Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarrrrrrrrrrrrrrr na yaptınızzzzzzzzzz ne kaynatınızzzzzzz

duyarız duyarız inşallah aptala malum olurmuş rabbim içime düşürmüştür senin hamile haberini inşallah
inşallah canım...yani inşallah aptalsındır demek istemiyorum da,,içine doğan çıksın istiyorum.........

çok haklısın serpilcim..sonun kadar katılıyorum..ben de hep derimmm.bazen küçük dertlere düştüğümde, bi hastaneye falan gidip oraları görmek lazım, ki halimize şükredelim.....

ben bu sayfalrda hamile çıkaccak dedim yine beklediklerim var inşallhhh rabbimm güldürsünn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iki topikte de muhabbet va rişte..bi orda bi burda
ohhhhh ne güsellllllllll
ben bu sayfalrda hamile çıkaccak dedim yine beklediklerim var inşallhhh rabbimm güldürsünn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bir sürü çıksın hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tabiki inşşş sende hamiş çıkarsın en kısa zamandaaaaaaaaa

günaydın kızlarr.
benim kırmızılar beklenen den 5 gün önce geldi çok moralim bozuk hiç böyle olmazdı sanırım artık vazgeçme zamanı olmuyo zorlamanın da alemi yok...

saçmalama lütfen neyden vazgeçiyosun isyan etmek yok herşey rabbimden bu bize sunulan büyük bir sınav şükredip yola devam edeceğiz ümidimiz kesilmeyecek bi dr git istersen ....

canım benim elbette birgün sende anne olacksın ben bunu fazlasıyla hakettiğine innaıyorum canım senin yaşdıkların hiç kolay değil maşallhh güçlü bir karaktersin bunlarla baş edebildin canım elbette kurban olduğum alllah senide güldürecek canım

balım sağol teşekür ederimmmmmmm inşşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşşşşş AMA BURADAKİ HER KES ANNELİĞİ HAK EDİYORRRRRR canlarrrrrr inşş rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin heyırlı sağlıklı birer evlat versinnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm yüreğimle aminnnnnn diyorum .))) canım elbettekii bütün kk üyeleri hakediyor ve bütün bebebk iteyen herkes :))) aminnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm yüreğimle aminnnnnn diyorum .))) canım elbettekii bütün kk üyeleri hakediyor ve bütün bebebk iteyen herkes :))) aminnnnnnnnnn
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum

canım ateşiöm yüksek başım dönüyor ciddi halsiizm ama elbetee gececekk :)))) yaşamda neler geçmiyorki umarım sende iyiisndir canım buryad yağmur yağıyor yaz gelemedii gitii :))

canımmmm dinlenmeden geçmiyo malesef ama dinlenmeyede vakit yok

baktım yok hala bişey...
göğüslerim çok acıyo..ama başka da bi şey yok....haa bi de alt tarfa hep ıslakmış gibi.....acayip nemli iki gündür...

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım enerjiler senınle

kızlaaaar siz benim kusuruma bakmayın malum adet senromu gelip gidiyo işte
teşekkür ederim güzel sözlerinize Allahım beni affet bazen insan oluyo işte isyan etmek değil ama ne bileyim geldi geçti işte....
sizi seviyorum teşekkürler.....

evet böle olman gerek bizde seni seviyoruz çıkın şu adet sendromundan önümüzdeki ayı düşün rabbim herşeyin hayırlısını versin canım benim .....

canımmmmmmm bizde yaşıyoruz aynı sıkıntıları

canımmmm dinlenmeden geçmiyo malesef ama dinlenmeyede vakit yok

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım enerjiler senınle
inşallah canım..sağolun...

olur böyle zamanalr ..ama geçici......sen sakın ujmudunu yitirme..dğer hamile kalanlar nasıl kalıyo....

hyat herşeyiyle güzel bizden kıymetli herhangi birşey yok canımm yaşam güzel tadını çıkartalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…