Hiç sperm ölçtürmediniz mi şimdiye kadar..aslında hemen bakılması gerken şylerden biri o....
Bizim de bir yıl sonra aklımız başımıza geldi.....
Hiç sperm olmamsı çok çok düşük bi ihtimal, onu düşünme, ama zaten öyle de olsa çaresi var,
tedaviyle sperm çoğaltılabiliyo canım.....
Hiç hamileliğin olmuşş muydu senin daha önce?
kız sen ateşliisn zatenn ama ne güzell sabit giidyor ateşintatlım sakin ol spremlerde umarım bir sorun çıkmaz çıkarsa bile güçlendiriz demii sen incirleri az yemedinn kocaccaığına yedirrsinn azıcıkta ve sonuççççççççççççççççç bu olacakkk
ateş hiç ölçmedim ben canım....
sadece yumurtlama günlerini takip ettim...
hamilemiyim değilmiyim bilmiyordum önceleri ama hayat kesin hamilesin diyordu
o kadar inanmıştı ki buna... yerleşme kanamam oldu.. koyu kahve renkte... bir iki damla...
idrar testinde çıkmadı benim hamileliğim.. kan testinde çıktı.. ogünüde hepiniz çok iyi biliyorsunuz zaten
şimdi rabbim izin verirse bir kızçem olcek....
ve rabbim hepinize versin... hepiniz benim için özelsiniz..önemlisiniz.. bu duyguyu hepiniz yaşayın inşallah...
AH AH BİTANEM BİLMEZ MİYİM O GÜNÜ..BÜTÜN GÜN BERABERDİK.....VE DEDĞİN GİBİ HAMİLE OLDUĞUNU BİLİYODUM...BENİMKİ DE BİR GÜN GECİKMİŞTİ....BENİMKİ FOSS ÇIKTI
VE SENİN YAŞADIĞIN AYNI ŞEYİ, GEÇTİĞİMİZ AY BEN YAŞADIM, ADETTEN 8 GÜN ÖNCE KAHVERENGİ VE PEMBE AKINTI, GÖĞÜSLER ŞİŞ, ADETİM GECİKMİŞ....KESİN DEDİM BU AY OLDU,AMA GENE KARAVANA....DEPRESYONUN YANINDA GEÇTİM, AMA NEYSE Kİ 2 GÜN DE HADİ GÜLEGÜLE SANA DEDİM.......
AMA SEN O GÜN NE GÜZEL HAMİLE HABERİNİ VERDİN BİZE, DÜNYALAR BİZİM OLDU,HAYILISYLA BEBEŞİNİ DE ALACAKSIN KUCAĞINA....
AMA BENİM SENİN YERLEŞME KANAMSINDAN HEBRİM YOK,SANKİ YAZMADIN GİBİ ONU BURDA, YA DA BEN HATIRLAMIYORUM......SADECE ŞU çok net,idrarımın rengi koyu demiştin........meğerse leblebi kıznmış onun rengini değiştiren....................
AH AH BİTANEM BİLMEZ MİYİM O GÜNÜ..BÜTÜN GÜN BERABERDİK.....VE DEDĞİN GİBİ HAMİLE OLDUĞUNU BİLİYODUM...BENİMKİ DE BİR GÜN GECİKMİŞTİ....BENİMKİ FOSS ÇIKTI
VE SENİN YAŞADIĞIN AYNI ŞEYİ, GEÇTİĞİMİZ AY BEN YAŞADIM, ADETTEN 8 GÜN ÖNCE KAHVERENGİ VE PEMBE AKINTI, GÖĞÜSLER ŞİŞ, ADETİM GECİKMİŞ....KESİN DEDİM BU AY OLDU,AMA GENE KARAVANA....DEPRESYONUN YANINDA GEÇTİM, AMA NEYSE Kİ 2 GÜN DE HADİ GÜLEGÜLE SANA DEDİM.......
AMA SEN O GÜN NE GÜZEL HAMİLE HABERİNİ VERDİN BİZE, DÜNYALAR BİZİM OLDU,HAYILISYLA BEBEŞİNİ DE ALACAKSIN KUCAĞINA....
AMA BENİM SENİN YERLEŞME KANAMSINDAN HEBRİM YOK,SANKİ YAZMADIN GİBİ ONU BURDA, YA DA BEN HATIRLAMIYORUM......SADECE ŞU çok net,idrarımın rengi koyu demiştin........meğerse leblebi kıznmış onun rengini değiştiren....................
hayır cnm olmadı.7.ay bu ay denemelere başlayalı.zaten benim aklıma her durum ve konu da hep en kötüsü geldiği için sperm testinde de sorun çıkar die korktum.daha yeni başladık çalışmalara bekleyelim dedik hemen test yaptırmayalım.gerçi bana kalsa çoktan götürmüştüm de eşimi biliyosun erkekleri işte.ama bu ay da olmazsa gidicez artık 7 ay olmuş olcak.
inşallah sorun çıkmaz cnm.benim ateşi biliyosun adet gününde bir iki gün önce düşer.o yüzden umutlanamıyorum.
evt blu bir pazar günü umutsuz vahim bir durumda bizm topiğe düştü .)))))))))))))))) o gün sohbet etmiştik :)))) bende o anları hatırlıyorum ama şu yerleşme lekelnmesiyle alaklı yazdığını hatırlamıyor .( canımm bu foss olayları birgün tos olacakk umutlar kaybolmasın canlarımm:80:
girdim bile he he heeee:18:kaçıncı gün dpo dan sonra bugün
evet hayatım.. yerleşme kanamam oldu benimde.... yani sonradan siz dediniz yerleşme kanamasıdır diye topikte...
göğüslerim çok şişti ağrıyordu.. belimde ağrı vardı... idrarımın rengi çok koyu idi...birde karnım buruluyordu sürekli...
ben hiç tahmin etmiyordum ama rabbim verdi işte...iyi ki de verdi...
hayatım...umutsuzluk yok bizim çıktığımız yolda.... unutma sakın...
bu arada binimde 10 gün süreyle adetimin geçiktiği zamanlar oldu... gebelik görülmediği zamanlar yani...
10-12 gün sonra adet oldum..
gerçekten bebek isteyen herkese rabbim versin.. ama eğer sürekli buna takılıp kalırsanız arkadaşlar yani stres yaparsanız olmuyor...
biraz işi kendi haline bırakın... birde öyle deneyin...
sizi seviyorum...
sevgili arkadaşlar stresin bu olayın en büyük düşmanı olduğunu bizzat kendim yaşadımm 4 aydır bebek olayım olmadığı için göğüslerim oldukça normal yani proklatin denen o hormon normal seyrinde ve yumurtlama dönmeinde uzayan o şefaffa akıntı bende pek olmuyordu hatta hiç göremiyordum şimdii ise her ay o akıntıyı görüyorum anlayacağınız vudum otomatikman kendine gelmiş hayatın bahsetiği gibi sizler çok gençsiniz ne olur stres yapamayın hanii diyeceksiniz kolaymı elbette kolay değil bunu en diplerde yaşayan benim ama el birliğiyle bu olayı aşalaımm yani siz aşın bende bir abla olarak elimden geleni yapayımm
venharcım senin yaşın da gençti değil mi.....olur olur,hiç kafaya takma,
sen de zeytin de......
bi de kızlar daha gençsiniz, nolur şu yumurtlama günlerini falan boşverin, aşkınızın, o işin zevkine varın, boşa kasmayın kendinizi....canınız ne zamn isterse o zaman, annelerimiz yumurtlama günümü hesap ediyolarmış, haberleri ble yoktur umarım, hoş benim bile yeni çağın kadını olarak yeni haberim oldu, nasıl yani demiştim......
lütfen, bırakın kendizi,evt çok istiyorsunuz ama,zamanı gelince elbet olur...
stres en büyün sebep,hepimiz biliyoruz bunu.....rahtlayın, oluruna bırakın, 3 yıldır, 5 yldır bekliyor durumda değilsiniz ya canlar.......
çok haklısın kuşum.....
biz de birbirimizin ablası olalım mı burda........
32 nin içindeyim cnm.stres benim kanımda var zaten ben istesemde stressiz olamam ama en aza indirmeye çalışıyorum bakalım.
32 nin içindeyim cnm.stres benim kanımda var zaten ben istesemde stressiz olamam ama en aza indirmeye çalışıyorum bakalım.
yapma bitanem ya....
öyle deme ama,
öyle dersen gerçekten stresten kurtulamazsın,
nolur kendini motive etmeye çalış,biraz relax bi insan olabileceğine inandır kendini......
hayatını zorlaştırmaktan başka işe yaramaz........
aaaaaaaaaaaaa senin adet gecikmiş 28 günde olurdun ve sekmezdi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?