Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım hiç üzülme ne kadardır deniyosunuz ayrıca varolan sperm sayınız var ise haraketlilik değişkendir yani her dafasından test farklı çıkar

Canm 1 yıla yakın deniyoruz,iki tane ilaç yazdı ürolog,sayı 120 milyon,hareketli sayısı az dedi sadece.hiçbirşey soramadım.drdan çıktım eşile yolda ayrıldık ne yapcaz şimdi dye işe gelene kadar yol boyu ağladım.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kadınlar kulubünün üyelriiiiiiiiiiiiiii hamile kalsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn halaya halaya halayaaaaaaaa moral bulallaımmm

saçmalama lmaz: kız ondan yorulurmu insan zemuszemus

Sağl canım ya yeni başladığımız için nasl bir yol izleyecez neyapcz iyice şaşırdm

önce panik olmayacaksın güzelim. sakin sakin çözüm bulmaya çalışacağız.

kumsalım gelmiş. kumsal ne kadar güzel bir gün değilmi canım :teytey: :teytey: :teytey:

hangi şehirdesin jaleciğim

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: darısııs sanaaaaaaaaaaaaaaaaa darısı herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

serpilim sen nasıl bir insansın ya...kendin için değil hep bizim için dua ediyorsun önce..Rabbim bu güzel kalbini görüyor canım..sana çok güzel hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip edecek inşallah..

bugün ağlama bugün sevimelim sonra biz seni iyi ederiz canımm

canım bir yıl olacak 31 yaşındayım

hayıtaaaaaaaaaaaaa devammmm hayıta devamm hayıt mucizesii neşemeşeden sonra mısraaaaaaaaa hadi kızlarr enerji depolayın herkes s hamiş kalacakkkk

:içelim::hooray:lepi::içelim:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: siz hamiş olunca ben göbekk atıyorumm ohhhhhhhhhhhhhhh yandannnn

ilaçları kullansın canım sayınız çok iyi maşallah dediğim gib erkelerde pisikolojik olarak çok etkilenirle eşine destek ol öncelikler stres sıcak gıydığı dar çamaşır hepsi etken buarada sende kendine besleyici kurler dene allahın izniyle olur ağlamak yok

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kadınlar kulubünün üyelriiiiiiiiiiiiiii hamile kalsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn halaya halaya halayaaaaaaaa moral bulallaımmm

evet ya hadi bugün doğruca halay çekemedik busede gitti ama o sabah devam eder bizle :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ama jalecim sen daha yolun başında hemen stop diyorsun güzelim. dur bakalım gün doğmadan neler doğar. öyle hemen moral bozmak ağlamak yılmak yok

darısı hepimize inşallah kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

amiiiiiiiiiiiiiiiiin aylinciğim yüzünü gören cennetlik walla. hoşgeldin nasılsın. özlettin kendini olumunekankayizsmile

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Aylinnnnnnnnnnn hayıta devam et cnm sende.
mısroşummm canım yaa, çokkk sevindim..
biliyo musunuz doktorum da hayıtı içebilirsin tabi dedi, adet sancını alır prolaktini düşürür dedi.. harika bişey o ya
düşünsenize 28. günümde adetim geldi, klomenle bile 33.gün gelmişti...
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

aminn

aylinttttttttttttttttttttttttttt sıra senin hayıtçı güzelii ya mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nihalim önce s en senin günün ama aylint hayıtçıı hayıtçılarda sırada gizemimm kumsalım gibbii yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…