canım artık herşeyi oluruna bıraktım insan düşündükçe stres oluyo rabbim vereceği anı bilir o an gelene kadar beklemek bize düşer atık böle düşünüp kafamdakileri bi yana bıraktım böle daha iyi oluyo insan stesten kurtuluyo rabbim neyler neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısını versin hepimizin
iyim canım benim sen de iyisin anladığıma göre serpil haklı belenayc ım herşeyin başı sağlık gerisini salla gitsin insan düşüne düşüne kendini yıpratıyor anı yaşamak gerek salla gitsin
canalr nasılsınız bu gün kontrolümüz vardı eşimin [FONT=Ari[/QUOTE]
sonuç ne canım
canalr nasılsınız bu gün kontrolümüz vardı eşimin [FONT=Ari[/QUOTE]
yeetterr biiz haberdar et canımm rabbimm şifasını versineşine ve sana
Eki Görüntüle 219990
günaydın canlar güne güzel başlamak için kurabiye uyanık başlamak için kahve getirdim buyrun
BU TOPİK COŞMUŞ BENDE NE ZAMANDIR KİMSE UĞRAMIYOR DİYE BAKMIYORDUM ÇOK ŞEYLER KAÇIRMIŞIM ama artık sık sık girerim burayada
kumsalımmmmmmmmmmmmmmmmm canımm gözlerim hep ardıı snei bebğim nasılsın serpil ben
serpilimm canım benim özlemişim seni hoşgeldin nasılsın
bitanem ben uzun zamandır uğramadım kk ya bir bakayım dedim seni gördüm çok sevindim:81:
canım bende uğramıyordum hatta üyeliğimde iptal ettirmiştim ama size dayanamdım geldim canım şükür rabime iyim kumsalım uuzn bir tatil yaptım huuzrum yerinde şükür rabime iş güç vs vs bebbeğim
yeetterr biiz haberdar et canımm rabbimm şifasını versineşine ve sana
o zaman yeniden hoşgeldin serpilim iyi olmana çok ama çok sevindim ohhh keyfine diyecek yok ozaman tatilde yapılmış daha ne olsun
bende pazartesinden itibaren çıkıcam allahın izniyle
canım kızların çoğu hamile kalmış sevindim onların adına bense bebek olayına sünger çektim kafam rahat huzrum yerinde sağlığım yerind e bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?