Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ohhhhhhhhhhhhhhh ttailmi harika yaşaşsınnnnnnnnnnn tadını çıkart şekerim ben dün gece 12 de denize girdim :)))) hava atmak gibi olmasında tatail şehrinde yaşamkta bir ayrıcalık .))

şkerleblebinin ateşi bayağı istikrarlı gidyorr lekenlemede olmuş inşallhh sürpriz olur bakalım ateş topiğinden takip ediyorumm

at havanı at sen.....sefan olsun şekerim...gece gece nasıl girdin denize,hayatta yapamam ben öyle bişey ki,ben de deniz memleketinde büyüdüm....
ayy hadi inşallah hamiledir canım......gecikmesi olmulş mu peki haberin var mı.....
ev işini naptın, inşallah alırsın da güle oynaya oturursun içinde,yeni bi de damat buluruz sana,şöyle afillisinden,iyisinden......
ben de bu tatilden ümitliyim,bi arkadaşım kahve falında, aylar önce sen gittiğin bi tatil yerinde hamile kalacaksın demişti..............tabi işin şakası hayırlısı olsun.......dua et noluuurrrrr..............yetti gariiiiiiiiii

canım inşallhh bu tatalin sana uğurlu gelir göbüşüne minik meleğimiz konar evet tatilde mutluluk hormonu salgıladığımız için hamile kalamk çok rahat dualarım seninle inşallh o mutlu haberi vereceksin canım bende umutluyum :))) durmak yok yola devama

bu arada canım benim benim ev işinden haber bekliyorum konut krdesine müracat etim hayırlısı bakalım yalnız ev bana muhteşem pozitif enerji yayadı inşallhh sorun çıkmadan halederim biraz borçlanıyorum ama ne yapayımm

hayırlı bir vatandaş karşıma çıkarmı bunu bilmiyorum ama şuan nednese o konuda umutlu değilim bütün dünyamı ev aldı dersem yalan olmaz

canım denize girme olayını dersen ant yaşayanlar bilr geceleri sahil klabalık olur deniz çarşaf gibi sıcaccaık muhteşemdir keyif çıkartmak için girersin yüzmekten ziyade tatadını çıkartırsınn bende öyle yaptım şekerimm :)))))

şekerleblebi

canım dualrımız seninle inşallhh güzel haberini alırız umutla seni bekliyoruz sıkı takip ediyorum seni hadi bakalım balımm hayatta heyecanlandıı kıpır kıpıur seni bekliyor cnmm

slm kıslar
hayatcım gecikmem olup olmadığını sormuşsun canım
hayır olmadı
sadece ateş yüksek gidiyor ve 2-3 gündür pembe ve kahve lekelenmem oluyor
fertility friend siteside, yumurtlama günüme göre cuma günü için test diyor
ben bekleyip ctesi günüde ateşim yüksek çıkarsa test yapmayı düşünüyorum

hayırlısı hakkımızda
eşimin değerlerinden sonra ne yalan söyleyim ümidim yoktu
birde bu ay bir kez birlikte olduk, yumurtlama günümden bir gün önce o da
olursa tek kelime ile MUCİZEEEEEEEEE

dualarınızı eksik etmeyin lütfen, çok ihtiyacım var

Son düzenleme:
oneday,zeytinn,şeker-leblebi,

zeytin hoşgeldin

şekerr lekelenmen ne zaman oldu nasıldı?? biraz açıklarmıısn

canım ptesi günü akşam saat 7 gibi işten eve gittim
afedersin wc girdim pembe bir akıntı geldi
şaşırdım

dün öğlen üzeride açık kahve akıntı geldi
dün akşam yine pembe gibi arada damar şeklinde kırmızı akıntı tekrar geldi
ve bugün tekrar kahve akıntı geldi ama bu ip gibi incecik çok az yani

canım benim dualrımız seninle eşinin sğprem değerlerini çok düşünme kulandığı vitaminler emin ol işe yarayacak zaten 1 tek sprem yetiyor olması için biliyorsun ki yaşamda ne mucizeler var ama senin bu leklenmen ne yalan söyleyimm bana biraz ümit verdi tabiikii rabbimm hayırlsıysa nasip etsin canım hergün çalışmanında anlamı yok 1 keryle hamile kalınıyor zaten :)) tatalım ne olur stres yapma sakin ol bekleyelim muhtemelen döllenme e oldu stre yaratıpp döllenmeyi sakın riske etme bekleyelim ve tüm kalbimizle dualarımızdasın kandil günü boll bol dua edelim hadii inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

şekercim bu durum çok umut vaadediyor ama pek yorum yapamıyorum korkuyorum sonunda hüsranı yaşrsak diye ama bu kanaman yerşelme kanamsı gibii sabır sabır az kaldıı canımm sürpriz bebeğimiz gelirr ben umutluyum cnmm

bu ay olmazsa bizim eşimde test vercek bakalım.ben çok korkuyom ya hiç yoksa sperm felan die ama.ateşin normalde kaç olurdu bugünler de şimdi kaç.

Hoşbulduk canım;

kızlar size bişey sormak istiyorum. 27 yaşındayım.:44::44: 1 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo.hiçbir sebep de yok. benm adetim hiç geçikmez. en geç 32. gün dedi mi o sabah olur. bu ay vücudumda çok garip şeyler oluyo. 10 gündür sürekli sancılanıyorum.belimde ve kasıklarımda ağrı var.kırmızılar gecikti. 34.gün doktora gittim. kan testi yapıldı gebelik çıkmadı.muayene de oldum kese felan da görünmüyodu. ama doktor dedi adet belirtin de yok. biraz daha bekle yine adet olmazsan söktürücü veririz dedi. bugün 38. gün ve benim hala gelen giden yok. ve dünden beri kasıklarımda çok ağrım var bide koltuk altlarımdan göğsüme doğru bıcak saplanıyo gibi ağrılar giriyo.ya sizce bana neler oluyooooooo..:44::44:

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki,anlatamam....
Dualarımız seninle inşallah yerleşme kanamasıdır.....
Ben de geçen ay aynı şeyi yaşadım,adet gecikmesi de oldu,kafayı yedim.....
Kısmet değilmis olmadı....
Canım inşallah inşallah hamilesindir....

Biz senle konuşmuşmuyduk hiç sperm durumlarını..hani bizde de aynı sorun vardı ya...hatırlayamadım bi an.....

Emin ol,biz de en az senin kadar heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz canım...inşallah güzel haberlerini alırız da şenleriz....

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

oneday,ven_har,şeker-leblebi,hayatkavunici,zeytinn,

wen har sende durum ne bacımmm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…