prof.dr. hayat kavuniçi
hoşbulduk, erken yumurtalık yetmezliği var malesef.evleneli de 10 ay oldu....yaş 37
valla canım, beni sizler var ettiniz, diyorum ya, bir yıl önce yumurtlama tarihini bile bilmiyodum hehehe
keşke hiç öğrenmeseydik, böyle hesap kitap işine hiç girmeseydik
hoşgeldn tekrar,
kendinden bahsedermisin biraz.....
ne zamandır bebek istiyorsun,yaşın, problem nedir vs.
hoşbuldum bitanecikim....canımmm,hoşgeldin......
çok sevindim...
serpil gitmiş
blue da gitmiş......
serpil seni ve seldayı sormuştu nerdeisniz diye......:26::26:
hemşommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
az sonrada reçetemi yazcan kız
nasılsınnnnnnnn çoooooooooooooook özledim seni ben
aha da hemşo gelmiş....
nasılsın oğlan anası.........
valla bitanem ben de çok güldüm sonra okuyunca,
çok komik yazmışım......
bbööyle nalet dr ler gibi di mi....
ben de seni çok özledimmmmmmmmm....
bi ara arıycam seni .........duyayım sesini..
bak nihallacık da geldi....ne güzel di mi, blue da burda,
.....gerçi siz haberleşiyosunuzdur msnden........
hoşbuldum bitanecikim....
serpili face de yakalarımm
ben işleri halledene kadar giderler tabiki
msn den nihalla ile haberleşemiyoruz. ya nihalla bizi sildi yada giremiyor msn ye o yüzden bende uzun zamandan sonra ilk kez burda görüyorum
iyiyim o oğlanın halası sen nasılsın.kız oğlan halası ne güzel yakıştı kızların hepsi teyze sende hala ol barim. ama venhar da hala sayılır oda angaralıııııııııııııııııı
aha da hemşo gelmiş....
nasılsın oğlan anası.........
canım benim silmemiştir nihalla seni......
giremiyodur..
ama çok mutluyum valla bugün,
herkes burda,
çok güzel oldu di mi................
anaaaaaaaaaaaaaaaam bi boş topik dedim dolmuş burasıoku oku bitiremedim maşallah size nasılsınız kızlar geliyorum kimse yok mehter marşıyla gelip izmir marşıyla gidiyorum
:92::92::92::92::92:
benim bebk çalışmam yok artık hayallerde yaşıyorum hamileliğimi ve doğumumubu aralr oldu oldu olmadı sonrası zor doktor ilaç başlayacak bu ay sonu ilaca başlayınca çocuk düşünme sakın dedi eee bu ay sonuna az kaldı koca 6 yıl olmadı bir aydamı olacak o yüzden bebeğimi hayellerde büyütüyorum kızlar eee bebeğim eee eee ee bebeğim eee eeeuysunda büyüsün ninni tıpıştıpış yürüsün ninni sarı saçlı mavi gözlü bir kızım bir oğlum var madem hayal ettim olmuşken ikiz ve güzel olsunlar dimi nasıl teyzeleri güzelmi bebelerim
anaaaaaaaaaaaaaaaam bi boş topik dedim dolmuş burasıoku oku bitiremedim maşallah size nasılsınız kızlar geliyorum kimse yok mehter marşıyla gelip izmir marşıyla gidiyorum
:92::92::92::92::92:
benim bebk çalışmam yok artık hayallerde yaşıyorum hamileliğimi ve doğumumubu aralr oldu oldu olmadı sonrası zor doktor ilaç başlayacak bu ay sonu ilaca başlayınca çocuk düşünme sakın dedi eee bu ay sonuna az kaldı koca 6 yıl olmadı bir aydamı olacak o yüzden bebeğimi hayellerde büyütüyorum kızlar eee bebeğim eee eee ee bebeğim eee eeeuysunda büyüsün ninni tıpıştıpış yürüsün ninni sarı saçlı mavi gözlü bir kızım bir oğlum var madem hayal ettim olmuşken ikiz ve güzel olsunlar dimi nasıl teyzeleri güzelmi bebelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?