Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çok güzel bir haber valla çok sevindim darısı benim be diğer tüm arkadaşlarımın başın rabbim bu makbul saatlerde sen bizlerin muradını ver yarabbimm aminnnnn

nasılsınız kızlar aslında iyi olduğunuzu biliyorum çünkü sürekli okuyorum yazdıklarınızı ama yazma cesaretim yoktu zor bir dönemden geçiyorum erken menapoz teşhisi ile cebelleşiyorum moralim bozuk ama şimdi daha iyiyim toparlanmaya çalışıyorum hiç aklıma gelmeyen şey başıma geldi doktorum sağolsun moralimin bozulmasına yardımcı oldu fsh değerim yüksek erken menapoz riskim varmış bizde tüp yapalım hemen dedik bu durumda tüp bebek şansın yüzde beş dedi tutmazmış önce ilaçla düşmesi gerekiyormuş fshın biz normal yolla olur diye beklerken şimdi tüp bebek bile yapamıyoruz ama ne yapalım kısmet nette araştırdım o kadar çok mucize yaşanmışki artık umutluyum bebeğim olur yada olmaz bilemiyorum ama rabbimden hep hayırlısını diliyorum bundada vardır birr hayır şimdilik ilacımı kullanıp beklemekten başka yol yok tabi biz çalışmalara devam ediyoruz ne yapalım umut kapısı bir mucizede bize uğrarmı diye bekliyoruz ilk zamanlar şoku atlatmak zor oldu çok şaşkındık ama şimdi daha iyiyz toparlanıyoruz kimbilir kısmet topiğehergün geldim uğradım yazdıklarınızı okudum ama yazmak içimden gelmedi sanki hayata küstüm sürekli uyumak istiyordum sanırsam bunalımın eşiğine geldim ama rabbime şükür şimdi çok iyiyim dahada iyi olacağım bu ay adetin üçüncü günü yine kan vereceğim testin tekrarı için umarım düşmüştür değer yoksa iaca devam biliyorsunuz hormon ilaçlarının etkilerini oyyyy oyyy Allah yardımcımız olsun Allah herkesin yardımcısı olsun kimseyi bu yolda eylemesin hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
hergün yeni bir hamiş varmı diye açıyorum neti hamile haberi alınca çok seviniyorum çünkü neler yaşadığımızı ancak bizler biliriz
bu aradacumanız mübarek olsun bu mübarek gün hürmetine rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamiş arkadaşlarımıza hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin evladı olan arkadaşlarada rabbim kolaylık versin hayırlı evlat olurlar inşallah görüşmek dileğiyle

canım...bak şu topiğe gel....orda ayrıntılı yazışalım,dertleşelim.....yazlık topiğimiz var şimdi.....

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ra-quotannequot-seslenir-51.html#post18707551

belenaycım..
sanırım bu en büyük sınavlarımızdan biri..yılmadan,isyan etmeden dua etmek, inanmak .......ben hep allahtan ümit kesilemz diyorum,drlaer ne derse desin,bence olacağı varsa,nasipse oluyor..bak selda arkadaşımız hamile, drler çocuğun olmaz doğal yolla demişler ama hamile
senin sorunun da çözülecek canım..herşeyin tedavisi var artıkk...bak hiç yumurta üremeyen kadının bile kök hücresinden yumurta yapıp doğurtabiliyolarmış artıkkkkk...ben inanıyorum en kısa zamanda tedavini tamamlayıp,bir bebek sahibi olacaksın hayılısıyla.....her işte vardır bir hayır....demek ki daha zamanı var,bilemeyiz ki.....sen sakın yıpratma kendini,ve bir bebein olacağına inan....

canımmmmmmmmm belenaycım. lütfen üzülme allahtan ümit kesilirmi hiç. senin için sürekli dua edicez canım benim. uzaktan bakma. gel bizler birbirimizin yaralarını iyileştiririz. yanlız kalma

kızlar keyifler nasıl ben bu gün yoktummm

ayyy şu hastane işleri yokmu hasta olmayanıda hasta eder allah yardımcın olsun tatlım

hiç sorma canım yaaaaaaaa ama ne yapalım sağlık olsun hafta içi tekrar gidip çıkartıracağız

Son düzenleme:
rabbim kolaylık versin canım serpil den haberin varmı neden iptal ettirmiş üyeliği

üyeliğini iptalmi etirmişşşşşşşşşşşşşşşşşş
bu gün hiç gelmedimki topiğeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26: ne olmuş kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dünn veda eder gibi bir şeyler yazıştı ama

evet canım iptal ettirmiş nedenini bilmiyorum dün yazdıklarından da haberim yok sabah bi ara gelmiştim bende o zaman öğrendimsende msn adresi varsa bana özelden gönderirmisin sizler msndende görüşüyormuştunuz ben de kimsenin msnsi yok ta

yok canım yaaaaaaaaaa ne msn si nede teli merak etim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…