bende çok üzüldüm yaa
bende belki diğer kızlarda vardı yaaaa msn yada tel haber veriler
inşallahcanım bende bugün yoktum sabah bi ara geldim o yüzden net bi bilgim yok
inşallahcanım bende bugün yoktum sabah bi ara geldim o yüzden net bi bilgim yok
bahsttiğiniz kişi serpilmi kızlar üyeliğini iptal ettiren. şayet oysa serpil iyi merak etmeyin. Sadece bir süre kk dan uzak kalmak istedi. Ama biz hergün görüşüyoruz
bahsttiğiniz kişi serpilmi kızlar üyeliğini iptal ettiren. şayet oysa serpil iyi merak etmeyin. sadece bir süre kk dan uzak kalmak istedi. ama biz hergün görüşüyoruz
bahsttiğiniz kişi serpilmi kızlar üyeliğini iptal ettiren. şayet oysa serpil iyi merak etmeyin. sadece bir süre kk dan uzak kalmak istedi. ama biz hergün görüşüyoruz
evet canım ona söyle onu şimdiden çooook özledim bir an önce dönsünn selamımı iletirsen sevinirim dualarımız onunla
fatoş sağol yaaaaaaaaaa bizde merak etmiştik canım iyi olmasına sevindim
söyle onaaaaaaaa çok özletmesin kendisiiiiiiiiiiiiii
fatoşcuğum serpilime çok selam söyle kalbim onunla duarımda tabiki rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah
kızlar elbette selamlarınızı söylerim. hatta msn den yazdım bile. onunda size çok selamı var
fatoş sağol yaaaaaaaaaa bizde merak etmiştik canım iyi olmasına sevindim
söyle onaaaaaaaa çok özletmesin kendisiiiiiiiiiiiiii
söyledim canım. notlarınızı tek tek iletiyorum merak etmeyin
benden de çok selam söyle kendini hiç bişey için üzmesin hiç bişey bizden değerli değil
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...sonra-quotannequot-seslenir.html#post18662250
KIZLAR BEN YENİ TOPİC AÇTIM HEPİNİZİ BEKLİYORUM
evet aynen
tben yeni topik açtı senin gözünden kaçtı heralde... herkes diyer topikde sende gelsene
burasıda garip kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?