Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

herşeyden önemlisi sağlık canım, gerisi teferruat...hayatta insana herşey önemliymiş geliyor ama sağlığın yerinde olduğu sürece..iyi değilsen herşey boşşş... geçmiş olsun tekrar..

günaydın kızlarr.
benim kırmızılar beklenen den 5 gün önce geldi çok moralim bozuk hiç böyle olmazdı sanırım artık vazgeçme zamanı olmuyo zorlamanın da alemi yok...
nimrennnnnnn canımmmm üzme kendini serpilin dediği gibi mevsimsel döngüdendir... ama moral bozmak yok tatlımm önümüzdeki ay herşey güzel olacak... ba göreceksin.. hiçbirşeyden vaz geçmek yok tamammı.. sadece bir süreliğine kafandan at bu düşünceyi bak herşey daha kolay olacak..

canım erken adet dögüsü her zaman iyidir unutma bir keresinde dr ile konuşurken şöle dedi erken regli olduğun dönem gebelik sanşın çok daha yüksek yani önumuzdeki ay çok şanslısın

gerçektenmi neden acaba??ayy ben bu ay çok erken adet oldum da:)))ama benimkinin nedeni belli soğan kürü:)))

kızlar birşey sormak istiyorum..ben geçen ay soğan kürü yaptım 15 gün. 3-4 gün sonra adet oldum ve adet olduğum gün incir kürüne başladım.Saraçoğlu bir program da soğan küründen sonra incir kürünü önermişti yumurta çatlasın diye...ama soğan kürünü 15 gün kullandıktan sonra diğer ay adet gelmeden 10 gün önce 5 gün daha kullanın demişti.Birde incir kürüyle beraber olmasın demişti.İncir kürü 21 gün yani soğan kürüyle denk geliyor..ne yapmam gerekiyor bilen varmı arkadaşlar??

gerçektenmi neden acaba??ayy ben bu ay çok erken adet oldum da:)))ama benimkinin nedeni belli soğan kürü:)))

canımmm soğandan olabilir erken kanama ama erken olması şöle yani uzun dögüde olmaması yani gununden erken olması bir hafta evvel gibi düşün sanşın bol olsun

2 kür aynı anda olmaz canım yani denk getirmemeye çalış

günaydın kızlarr nasılsınızz

zeytoşşşşş canımmmm hoşgeldin nasılsın bebişimmmm nasıl

Günaydın Kızlarrr Hayırlı cumalarrr

günaydın adaşım hayırlı cumalar

günaydınnn arkadaşlar cumanız mübarek olsun karnım çok agrıyo afedersiniz sarı akıntım var içimdede accayip bi heyecan var içim içime sığmıyor hayırlara vesile olsun inş...

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah nasılsınız bakalım

kızlarrrrrrrr
bleu HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

BUGÜN NETE GİREMEYECEK SİZE HABER VERMEMİ İSTEDİ....
ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜNNNNN CUMA SAATİNDE BÖYLE GÜZEL HABERLE VERDİRTİYROSUN
SANA ŞÜKÜRLER OLSUNN

canım iki kür aynı anda olmaz sen baya erken regl olmuşsun hayra gitsin soğan kürünü biz adete 10 kala yapmıyoz onu nasıl ayarlarsın bilmem ama inciri eğer 21 günlük yapacaksan sonraki ay yap yok sadece yumurta çatlasın diye yapacaksan yumurtlama döneminden bi kaç gün önce başla 5-6 gün 6-7 inciri kaynat içine havuç öle iç biz öle yapıyoruz nette tarifi var ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…