amin canım amin inşallh bbeşin konar göbüşüne bu tedavi aşamları insanı cidiid anlamda yıpratıyor inşallah tedavinin ve çektiğin acılarının sonucunu tattalı bir melekle alırsın bende 41 yaşındayım topiğin en kartıyım 1.5 yılık evliyim ve bebğim olmadı eşimin işi gereği zamanlama sorunu yaşadık ama bu aradı i,ki kere klomen ve çatlma iğnesi oldum gerçi birkere diyebiliriz ikinciidnde dr tatile çıktı 5 yumurtayla kaldım ortdda .( bir aşılma deneyimim oldu negatif sonuç 8 ayrı dr gezdim tüp bebek merkezi de dahil bende sorun bulamadılar eşiminde spremleri agyet iyi ama bebeğim olmadı malum zaman sorunu beni strese soktu her ay ağlama krizleri yaşadım şimdi atlattım topicdeki pernsesler sayesinde bu yazı dolu dolu yaşayacvğız eşimle öyle karar aldık kışın nasipse tüp bebek düşünüyoruz yaşıma göre tüm hormon değerlerimde süper iyi ama rabbim nasip etmedi işte
tualina nazlı kelebeğim hoşgeldin nasılsın bakalım
ya kızlar ekonomik olark bend eiyi değiim yani işlerim iyi olursa para biriktireceğm eşim zten devlet memuru yani para biriktirsem olacak yada işte kredi mrediişi başka türlü ülkenin ekonomik şartları ortda canım ne yapalım içimde kalmasın tabii nasip kısmet inşallh rabiimm bunlara bizi mecbur etmeden versin ama enazından denedim diyebileyim
benim bi arkadaşım yeni yaptırdı sonuç bekliyolar şu anda 2800 hastahane aldı 1000 -1500 arası da ilaçları tuttu raporsuz yaptı
herşey yolunda ise yaşa takılma canım...çok güzel bir karar yazı doya doya yaşa sonra tüp bebek düşünürsün...allah yar ve yardımcımız olsun serpilciğim...
sağolasınız allah razı olsun ne güzel bişey hiç tanımadığın hiç görmediğin bi kardeşine dua etmek ne çok sevindirdiniz beni umarım rabbim bu güzel niyetiniz güzel düşüncenizden ötürü sizinde dualarınızı kabul eder a.s
amin canım ya kendiliğinden olsun herkezin maddi manevi zor yaaainş canım inşşş kendiliğinden gelirde bu ay inşşşşşşşşşşşşşşşş
canım geçen yıl ant tüp bebek merkezinin fiyatıda böyleydi hatta indirim yapacaklarını söylemişlerdi cnm
evet hormonlarım oldukçaiyi fsh lh falan filan dr bana doğal olur diyorlar ama işte olmadı zamanlama hatasımı neyin hatsı yaradanın layık görmememsimi bilmiyorum ama stres düşman burda sakın düşmanı içimize almayalım :))
ne demek hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz
mevlananın bir sözü var severim
aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler
bizde bunun kanıtıyızzz
dualarım isteyen herkese burdakı arkadaşlarım adları geliyor konuşmalar geliyor okurken gözümün önüne bütün cümle alemde isteyen herkese allahım bu güzel duyguyu yaşatsın mahrum etmesin eğerki hayırsız sa o zaten ii doğruyu bilen ona göre verendir isyanım yok her zaman yolunda devam edeceğim opuyorumnanaktan
ekstradan eşinize uyguladığınız kürler filan varmı arkadaşlar bende yapayım
ne demek hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz
mevlananın bir sözü var severim
aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler
bizde bunun kanıtıyızzz
dualarım isteyen herkese burdakı arkadaşlarım adları geliyor konuşmalar geliyor okurken gözümün önüne bütün cümle alemde isteyen herkese allahım bu güzel duyguyu yaşatsın mahrum etmesin eğerki hayırsız sa o zaten ii doğruyu bilen ona göre verendir isyanım yok her zaman yolunda devam edeceğim opuyorumnanaktan
hakkında hayırlısı canım özelde yapacaksan neden kıbrıs burda yapmıyorlarmı özeldebelanayım evet doğru pek yasayı yakından takip etmedim ama öyle canım galiba öyle tüp bebekte 43 yaş biliyorum ama özel yaptırınca ne yaşa bakarlar ne başa kıbrısı o yüzden düşünüyorum
ebrara42 özelede indirim mevcut canım taksitte yapıyorlar merkezler yeni yasadan dolayı zararra girdiler :)))) onun için rahat ol
beş yıllıkmı:1shok:desene dha 6 ay bekliyeceğiz ne saçma ya zaten yaş 35 olmuş bide 5 yıl arıyorlar bide 3 aşılama ohoooooooooooooooo özel en iyisi o zamanevet cnm 5 yıllık evli olcaksın yok 3 defa aşılama olcak yok bilmem ne yok başka şey birsürü tantana heyete girceksin vs. para lazım
ne maddi ne manevı koşturmak gerkiyor allah herkese kendiliğinden versin ben istesemde olmaz sanırım maddı manevi bide uymuyorum şartlara allah hepinizin yardımcısı olsun canlarım
inş serpilcimm inşşş
eğer fiyat buysa iyi ben 6-7 bin diye düşünmüştümbenim bi arkadaşım yeni yaptırdı sonuç bekliyolar şu anda 2800 hastahane aldı 1000 -1500 arası da ilaçları tuttu raporsuz yaptı
evet canım kızlar hamiş kalınca tek tek kayboldular bende ardaa uğrayıp bakıyorum o kadar burası güzel yaşımıza hitap ediyorsositososito kaydirigubbakcemile3hoşbulduk canım benim..seni gördüm daha iyi oldum kuzum..öbür topiğe gelen yok bende buraya takılayım artık :)))sen nasılsın kuzum...
ya kızlar ekonomik olark bend eiyi değiim yani işlerim iyi olursa para biriktireceğm eşim zten devlet memuru yani para biriktirsem olacak yada işte kredi mrediişi başka türlü ülkenin ekonomik şartları ortda canım ne yapalım içimde kalmasın tabii nasip kısmet inşallh rabiimm bunlara bizi mecbur etmeden versin ama enazından denedim diyebileyim
inş canım inşşş kendiliğinden gelirde bu ay inşşşşşşşşşşşşşşşş
amin canım ya kendiliğinden olsun herkezin maddi manevi zor yaaa
belanayım ellerin dert görmesinnn
busecan sağol bebbeğim inşallah herkese rabbim tez zamanda verir ben bir namazımı kılaytım vallhi takıldım buraya birazdan gelirim
sitede sorunmu var acaba benim sayfalar çok geç açılıyor ...sizdede varmı benim pcdenm acaba merak ettim..CADIARZU
benimde gözlerimde sorun var biraz dinleneyim bari sizden de ayrılamıyorum ya yarın görüşürüz inş. dualarımdasınız dualarınızda olmak dileğiyle..
birazda kitap okumak lazım a.s
hepinizi çok öptüm kızlar yerimseniben
amin cnmevet çok doğru söylemiş Mevlana hzleri inş. bende her daim size dua edeceğim olurki birbirimizin duası hürmetine mevlam elimizi boş çevirmez ...a.s
tabi hayırlı olması en önemli olan sonra evlatla sınanamka ta var rabbim muhafaza sanırım o bu halimizden daha kötü olur allah esirgesin rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize
buse aynen valla gunduz konuştuklarımız okurken aklımdan geçiyo nikler gozumun önune geliyo çok tuaf oluyorum
canım keçiboynuzu kuru tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?