kızlar gnaydın günaydın.....
iki topikte de kimseler yok.......
hayat canım adet oldunmu aklım sende tatlım ben çok iyim bu ara ye iç gez modundayım :)))))
kızlar ben ara ara geliyorum ama kimsecikler olmayınca çıkıyorum :))) burası kışlık yazlığa bugün gitmedim :)) belkide yazlıktasınzıdır :))))
hayat canım adet oldunmu aklım sende tatlım ben çok iyim bu ara ye iç gez modundayım :)))))
canım benim en iyisini yapıyosun.......ye iç gez,sev.............
adet olmadım......hafta içi ve bugün idrar testi yaptım negatif çıktı..yarım saat önce kan verdim b.hcg için....onun sonucunu bekliyorum...
bi ilginç oldu ya....yani hamileliek yoksa bile,en azından geçen haftaki kanamanın ne olduğunu ve neden adet olmadığımı öğrenmem lazım..
belli olsun ki,dr ye gideyim.....göğüslerimin şişi de indi....muhtemelen negatif çıkar.....ama ben de rahatlarım di mi ama....
canım kan testi sonucu çıktı,
sonuç negatif..reglim de gelir mi gelmez mi bilmem artık.......
canım acaba mevsimsel bir döngümü oldu(( yoksa geç döllenme falanmıı ilginçç dur bakalım ne olacakk bebeğim Alah alalhh benimde mesal 2 ay çok erken oldum ben mevsimlere bağldım malumm bekar kadın hamile kalamaz :))))) tatlım ama senin ve diğer kızların haberlerini bekliyorumm
şimdii okudumm(((( sıkı dur büyük bir yıkım olduğunu iyi biliyorum ama herşeyde vardır bir hayır eminim mevsimsel döngü ((
bebek arzuusda hormonların dengelerini alt üst ediyor( bende malum bebk olayı kapandıı ama o kadar vucuudm rahat kii sankii yeniiden doğmuş gibiyim adetim bile hangi gün olacağı belli değil kafam rahat ama hiçbirşeyden vazgeçmiş değilim iki teklfi var bunları düşünüyorum :)))
canım serpilim, herşey gönlünce olsun...
sen güzel olan herşeyi hakediyosun.....seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyommmmmmmmmmmmmm........
yerim sein iki teklifini, ikisini de kabul et....................
serpilim,yeterim..
ben çıkmak zorundayım...yarın görüşürüz inşallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?