Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
Aycan kullanıcısından alıntı
Ohooooo Hemso,
ne is hemen havlu attin ?, Dondurulmus embriyolarini yerlestirdiginde ümit etmicenmi?. Cok cabuk pes ettin. Menopoza girmedigi sürece hicbi kadin ümidini yitirmiyor.
Bu ise baslarken doktorlar zaten hamilelik sansi %30 diyor, Bunu bilerek basliyoruz bu ise, Senin gibi olumlu, pzitif biri bu tepkiyi veriyorsa, Umut 3 deneme, ben 5 denemeyle yatip ölelim ozaman.
Umuda ümidini yitirme pozitif ol diyen Geschenke ne oldu?
Günde 8 incirin suyundan bahsediliyo, 2 incir yemekten degil Tabii tercih meselesi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bak diger topikte MISRA hamileymis. Düzensiz kullandigim hayit tohumu diyor. Dilerim bi gün sende hamileyim diye müjdelersin.

CANIM SÖYLEMEK İSTEDİĞİMİ ya ben anlatamamışım ya sen yanlış anlamışsın o zaman. ben pes ettim demiyorum. kafamda olmasını istemiyorum sadece. sonuçta bu tür şeylerle ilgiendiğim sürece kafamdan atmamış olmuyormuyum. eşimle yazın keyfini çıkartayım mesela. hayatım çocuktan ibaretmi evlenirken çocuk olsun diyemi evleniyoruz hayır. hiç olmayadabilir ayrıca bunu takıntı yapmak istemiyorum. olacağı varsa hayıt bal, polen civanperçemi hikaye. bu ümidimi kaybettiğim anlamına gelmiyor. inan bana canlı örnekler gödüm son iki günde neler dinledim çevremden hepside hiç bişi yapmayan hatta hiç çocuk düşünmeyenler çok rahat hamile kalıyor hiç dikkat etmiyor üstüne.
o dediğin bayan eskiden bizim topicteydi sonra hemşehrisi olan başka bayanla kapris yapıp bizden gittiler. daha öncede hamilleiği var zaten bakma sen hayıt değil sadece onların yaptığı. ben böyle düşünüyorum hemşo. sen anladın inşallah beni..

kız bu gshenk yazmış hayıt topiğine bakayım mısra açmış diye bulamadım serpilin dediği kadar varmışş

yuhhhh ya ne kadar ilginç resmen ortalık karıştırmak bu ne kadar ayıp böyle bir şey için yalan söylenirmi gunahtır insanların duygularıyla böyle şeyler yapılmaz gshenk çok ayıpladım

yuhhhh ya ne kadar ilginç resmen ortalık karıştırmak bu ne kadar ayıp böyle bir şey için yalan söylenirmi gunahtır insanların duygularıyla böyle şeyler yapılmaz gshenk çok ayıpladım

valla serpil çok dedi onun içinde tanımıyodumm kıza bak nerde neler konuşuyo haklarında bende tesadüff bi bakayım mısra topic açayım demiş aradım bulamadım bumu diye girdim siteye bunları görünce sinir oldum ne terbiyesizz neler yazmışş allah işte bana gösterdii

YORUM YAPMAYAGEREK YOK ARKADAŞLAR HERKES KALBİNİN KARŞILIĞINI ALIRhihoyyythihoyyyt

ooooooooooooooyyyyyyyyy kıyamammmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm ben ağlıyorum merak etmeyin sizin yerinize çok güzelllllll yaaaaaaaaaaaaaaa seni çok sevfyoz mısracımmmmmmmmm şeker kızz

Canım benim ben de seni çok seviyorum Allah en kısa sürede sanada nasip edecek bak görürsün:)))))))

mısracıımmmm tebrik ederimmmmmmm seniiii

Teşekkür ederim cnm

MISRAAAAAAAAAAAAAA çoooook sevindimmmm..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..gözün aydın canım benim

Teşekkürler cnm benim,hepimizin bebişleri sağlıcakla gelir inşallah

ben haberi geç aldım..:teytey:
mısracımm tebriklerrrr..Sonuna kadar sağlıkla gitsin inşallahh..
eşine de ne güzel haber vermişsin öyle..
:lepi:
nihayet hamile haberi geldi yaaa...

Çılgıncım teşekkürler,en kısa sürede hepinizin kucağının bebişle dolması dileğimle

Buna kesinlikle inanıyorum koyun bebiş resimlerini bakın nasıl geliyor bebişler arka arkaya

Bu arada ben Haziran ayında 3 hamiş haberi alacağız demiştim ay bitmedi,nerde o iki bebişimiz daha.Elma deyince çıksınlar
ELMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…