Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım ben buradayım :)))) benim için burasıı daha bir farklı :))))))
günaydın sen bizim serpilmisin yoksam gerimi döndün he çabuk söle bak öyleyse çok sevindirik olcem he bu topik sen gidince pek bi ıssız sessiz oldu mısrada doğum yapınca uğramıyor öksüz kaldı bu topikgerçi ben hep yeteri görüyorum bide kavuniçini

evet evet...
o bizim serpil canım....

belenayyy nasılsın canımmmmmm

belanayım benim canım nasılsın birtanem ben uzaklaşmıştım ama sizlerin hasretine dayanamadımm iyimisn birtanem keyfin nasıl bu bebk mevzuusu haytımdan çok şey almış götürmüş şuan kafam bedenim ve herşeyim rahat bende herşey güzel canım sizlerin güzel haberlerini aldıkça daha iyi olucam ve oluyorum cnmm

evet evet...
o bizim serpil canım....

belenayyy nasılsın canımmmmmm
iyiyim canımcım sen nasılsın herkes gelsede eski günlere dönsek ne güzel olur

oy oy oy serpilim gelmiş hoş gelmiş inan çok sevindim uzak kalamadın dimiiiii bizi ösledin dimiii valla bende seni ösledim ya iyiki geldin bende pek giremedim romateid artrit teşhisi kondu çok hastalandım yeni yeni toparlanıyorum kortizon kullanıyorum 1 ay sonra romatizma için ilaca başlanacak ve ömür boyu kullanacağım sanırım çok zor bi 15 gün geçirdim yürüyemedim elim tutmadı yemek bile yiyemedim kendi başıma eşimle kardeşimin yardımıyla yürüyordum yemeğimi kardeşim yediriyordu çamaşımı bile giyemedim ağrılardan uyuyamadım ama şimdi şükür ağrı kesicilerle ayaktayım bunada şükür bebek meselesine gelince doktorum bu aralar pek tavsiye etmedi benim için riskli olurmuş hamile kalmam o yüzden şimdilik bıraktım oluruna kısmette varsa rabbim ol derse olur ne yapalım senle ben arkadaşlar için seviniriz artık sonra bakarsın onlarda bizim için sevinir bellimi olur dimi ya oyy serpil ya çok sevindim gelmene

aaaaaaaaaaaaaa kıyamam sana aman alalhımm çok üüzldüm tühhhh canım benim ya .(((( bebeğim önce sağlık vallhii geriis hikaye bz bu bbek mevzuusna takılınca kendii düzenimizi altüst ediyoruz kendimizi mahvediyoruz innamayacaksın ama ben o kadar takıntılyken şuan rabbim bin şükür çocuğum olmmaış diyorum demekkii rabimm biizm bilmediğimiz şeyleri biliyor ve bizleri koruyor belanayım ne olur sadce sağlığını düşün çocucuk mocukk güzel ama herşey oda değil çok ama çok üzldümm sağlığına çok dikkate et

sağol serpilcim doğru diyorsun en büyük nimet sağlık hep düşündüm ya bebeğim olsaydı ben hastayken kim bakacaktı yada hamile olsaydım o ağrılarla ilaçta kullanamıcaktım işte herşeyde bir hayır vardır kısmet diyelim hayatı yaşamaya bakalım boşveeeeer bendediyete sardım iki ay oldu başlayalı 9 kilo verdim hem herşeyi yedim hem spor yaptım sağlıklı bir şekilde verdim o zaman bebek falan gelmedi aklıma manken gibi olim dedimşimdi kortizona başladım kilo alırım büyük ihtimal en azından verdiklerimi bile alsam kardayımbebektenbaşka şeylerde var hayatta napalım en azından kafamızı yastığa koydukmu sabaha kadar uyuyoruz deliksiz istediğimiz yere gidip geliyoruz aklımız birinde takılı kalmadan çalışabiliyoruz hastamı oldu ateşlendimi sıkıntımız yok dimi ya tabi bunlarda olsa hayatımızda iyi ama olmayınca bari hayattan zevk alalım

belanycım vallhi çok haklsın kuzu şimdi ben kötü dönem yaşadım pskolojim bozuldu bednen bir deri bir kemik kaldım şimdii ruhen süperim uuzn bir tatail yaptım bana çok iyi geldi ara ara havuza giriyor yüzyorum işimde daha veriliyim arkadşlarıma zaman ayırıyorumm tatlım sağlığım çok ama çok iyi her tarfımdan poztiflk akıyor rabbime şükür sağlığıma kavuştum bir ara başımı yerden kaldıramaz olmuştum gözlerimi açamıyor yorgun hisediyordum şimdii herşeyin ne kadar güzel oldyuğunu ama herşeyden öte sağlığın ne büzyük zenginlik olduğunu naldımm ve inan çok rahatım sende hiç tınlma sağlığın yerind e olsun kocamn yanıuda olsun bebek olmuş olmmaış tınnnnnnnnn

nuray cnmm nasıl
iyim canım benim sen de iyisin anladığıma göre serpil haklı belenayc ım herşeyin başı sağlık gerisini salla gitsin insan düşüne düşüne kendini yıpratıyor anı yaşamak gerek salla gitsin

nuraycım ben çok iyim balım aklım szde sizlerde takmayın kafaya zamanında banada diyen çok olmuştu sana katılıyorum anı yaşamak laızm yaşamı hayatı keşfetmek laızm kısacık ömrümüzde huzr sağlık gibi zenginlk yok :))))

canım artık herşeyi oluruna bıraktım insan düşündükçe stres oluyo rabbim vereceği anı bilir o an gelene kadar beklemek bize düşer atık böle düşünüp kafamdakileri bi yana bıraktım böle daha iyi oluyo insan stesten kurtuluyo rabbim neyler neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısını versin hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…