sevgili arkadaşlar stresin bu olayın en büyük düşmanı olduğunu bizzat kendim yaşadımm 4 aydır bebek olayım olmadığı için göğüslerim oldukça normal yani proklatin denen o hormon normal seyrinde ve yumurtlama dönmeinde uzayan o şefaffa akıntı bende pek olmuyordu hatta hiç göremiyordum şimdii ise her ay o akıntıyı görüyorum anlayacağınız vudum otomatikman kendine gelmiş hayatın bahsetiği gibi sizler çok gençsiniz ne olur stres yapamayın hanii diyeceksiniz kolaymı elbette kolay değil bunu en diplerde yaşayan benim ama el birliğiyle bu olayı aşalaımm yani siz aşın bende bir abla olarak elimden geleni yapayımm
serpilimmmmmmm çok doğru söylüyorsunnnnnnevet hiç kolay değilllllll sakin olmak unutmak kafadan atmak:18::18: ama gerçekten bebeğe giden yo buradan geçiyorrrrr :26::26::26::26:
bunu başarmak yolun yarısı katetmek demek
ama sende elinden geleni değil fazlasını yap kiii biz senin tarafındanda teyze olmak istiyoruz
eeeeeeeeeeee belkii Allah söyletmiştir wen har
yetercimm ben kk defterini kapatmıştım sizler için burdayım evet fazlasını yapacağımm canım hepiniz tarafında ben teyze olacağım buna yürekten innaıyorum unutmayınkii herşeyden önce sağlık huzr bunu başarmalıyız
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
oneday,blue,hayatkavunici,yeteeeeer,şeker-leblebi,ven_har,
kızlar fatoözel çok yoğun birazann gelecekmiş
hayatkavuniçi çok özlemiişş oda ısrarla söyle dediievreşe yoları dar dar bana bakma benim yarim var
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
oneday,blue,hayatkavunici,yeteeeeer,şeker-leblebi,ven_har,
kızlar fatoözel çok yoğun birazann gelecekmiş
hayatkavuniçi çok özlemiişş oda ısrarla söyle dediievreşe yoları dar dar bana bakma benim yarim var
kuzum sağol burada olduğun için biliyorsun seviyoruz seni bizzz
ama burada olmak sadece bebek demek değilki dostluk demek abla olarak (senin benim gibi )deneyim demek (çok alçak göülüyüm)ben buradaki dostluğu yürekleri seviyorummmm insanların bir birsi için güzel dualrını seviyorummmmm iyiki buradsın iyiki buradayızzzz ama inşş hiç umadığın bir annda hem teyze hemde anne olursunnnn
canım sensiz kk eksik kalır DEĞİLMİ KIZLARRRRRRR gitiğinde yokluğunu çok hisetmiştik
canım seni böyl egörünce çok mutlu oluyorum....................
kıslar ben bu ay gerçekten diğer aylara göre daha rahattım
çünkü eşimin değerleri düşük olunca ilaçları kullanacak ve bayram sonu test verecek
demek sebep bu dedim ve ümidim yoktu
(açık açık yazıyorum ama kusura bakmayın)
önceden birbirimizi arzuladığımız için değil
birlikte olacağımız zaman onun ve benim teklifimiz aynen şöyle:
hadi bebek yapalım
tıpkı görev, bir ev ödevi gibi
diyorum yaa bu ay bir kez birlikte olduk
eşim birlikte olmak istediğinde hayır istemiyorum diyebildim bu ay
rabbim nasip ederse inş., herşey fasa fiso
dediğiniz gibi annelerimiz yumurtlama günü mü bilmiş, ayaklarını dikmek mi
ayaklarımı dikmekten spermler beynime kaçacaktı
bir fırın yaptırdım yaptırdım çörekleri
gel beraber yiyelim yiyelim börekleri.........
yetercim aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnn rabbim hakımızdan hayırlsı neyse onu nasip etsin bende buradki dostluğu seviyorum ailemin bilmediği şeyleri burda kızlarla aşrtım payaştımm
şeker leblebii canım seni süper anlıyorum ve çok şükürr bu sefer aşk birlkteliğiolmuşş harika olan bu doğada bunu istiyor bizdenb canım
ay evet canım ya...
neydi o öyle,
bacak kaldır,
bir saat yat.......sadce yumurtlamada çalışma var,
onun adı da çalışma yani,dönem performans ödevi.........
eşin ne kullandı şekercim bu arada onu da sorayım
ay evet canım ya...
neydi o öyle,
bacak kaldır,
bir saat yat.......sadce yumurtlamada çalışma var,
onun adı da çalışma yani,dönem performans ödevi.........
eşin ne kullandı şekercim bu arada onu da sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?