bu ay olmazsa bizim eşimde test vercek bakalım.ben çok korkuyom ya hiç yoksa sperm felan die ama.ateşin normalde kaç olurdu bugünler de şimdi kaç.
kızlar ve zeytin başka bir topicte dr un sana ateş ölçmeni ateşin yükseldiği gün ve sonra ki 3 gün sıkı çalışma olmalı dediğini yazmışsın.ama ateş topicindekiler ve netten araştırdığımız kadarıyla ateşin yükseldiği günden sonra ki günler yumurta zaten çatlamış olcağı için çalışmaya gerek yok deniyo.ay napcaz yaaadete kadar mı hep çalışcaz normalde de yumurta çatlayınca ateş yükseliyosa ki öyle zaten çatladıktan sonra çalışmanın bi anlamı yok ki senind r neden öle dedi anlamadım:26:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
oneday,ven_har,şeker-leblebi,hayatkavunici,zeytinn,
wen har sende durum ne bacımmm :))))
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
oneday,hayatkavunici,şeker-leblebi,cimcimes53,zeytinn,ven_har,
ahada hamişimizd e burda hadii kılar şekerleblebi ve wen har patlatın iki hamile haberii aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ateşim çoğunlukla en yüksek 36,6 oluyor canım
bu ayda aynı ama 3 gündür 36,6 gidiyor
tek acaba mı diye düşündüren şey, bu lekelenme durumum
1,5 sene önceki yaşadığım kimyasalda da adetimden bir hafta önce lekelenme olmuştu
hayırlısı...
hoşbulduk canım;
kızlar size bişey sormak istiyorum. 27 yaşındayım.:44::44: 1 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo.hiçbir sebep de yok. Benm adetim hiç geçikmez. En geç 32. Gün dedi mi o sabah olur. Bu ay vücudumda çok garip şeyler oluyo. 10 gündür sürekli sancılanıyorum.belimde ve kasıklarımda ağrı var.kırmızılar gecikti. 34.gün doktora gittim. Kan testi yapıldı gebelik çıkmadı.muayene de oldum kese felan da görünmüyodu. Ama doktor dedi adet belirtin de yok. Biraz daha bekle yine adet olmazsan söktürücü veririz dedi. Bugün 38. Gün ve benim hala gelen giden yok. Ve dünden beri kasıklarımda çok ağrım var bide koltuk altlarımdan göğsüme doğru bıcak saplanıyo gibi ağrılar giriyo.ya sizce bana neler oluyooooooo..:44::44:
wen har yumurta ateş yükseldiğinde çatlıyor tamam burası ok ama malum 24 saat canlı kalabiliyor yumurta onun için 3 gün en önemli günler olarak biliyorum ben benim kaç arkadşım o hafta sık ilişkiyle hamile kaldılar cnmm
az kaldı neyse ki gününe.ama zor geliyoı beklemek demi.aslında beklemeyip yapsan mı ki test
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
oneday,şeker-leblebi,blue,cimcimes53,ven_har,hayatkavunici,zeytinn,
bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazınsın bilgilenelim hamile arkadaşlarımızda yardımcı olsun demii bluu :)))
Hoşbulduk canım;
kızlar size bişey sormak istiyorum. 27 yaşındayım.:44::44: 1 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo.hiçbir sebep de yok. benm adetim hiç geçikmez. en geç 32. gün dedi mi o sabah olur. bu ay vücudumda çok garip şeyler oluyo. 10 gündür sürekli sancılanıyorum.belimde ve kasıklarımda ağrı var.kırmızılar gecikti. 34.gün doktora gittim. kan testi yapıldı gebelik çıkmadı.muayene de oldum kese felan da görünmüyodu. ama doktor dedi adet belirtin de yok. biraz daha bekle yine adet olmazsan söktürücü veririz dedi. bugün 38. gün ve benim hala gelen giden yok. ve dünden beri kasıklarımda çok ağrım var bide koltuk altlarımdan göğsüme doğru bıcak saplanıyo gibi ağrılar giriyo.ya sizce bana neler oluyooooooo..:44::44:
sus kız kanıma girme
kız çatladığı gün ve ertesi gün olsa yeter işte ne 3 günü.aman bu sıcakta zaten çalışılmıyo
gerçi kışında soğuk çalışılmıyo diyoruz ya
toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazınsın bilgilenelim hamile arkadaşlarımızda yardımcı olsun demii bluu :)))
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
Hoşbulduk canım;
kızlar size bişey sormak istiyorum. 27 yaşındayım.:44::44: 1 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo.hiçbir sebep de yok. benm adetim hiç geçikmez. en geç 32. gün dedi mi o sabah olur. bu ay vücudumda çok garip şeyler oluyo. 10 gündür sürekli sancılanıyorum.belimde ve kasıklarımda ağrı var.kırmızılar gecikti. 34.gün doktora gittim. kan testi yapıldı gebelik çıkmadı.muayene de oldum kese felan da görünmüyodu. ama doktor dedi adet belirtin de yok. biraz daha bekle yine adet olmazsan söktürücü veririz dedi. bugün 38. gün ve benim hala gelen giden yok. ve dünden beri kasıklarımda çok ağrım var bide koltuk altlarımdan göğsüme doğru bıcak saplanıyo gibi ağrılar giriyo.ya sizce bana neler oluyooooooo..:44::44:
zeytin ben de 7 aydır deniyorum çalışmaya başlama zamanlarımız aynısenin dr la ilgili bişi yazdım demişya ateş yükseldiği gün ve sonra ki 3 gün çalış die abartmış bence be biraz dese ki yükseldiği gün ve sonra ki gün anlıcam da.yani ateş topicindekiler ve biz öyle biliyoruz yani demi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?