bunlarıda deneyelim ama ota çöpede değer verelim tavsiyemm
katılıyorum kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
durmak yokk yola devammmmmmmmmm
kesinlikle tam yol ileri
gizemimmmmmmmmmmmmm biraz konsratrsyon olamlıyım birde dualara hız verirsek sayfayı söylerimm :))))
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşkolsun :umursamaz:
Kızlar herkese iyi akşamlar çıkıyorum ben.allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah...
amin canım iyi akşamlar. allah seninde gönlüne göre versin
aaaaaaaaaa iyi hatırlattın akşam uygulayayımm alkolüü :)))
serpilcim sen bitir bir bakalım arkandayız kaydirigubbakcemile3şimdi uygulama nihalim adetten sonra uygula inşallhh olmasındaaaŞeniz
hayırlısı allahtan bencede :ecrin_bebek:fatoözelim deneyelim ne var bunda hayıtaa kimse sıcak bakamdı ama bakk işte sonuç ortada rabbimmisteyenlerin kollarını boş bırakmasınnn
kızlar bende çıkıyorum herkezi kocaman kocaman öpüyorum mısrayı daha çok öpüyorumm
kızlar mısra kocasyla ağlama seronamisi yaşıyordur :)) topic açıktır başında yolktur :)))))))))))))
aylintimmmm moralimizi yüksek tutacağız bugün mısra sarhoşl gibii inanan bana geçmiş sayfaları gece oku bak bebğim darsııı sana ve hepinizeeeeeeee amin amin aaaaaaaaaaaaa birde alkol muhabetimiz var bebeğim sayfalarda okursun yada ben sana anlatırıuımm yeni bir kocakatıı işi buldukk
aaaaaaaaaa iyi hatırlattın akşam uygulayayımm alkolüü :)))
serpil çarpı iki 800 ne kadar çok konuşursak o kadar çabuk olur400 sayfaaaaaaaaa 400sayfa 400sayfa 400sayfa
hayatım ben denemekten korkmuyorum ayrıca hiç bir otun vücuda zarar vereceğine inanmıyorum tam tersine fayda verecektir. rabbim yeryüzündeki hiç bir şeyi boşa yaratmamıştr. hepsine bir sebep vermiştir. ama benim düzensizliğim yok pko yok hani bende ne işe yarar onu şeyettiremedim o yüzden sordum bilen varsa anlatsın diye anladın sen onufatoözelim deneyelim ne var bunda hayıtaa kimse sıcak bakamdı ama bakk işte sonuç ortada rabbimmisteyenlerin kollarını boş bırakmasınnn
hiç vakit kaybetmeyelim kızlar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:serpil çarpı iki 800 ne kadar çok konuşursak o kadar çabuk olur
hayatım ben denemekten korkmuyorum ayrıca hiç bir otun vücuda zarar vereceğine inanmıyorum tam tersine fayda verecektir. rabbim yeryüzündeki hiç bir şeyi boşa yaratmamıştr. hepsine bir sebep vermiştir. ama benim düzensizliğim yok pko yok hani bende ne işe yarar onu şeyettiremedim o yüzden sordum bilen varsa anlatsın diye anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?