ben hayıtı aktrdan aldım adet olunca başladım 1 su bardağına sıcak su koyup içine göz kararı hayıt atıyorum üzerini kapatıyorum 10dk bekletiyorum sabah akşam aç karnına içiyorum hayıt hormonları zımpara görevi yaparak düzenliyormuş canım bende sakinleştirici özelliğinide gösterdi inşallah şifamız olur
hayırlısı olsun inş. bizde iyi bi yerde olsun istiyoruz çünkü ilk ve son şansımız gibi bişey olacak hayırlısı artık takdirin ötesine geçilmez
sizin içinde inş. ilk ve son denemeni olur ve bebişinizle dönersiniz
serpil doktora cumartesi gidicem hayatım bugün değilfatoözel hoşgeldin ne dedi dr? sordunmu soruları
kızlar bende geldim çok yoğunum ama aklımda burda ara ara girip çıkıyorum yeni arkadaşlarda gelmiş maşallah
canım bende ilk ve tek olsun istiyorum eğer tüp negatif olursa bırakacağım bu sevdamı ama onuda riske etmeden iyi bir merkezde denemek istiyorum hoşşş rabbim vermeyecek en iyiisnde olsanda birşey ifade etmez benim eşimin ilk evliliğinden 2 oğlu var biraz buradan şanslıyım onun için ben rabbimden önce sizler için istiyorum benim olamsada çokda önemli olmayacak yaşamımda zaten kendimide bu moda alıştırıyorum
tüp bebek için şartlar var ama biliyosunuz değilmi?
canım bende ilk ve tek olsun istiyorum eğer tüp negatif olursa bırakacağım bu sevdamı ama onuda riske etmeden iyi bir merkezde denemek istiyorum hoşşş rabbim vermeyecek en iyiisnde olsanda birşey ifade etmez benim eşimin ilk evliliğinden 2 oğlu var biraz buradan şanslıyım onun için ben rabbimden önce sizler için istiyorum benim olamsada çokda önemli olmayacak yaşamımda zaten kendimide bu moda alıştırıyorum
biliyorum canım yani kıbrısı onun için araya sokuşturuyorum :))) ya ben özel yaptıracağım devleten yarralanarak değil zaten devlatten yarralanamam
hg canımcım
BEKLENMEYEN ADET GÜNLERİMİZ
gizemm79...............12 haziran
kumsal...................12-14 haziran
lizbeth80.................12-18 haziran
Busecan.................14 haziran
serpil..................... 21 haziran?
aylint......................22 haziran
deniko.....................22 haziarn
mısra......................23 haziran
nhlpr........................25 haziran
tualina......................27 haziran
Fotosozel................27 Haziran
ebrar42.....................28 haziran
belenay....................01 temmuz
tarih sıasına göre yazdım en sona kaldım ben:)))
sakıncası yok canım anlatabilirim ama uzun malesef hikayem...30 yaşındayım ,4 yıllık evli ve 2 yıl olacak bebek düşüneli...bu iki yılda 2 defa 7 haftalık bebeklerimin kalbi durdu ve kürtaj oldum...Ankarada lütfü hocama gittim sonra ...herşey normal çıktı bende mthfr heteroziğot var onada iğne başlanacak bu hamileliğimde...histeroskopi yaptı hoca küçük septum çıktı aldı onuda sağolsun....geçen ay bıraktım korunmayı ama pas geçtik, umutlarım haziranda...bnu ayda yumurta takibine başladım yarın ilacım bitecek ve dr yumoşlarıma bakacak...hayırlısıyla bu ay meleğimin gitmemek üzere göbüşüme gelmesi :))))
bende geldimmmmmmmmmm:teytey:
kızlar tüp bebekte embriyo teke indirildi ama bizim gibi 35 yaş üstüne iki tane embriyo tarasfer ediliyormuş doğru mu bu
bide tüp bebek te 22 yaş ve 39 yaş şrtı aranıyormuş bide 3 yıllık evli olma şartı bu tabi sosyal güvence kapsamındaki şartlar öle değilmi yoksa yanlışmı biliyorum eşime özelde yaptıralım dedim raporla uğraşmayalım ne kadardır ki özeldeki fiyatı bilen varmı
inş serpilcimm inşşşbiliyorum canım yani kıbrısı onun için araya sokuşturuyorum :))) ya ben özel yaptıracağım devleten yarralanarak değil zaten devlatten yarralanamam
inşallah bu sıralamaların hepsi foooooooooos çıkar hep birlikte gebe kalırız kızlar
hakkında hayırlısı inşallah tualina. daha çok gençsin. en azından benden 10 yıl daha gençsin. allah hayırlısı neyse onu versin.
busecan nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?