Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

alkolll dua hayt bizi kim durdura bilir serpillll

kimse bizi tutamaz kızlar guclubacismile ama alkol konusunda hale emin değilim :kedi::roflol: aklinialirimsmile

fatoözelim deneyelim ne var bunda hayıtaa kimse sıcak bakamdı ama bakk işte sonuç ortada rabbimmisteyenlerin kollarını boş bırakmasınnn

ASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................127.....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel..................5
tualina....................1

toplam........... ..302 ben eksikktim düzelttim
kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım 400 sayfamıızn onuruna listemiz bu sayfada hamiş çıkma olasılığı var
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl Kadın Kategorisine Ekle
Konuyu düzenle/Sil

kızlar bende çıkıyorum herkezi kocaman kocaman öpüyorum mısrayı daha çok öpüyorumm

iyi akşamlar nihalim kendine iyi bak canım

kızlar mısra kocasyla ağlama seronamisi yaşıyordur :)) topic açıktır başında yolktur :)))))))))))))

ayyyyyyyyyyyyyy kız ben olsam sabaha kadar ağlardım herhalde
allahım sen arkadaşımızı ve bebeğini nazarlardan koru yarabbim. ve diğer hamile arkadaşlarımız ile onların bebişlerinide nazardan koru yarabbim

bana rakı demeyin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aaaaaaaaaa iyi hatırlattın akşam uygulayayımm alkolüü :)))

ama serpil bir iki gün sonra başlayacaktın tatlım daha bu sabah konuştuk ya

Öfff kızlar sinir oldum,alternatif tıp bölümüne hayıtla ilgili başlık açtım bir sürü şey yazdım amaaaaa klüp hata dedi durdu ben de geri geldim

fatoözelim deneyelim ne var bunda hayıtaa kimse sıcak bakamdı ama bakk işte sonuç ortada rabbimmisteyenlerin kollarını boş bırakmasınnn
hayatım ben denemekten korkmuyorum ayrıca hiç bir otun vücuda zarar vereceğine inanmıyorum tam tersine fayda verecektir. rabbim yeryüzündeki hiç bir şeyi boşa yaratmamıştr. hepsine bir sebep vermiştir. ama benim düzensizliğim yok pko yok hani bende ne işe yarar onu şeyettiremedim o yüzden sordum bilen varsa anlatsın diye anladın sen onu

kızlarrrrrrrrrr canlarım hepinizi önce rabbime sonra kendinize sonra kocalrınıza emanet ediyorumm :))))))))))))))))))) bol hayıtlı günere sarhoşluğumuza mutluluğumuzaa evrendeki tümm anne adaylarına bol boll bbeiş verssin yaradan hamişlerimizede kolay doğumlar tedavi olanlarada hayırlı sonuçlarr kalbinizii temiz ve ferahh tutunn hepiniz annne olacaksınız ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hergünün böyle güzel olsun yaz aşkına devammmmmmmm

ben kaçtım kızlar hepinize iyi akşamlar. hepinizi seviyorum. bugün herşey senin için mısracım. herşey gönlünce olsun tatlı arkadaşım.

kız o hayıt sadce vucuduu zımparalıyor hepsi bu gogelden gir yaz bak herşeye faydaı bizde pko mko yok amam bebekde yok işte beki olurr :)) yumurtanın kalitesi içinde süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…