Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

1. nuray0606

ziyaretçi serpilmi yoksa

bahsttiğiniz kişi serpilmi kızlar üyeliğini iptal ettiren. şayet oysa serpil iyi merak etmeyin. Sadece bir süre kk dan uzak kalmak istedi. Ama biz hergün görüşüyoruz

fatoşcuğum serpilime çok selam söyle kalbim onunla duarımda tabiki rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güzel hafta sonları diliyorummm

bahsttiğiniz kişi serpilmi kızlar üyeliğini iptal ettiren. şayet oysa serpil iyi merak etmeyin. sadece bir süre kk dan uzak kalmak istedi. ama biz hergün görüşüyoruz

fatoş sağol yaaaaaaaaaa bizde merak etmiştik canım iyi olmasına sevindim
söyle onaaaaaaaa çok özletmesin kendisiiiiiiiiiiiiii

bahsttiğiniz kişi serpilmi kızlar üyeliğini iptal ettiren. şayet oysa serpil iyi merak etmeyin. sadece bir süre kk dan uzak kalmak istedi. ama biz hergün görüşüyoruz

evet canım ona söyle onu şimdiden çooook özledim bir an önce dönsünn selamımı iletirsen sevinirim dualarımız onunla

evet canım ona söyle onu şimdiden çooook özledim bir an önce dönsünn selamımı iletirsen sevinirim dualarımız onunla

fatoş sağol yaaaaaaaaaa bizde merak etmiştik canım iyi olmasına sevindim
söyle onaaaaaaaa çok özletmesin kendisiiiiiiiiiiiiii

kızlar elbette selamlarınızı söylerim. hatta msn den yazdım bile. onunda size çok selamı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…