duyarız duyarız inşallah aptala malum olurmuş rabbim içime düşürmüştür senin hamile haberini inşallah
inşallah canım...yani inşallah aptalsındır demek istemiyorum da,,içine doğan çıksın istiyorum.........duyarız duyarız inşallah aptala malum olurmuş rabbim içime düşürmüştür senin hamile haberini inşallah
kızlar
pazar gününden beri en önemlişeyin sağlık olduğuna kannaat getirdim kaslarım kemiklerim sanki birbirinden ayrılıyor bazan düşünebilmem için benim böyle hasta olmam gerekiyor ki kendimin ne kadar önemli ve ne kadar değerli olduğunu görebileyim :))
şuan sadce iyileşmek istiiyorum sağlığımın herşeyden önemli olduğunu keşfediyorum baş dönmesiz bakmak istiyorum montumu giyinmeden oturmayı vs vs
ben ne annelik nede işi istiyorum önce kendimi istiyorum ve hayatın yaşamın tadını doya doya çıkartmak istiyorum sahile inip denizi izlemyi tekrara müüzk dinleyip eşlik etmeyii güzel elbiseler giyinip saçlarımı savurmayı uçan kuşların cıvıltılarını duymayıı doğada yürüyüş yapmayıı havanın ıısnıp biran evvel havuzda yüzmeyi istiyorum işte ben hasta olunca bunları istiyorum hiç aklıma gelmeyen hastalınca bu güzellkleri keşfetmeyi hastalandığımda öğreniyorum iyiki hastalanmışım .)))))
yaşamın ne kadar güzel olduğunu farekketirti bu hastalık bana :)))))))
kızlarrrrrrrrrrrrrrr na yaptınızzzzzzzzzz ne kaynatınızzzzzzz
inşallah canım...yani inşallah aptalsındır demek istemiyorum da,,içine doğan çıksın istiyorum.........
çok haklısın serpilcim..sonun kadar katılıyorum..ben de hep derimmm.bazen küçük dertlere düştüğümde, bi hastaneye falan gidip oraları görmek lazım, ki halimize şükredelim.....
ohhhhh ne güselllllllllliki topikte de muhabbet va rişte..bi orda bi burda
ben bu sayfalrda hamile çıkaccak dedim yine beklediklerim var inşallhhh rabbimm güldürsünn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlarr.
benim kırmızılar beklenen den 5 gün önce geldi çok moralim bozuk hiç böyle olmazdı sanırım artık vazgeçme zamanı olmuyo zorlamanın da alemi yok...
ohhhhh ne güsellllllllll
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bir sürü çıksın hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tabiki inşşş sende hamişçıkarsın en kısa zamandaaaaaaaaa
canım benim elbette birgün sende anne olacksın ben bunu fazlasıyla hakettiğine innaıyorum canım senin yaşdıkların hiç kolay değil maşallhh güçlü bir karaktersin bunlarla baş edebildin canım elbette kurban olduğum alllah senide güldürecek canım
balım sağol teşekür ederimmmmmmm inşşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşşşşş AMA BURADAKİ HER KES ANNELİĞİ HAK EDİYORRRRRR canlarrrrrr inşş rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin heyırlı sağlıklı birer evlat versinnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm yüreğimle aminnnnnn diyorum .))) canım elbettekii bütün kk üyeleri hakediyor ve bütün bebebk iteyen herkes :))) aminnnnnnnnnn
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum
canım ateşiöm yüksek başım dönüyor ciddi halsiizm ama elbetee gececekk :)))) yaşamda neler geçmiyorki umarım sende iyiisndir canım buryad yağmur yağıyor yaz gelemedii gitii :))
baktım yok hala bişey...
göğüslerim çok acıyo..ama başka da bi şey yok....haa bi de alt tarfa hep ıslakmış gibi.....acayip nemli iki gündür...
kızlaaaar siz benim kusuruma bakmayın malum adet senromu gelip gidiyo işte
teşekkür ederim güzel sözlerinize Allahım beni affet bazen insan oluyo işte isyan etmek değil ama ne bileyim geldi geçti işte....
sizi seviyorum teşekkürler.....
teşekkür ederim güzel sözlerinize Allahım beni affet bazen insan oluyo işte isyan etmek değil ama ne bileyim geldi geçti işte....
inşallah canım..sağolun...canımmmm dinlenmeden geçmiyo malesef ama dinlenmeyede vakit yok
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım enerjiler senınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?