tualina inşallh gelmez o beklenmeyen kırmızlıar inşallh listemiz ve topiğimiz hepimize hayırlı sonuçlar getirir aminnnnnnnnnnnnn
tualina sakıncası yok ise ne zamandan beri bebek istiyorsun bizmle paylaşırmıısn buradki annne adaylarına bir fikir olur
sakıncası yok canım anlatabilirim ama uzun malesef hikayem...30 yaşındayım ,4 yıllık evli ve 2 yıl olacak bebek düşüneli...bu iki yılda 2 defa 7 haftalık bebeklerimin kalbi durdu ve kürtaj oldum...Ankarada lütfü hocama gittim sonra ...herşey normal çıktı bende mthfr heteroziğot var onada iğne başlanacak bu hamileliğimde...histeroskopi yaptı hoca küçük septum çıktı aldı onuda sağolsun....geçen ay bıraktım korunmayı ama pas geçtik, umutlarım haziranda...bnu ayda yumurta takibine başladım yarın ilacım bitecek ve dr yumoşlarıma bakacak...hayırlısıyla bu ay meleğimin gitmemek üzere göbüşüme gelmesi :))))
bende geldimmmmmmmmmm:teytey:
belanayım sen hayıt kullanıyormsun bebeğim
Kızlar naber ben geldim
serpil02507 siz nerde düşünüyosunuz tüp bebeği hangi merkezde?
canaım antalayadayım ben antlaya tüp bebek merkezi idalalı ama hiç belli olmaz kıbrısta düşünmüyor değilm yani bakalım çünkü ben ilk ve son deneme olsun istiyorum benim aklımda kıbrıs yatıyor o anki şartlara bakacağız canım
bide benim adet tarihimi 28 haziran olarak düzeltirseniz umarım olmaz ama olursada 28 haziran :))
serpilcim inş canım allah gönlüne göre verir en yakın zamanda
aminnnnnnnnnnn hepimizn kalbine göre versin
hayıt nasıl kullanıyosunuz eğer bu ay regl olursam bende alıyım aktardanmı? nasıl bende bilgi alabilirmiyim tadı nasıl??
serpilim evet canım 3 gün oldu başlayalı daha önce hiç aralık vermeden 3 ay kullanmıştım hiç bir etkisi olmadı ama soğan suyu içmiştim onun faydasını çok gördüm hayıtıda başladım bakalım bu sefer hiç bırakmıyacağım zaten 3 aydan sonra etkisini gösteriyormuş uzun süre kullanılması gerekliymiş ben bırakmıştım 3, ayda bu sefer tüp bebeğe kadar kullanayım diyorum birde çörek otu bal tarçına başladım bakalım hayırlısı geçen hamileliğimde onu yapmıştım bide yakı yapmıştım onlarmı vesile olmuştu bilemem ama u ay tekrar yakı ve çörek otunu deneyeceğim haırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?