Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

galiba iki topic arsında mekik dokumak bir kopukluğa sebebbiyet veriyor benim kafam karışıyor nerde ne şeklde sohbette buşlıuşacağımızı pek anlamdım yanii tammaenn yazlıktamı kışlıktamı olucaz ???? nevrim dönüyor

demişsin...sana katılıyorum........
bu arada denk gelemedik ne zamandır, nasılsın kuşum,gördüğüm kadarıyla keyifler yerinde, aman allah bozmasın..hep böyle ol..tekliflerden haberdar etmeyi unutma....

günaydın kızlar güzel bir hafta sizn olsun hepimiizn olsun dün antalya resmen yanıyordu cehhenem gibiydi bende bol bol yüzdümm yüzmekte benim sefam olsun

canımmmmmmmmm bir türlü hoşgeldin diyemedim

hoşgeldin...... yüzmekle iyi etmişsin.. nasıl geçicek bu yaz antalyada hiç bilmiyorum valla....

slmmmmmmmmmm güzeliklerrrrrrr nasıllarmış güzel anne adayları

hayat inan benimde nevrim dönüyor o yüzden yazmıyorum ben artık burda yazıcam yazlıkta kimse yok burdada yanii kopukluk oluştu ((
canım dün gece denize girdim ilk defa harikaydı :)) yaşamımla alaklıı herşey yolunda canım bana dua edermisn küçük şirin bir ev alıyorum krdeyie müracaat ettim ama dualara ihtiyacım var :))) canım

canımmmmmmmmm bir türlü hoşgeldin diyemedim

hoşgeldin...... yüzmekle iyi etmişsin.. nasıl geçicek bu yaz antalyada hiç bilmiyorum valla....

blu müsait olduğunda tlflaşalım buluşalım evet sıcaklar sonradan geldii .)) ama iyi geldii sen nasılsın kkzum şaban beyi aradınmı?? gittinii bana burdan yazabilrsin burada olucam cnmmm

kızlar kandil için küçük yasin okuyalımmı mesela 21 yasin veya 41 düşünürmüsnüz .))) düşünen olursa yazssın ben okuyucamm şayet sizler okuyammasanız haberim olsun

canım gitmeyelim o zaman burda duralım, çok kopuyo çünkü hakkaten..zaten sık giremiyoruz,az girdiğimiz zamanlarda da, iki ayrı yer olunca hiç denk gelemiyoruz...sana her zaman dua ediyorum canım...evin de hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla mutlulukla yaşa canım yeni evinde...çok seviniyorum senin için, resmen hayatın değişti.....

bugün burda kalalım bari,nasıl olsa herkes buraya da bi uğruyo....
serpilin dediği gibi,ben de kpukluk olduunu düşünüyorum,sen ne dersin canım....

blu müsait olduğunda tlflaşalım buluşalım evet sıcaklar sonradan geldii .)) ama iyi geldii sen nasılsın kkzum şaban beyi aradınmı?? gittinii bana burdan yazabilrsin burada olucam cnmmm

canım tamam en kısa zamanda görüşelim... ben iyiyim.. şaban beye gitmedim ama bir başka prof. a gittim. gayet iyiydi... detaylıda bakar inceleriz tekrar şu an küçük detaylı için dedi...
dün de üçlü testimiz için kan verdik.. öyle işte canım... bizden haberler...

canım benim hoşgeldin....iyisin değil mi,daha iyisin gibi hissediyorum burdan.....

iyiyim hayatım sağolasın...daha iyi olucam inşallah.. hepimiz iyi olalım. rabbim hepimize sağlık sıhhat versin... bende işlerden fırsat buldukça geliyorum... hepinizi birlikte görmek mutlu ediyor beni...bölünmeler parçalanmalar olmasın inşallah...
öpüyorum canım...

günaydın unutulmuş ıssız boş topik inşallah yine eski şen günlerine döner topiğimiz

yeterr blu nazemin nurayy hayat belanayy :))))) kılzar şekerleblebii heyecanlı bekleyişte dua edelim bu ay ondanda güzel haber allaımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…