Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nuraycım kesinlkle katılıyorum :)) şimdii yaz modundayız deniz havuz gece gezmeleri vs vs yaz modundan çıkınca tekrar dualarımıza başlayalım olurmu :))))

tamam saldım çayıra mevlam kayıra haydeeeeeee keyfimize bakalım

canalr nasılsınız bu gün kontrolümüz vardı eşimin [FONT=Ari

BU TOPİK COŞMUŞ BENDE NE ZAMANDIR KİMSE UĞRAMIYOR DİYE BAKMIYORDUM ÇOK ŞEYLER KAÇIRMIŞIM ama artık sık sık girerim burayada

günaydın kızlarrrrrrrrr keyifler nasıl

Son düzenleme:

günaydın canlar güne güzel başlamak için kurabiye uyanık başlamak için kahve getirdim buyrun

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzellerrrrrrrrrrrrrrrrr haydiii yaz keyfini yaşayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çoşalım eğlenelim keyifimize bakalımm :))

:92::92::92::92::92::92::92: ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaşasınnn huzur var var huuzrrrrrrr :))))))))):79::79::79::79::79::79::79::79:

serpilimm canım benim özlemişim seni hoşgeldin nasılsın
bitanem ben uzun zamandır uğramadım kk ya bir bakayım dedim seni gördüm çok sevindim:81:

canım bende uğramıyordum hatta üyeliğimde iptal ettirmiştim ama size dayanamdım geldim canım şükür rabime iyim kumsalım uuzn bir tatil yaptım huuzrum yerinde şükür rabime iş güç vs vs bebbeğim

canım kızların çoğu hamile kalmış sevindim onların adına bense bebek olayına sünger çektim kafam rahat huzrum yerinde sağlığım yerind e bin şükür

o zaman yeniden hoşgeldin serpilim iyi olmana çok ama çok sevindim ohhh keyfine diyecek yok ozaman tatilde yapılmış daha ne olsun
bende pazartesinden itibaren çıkıcam allahın izniyle

yeetterr biiz haberdar et canımm rabbimm şifasını versin eşine ve sana

canım çok şükür kötüye giden bir şey yok dedi dr hormonarında sorun var onuda ilaçlarla haletmeye çelişiyorlar

o zaman yeniden hoşgeldin serpilim iyi olmana çok ama çok sevindim ohhh keyfine diyecek yok ozaman tatilde yapılmış daha ne olsun
bende pazartesinden itibaren çıkıcam allahın izniyle

ohhhhhhhhhhhh şimddiden sefan olsun balım tatail harika birşey bana süper gldii :)))

canım kızların çoğu hamile kalmış sevindim onların adına bense bebek olayına sünger çektim kafam rahat huzrum yerinde sağlığım yerind e bin şükür

evet haberim var kuşum allaha şükürler olsun şimdi hamişler rabbim tamamına erdirir inşallah ne diyem darısı başıma hayırlıyla sağlıkla
hayırlısı olsun serpilim sağlıktan öte birşey yok sağlık olsu gerisi geliyor zaten yeni ufuklaramı yelken açtım kuzuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…