Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

oneday,hayatkavunici,şeker-leblebi,cimcimes53,zeytinn,ven_har,

ahada hamişimizd e burda hadii kılar şekerleblebi ve wen har patlatın iki hamile haberii aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu ay olmazsa bizim eşimde test vercek bakalım.ben çok korkuyom ya hiç yoksa sperm felan die ama.ateşin normalde kaç olurdu bugünler de şimdi kaç.

ateşim çoğunlukla en yüksek 36,6 oluyor canım
bu ayda aynı ama 3 gündür 36,6 gidiyor
tek acaba mı diye düşündüren şey, bu lekelenme durumum

1,5 sene önceki yaşadığım kimyasalda da adetimden bir hafta önce lekelenme olmuştu

hayırlısı...

kızlar ve zeytin başka bir topicte dr un sana ateş ölçmeni ateşin yükseldiği gün ve sonra ki 3 gün sıkı çalışma olmalı dediğini yazmışsın.ama ateş topicindekiler ve netten araştırdığımız kadarıyla ateşin yükseldiği günden sonra ki günler yumurta zaten çatlamış olcağı için çalışmaya gerek yok deniyo.ay napcaz yaa adete kadar mı hep çalışcaznormalde de yumurta çatlayınca ateş yükseliyosa ki öyle zaten çatladıktan sonra çalışmanın bi anlamı yok ki senind r neden öle dedi anlamadım:26:

wen har yumurta ateş yükseldiğinde çatlıyor tamam burası ok ama malum 24 saat canlı kalabiliyor yumurta onun için 3 gün en önemli günler olarak biliyorum ben benim kaç arkadşım o hafta sık ilişkiyle hamile kaldılar cnmm

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

oneday,ven_har,şeker-leblebi,hayatkavunici,zeytinn,

wen har sende durum ne bacımmm :))))

inşallah cnm hayırlısı olsun bakalım.

az kaldı neyse ki gününe.ama zor geliyoı beklemek demi.aslında beklemeyip yapsan mı ki test

canım bence bir test daha yapmanda fayda var derim....aslında kan testi %98 doğru sonuç veriyor ama,şimdi söktürcü için de erken gibi geldi bana....değim gibi biraz daha beklyip testi yenileyip, öyle al bence söktürücüyü,sonrasında da gecikemin sebebine göre bi tedaviye başlarsınız...
Bu arada hem daha çok yenisiniz canım, 8 ay kısa bir süre,zamanı gelince olacaktır bebeğin aceleci davranma, sabret hayırlısıyla sen de hamile kalırsın.....

olursa çok güzel olacak, bana ve eşime harika bir evlilik yıldönümü hediyesi olacak
amaaaaaaaaaaaaaa
diyelim ki olmadı hayırlısı, demekki zamanı gelmemiş,,,
diye telkin ediyorum kendimi

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

oneday,şeker-leblebi,blue,cimcimes53,ven_har,hayatkavunici,zeytinn,

bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazınsın bilgilenelim hamile arkadaşlarımızda yardımcı olsun demii bluu :)))

kız çatladığı gün ve ertesi gün olsa yeter işte ne 3 günü.aman bu sıcakta zaten çalışılmıyo
gerçi kışında soğuk çalışılmıyo diyoruz ya

Son düzenleme:

zeytin topicde hamile arkadşlarımz var onlar daha iyi cevaplar stres yapma lütfen bazan stres hormonlarımızı oynatıyor yerinden cnmm bu arda geç döllenme diye bir olayda var belki seninkide geç döllenme olabilr dr dediği gibi beklemekte fayda var inşallhh rabbim fazla bekletmez cnm

Hiç sperm ölçtürmediniz mi şimdiye kadar..aslında hemen bakılması gerken şylerden biri o....
Bizim de bir yıl sonra aklımız başımıza geldi.....
Hiç sperm olmamsı çok çok düşük bi ihtimal, onu düşünme, ama zaten öyle de olsa çaresi var,
tedaviyle sperm çoğaltılabiliyo canım.....
Hiç hamileliğin olmuşş muydu senin daha önce?

kız çatladığı gün ve ertesi gün olsa yeter işte ne 3 günü.aman bu sıcakta zaten çalışılmıyo
gerçi kışında soğuk çalışılmıyo diyoruz ya

kız sen ateşliisn zatenn ama ne güzell sabit giidyor ateşin tatlım sakin ol spremlerde umarım bir sorun çıkmaz çıkarsa bile güçlendiriz demii sen incirleri az yemedinn kocaccaığına yedirrsinn azıcıkta ve sonuççççççççççççççççç bu olacakkk

hgi konu bitanem....zeytinin konusu mu, şekerin mi????
Ben zeytine de şeker de yazdım bişeyler ama:26:

ateş hiç ölçmedim ben canım....

sadece yumurtlama günlerini takip ettim...

hamilemiyim değilmiyim bilmiyordum önceleri ama hayat kesin hamilesin diyordu

o kadar inanmıştı ki buna... yerleşme kanamam oldu.. koyu kahve renkte... bir iki damla...

idrar testinde çıkmadı benim hamileliğim.. kan testinde çıktı.. ogünüde hepiniz çok iyi biliyorsunuz zaten

şimdi rabbim izin verirse bir kızçem olcek....

ve rabbim hepinize versin... hepiniz benim için özelsiniz..önemlisiniz.. bu duyguyu hepiniz yaşayın inşallah...

zeytin ben de 7 aydır deniyorum çalışmaya başlama zamanlarımız aynısenin dr la ilgili bişi yazdım demişya ateş yükseldiği gün ve sonra ki 3 gün çalış die abartmış bence be birazdese ki yükseldiği gün ve sonra ki gün anlıcam da.yani ateş topicindekiler ve biz öyle biliyoruz yani demi kızlar

öyle öyle maşallhhhh prof olduk mastırımız bu alanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…