günaydın kızlar güzel bir hafta sizn olsun hepimiizn olsun dün antalya resmen yanıyordu cehhenem gibiydibende bol bol yüzdümm yüzmekte benim sefam olsun
galiba iki topic arsında mekik dokumak bir kopukluğa sebebbiyet veriyor benim kafam karışıyor nerde ne şeklde sohbette buşlıuşacağımızı pek anlamdım yanii tammaenn yazlıktamı kışlıktamı olucaz ???? nevrim dönüyor
demişsin...sana katılıyorum........
bu arada denk gelemedik ne zamandır, nasılsın kuşum,gördüğüm kadarıyla keyifler yerinde, aman allah bozmasın..hep böyle ol..tekliflerden haberdar etmeyi unutma....
canımmmmmmmmm bir türlü hoşgeldin diyemedim
hoşgeldin...... yüzmekle iyi etmişsin.. nasıl geçicek bu yaz antalyada hiç bilmiyorum valla....
hayat inan benimde nevrim dönüyor o yüzden yazmıyorum ben artık burda yazıcam yazlıkta kimse yok burdada yanii kopukluk oluştu((
canım dün gece denize girdim ilk defa harikaydı :)) yaşamımla alaklıı herşey yolunda canım bana dua edermisn küçük şirin bir ev alıyorum krdeyie müracaat ettim ama dualara ihtiyacım var :))) canım
herkeslere günaydın.....tabii birileri gelir de, bu yazıyı okursa.......
bennn geldim okudummm hayatımmmmmmm
sanada günadınların en güzeliiii olsun.........
blu müsait olduğunda tlflaşalım buluşalım evet sıcaklar sonradan geldii .)) ama iyi geldii sen nasılsın kkzum şaban beyi aradınmı?? gittinii bana burdan yazabilrsin burada olucam cnmmm
canım benim hoşgeldin....iyisin değil mi,daha iyisin gibi hissediyorum burdan.....
günaydın unutulmuş ıssız boş topik inşallah yine eski şen günlerine döner topiğimiz
bugün burda kalalım bari,nasıl olsa herkes buraya da bi uğruyo....
serpilin dediği gibi,ben de kpukluk olduunu düşünüyorum,sen ne dersin canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?