aylintimmmmmmmmmmmmmmmmmmm darıısı sana çılgınımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayıta devamm hayıtt mucizesiiiiiiiiiiiiiiii
canım hiç üzülme ne kadardır deniyosunuz ayrıca varolan sperm sayınız var ise haraketlilik değişkendir yani her dafasından test farklı çıkar
saçmalamayoruldum :)))
Sağl canım ya yeni başladığımız için nasl bir yol izleyecez neyapcz iyice şaşırdm
allahım sana şükürler olsun süper bir hbaer bu çok ama çok sevindim içim kıpır kıpır oldu
darısı bizlerin başına kızlar:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance:
zafer bizim olucak:)
geldim canım
canım benim tebrik ederim rabbim sağlıklı kolay bir hamilelik dönemi geçirmeyi nasip etsin
sağlıkla kucaklamyı kokusunu duymayı nasip etsin mısracım çok sevindim rabbim nazarlardan korusun çok ama çok sevindimm
rabbim mutluluğunuza mutluluk katsıncanım çok dugulandırdın beni harika bir süpriz olmuş
duydum canım darsı bizlere inşllah
maşallah
Hoşbulduk kızlar sağolun.canım sayı falan çok güzel ama sadece hareket biraz az dedi.sonucu üroloğa gösterdik ama kadın doğmcuya göstermeye gerk varmı aceba,çokta aydınlatmadı çnk bizi dr,duyunca benim morl çok bozldu hiçbirşy soramaz hale geldim.ne yapcz hiçbirş bilmiyorm
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Canm 1 yıla yakın deniyoruz,iki tane ilaç yazdı ürolog,sayı 120 milyon,hareketli sayısı az dedi sadece.hiçbirşey soramadım.drdan çıktım eşile yolda ayrıldık ne yapcaz şimdi dye işe gelene kadar yol boyu ağladım.
önce panik olmayacaksın hayatım. araştıracaksın. test sonuçlarını başka bir doktorada göster. ama ürolog da görmesi lazım bence çünkü şayet hareket sayısı az ise kadın doğumcu bir şey yapamaz.
kaç yaşındasın. ve ne kadardır uğraşıyorsun bebek için jaleciğim.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kadınlar kulubünün üyelriiiiiiiiiiiiiii hamile kalsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn halaya halaya halayaaaaaaaa moral bulallaımmm
serpilim sen nasıl bir insansın ya...kendin için değil hep bizim için dua ediyorsun önce..Rabbim bu güzel kalbini görüyor canım..sana çok güzel hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip edecek inşallah..
haydeeee:teytey::teytey::teytey::teytey:
hayıtımızıda unutmayalım...:içelim:
Canm 1 yıla yakın deniyoruz,iki tane ilaç yazdı ürolog,sayı 120 milyon,hareketli sayısı az dedi sadece.hiçbirşey soramadım.drdan çıktım eşile yolda ayrıldık ne yapcaz şimdi dye işe gelene kadar yol boyu ağladım.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kadınlar kulubünün üyelriiiiiiiiiiiiiii hamile kalsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn halaya halaya halayaaaaaaaa moral bulallaımmm
darısı hepimize inşallah kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim yaaaaaaaaaaaaa
maşallah maşallah
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinhihoyyyt:lepi:delikafadulden:dance::sm_cool:
ya bu hayıt vesilemiz olacak inşallah!!! ben geçtiğimz ay erken yumurtladığımdan eşim kaçırmış ama inşallah bu ay olur, serpoşummmm darısı bizlerin başına:asigim:
mısroşummm canım yaa, çokkk sevindim..Aylinnnnnnnnnnn hayıta devam et cnm sende.
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kadınlar kulubünün üyelriiiiiiiiiiiiiii hamile kalsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn halaya halaya halayaaaaaaaa moral bulallaımmm
serpilim sen nasıl bir insansın ya...kendin için değil hep bizim için dua ediyorsun önce..Rabbim bu güzel kalbini görüyor canım..sana çok güzel hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip edecek inşallah..
:teytey::lepi::lepi::lepi::teytey::içelim: aylintt çılgınn gizem 400 sayafanın uğuruu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?