Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımmm,hoşgeldin......
çok sevindim...
serpil gitmiş
blue da gitmiş......
serpil seni ve seldayı sormuştu nerdeisniz diye......:26::26:

heyyyyyyyyyy aşağıdakiler naparsınız bakem

oooooooooo uzunca bir aradan sonra nihalla da burdaymış nihalla bebiş nasıl cinsiyeti belli oldumu

hemşommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
az sonrada reçetemi yazcan kız

nasılsınnnnnnnn çoooooooooooooook özledim seni ben

valla bitanem ben de çok güldüm sonra okuyunca,
çok komik yazmışım......

bbööyle nalet dr ler gibi di mi....

ben de seni çok özledimmmmmmmmm....
bi ara arıycam seni .........duyayım sesini..

bak nihallacık da geldi....ne güzel di mi, blue da burda,
.....gerçi siz haberleşiyosunuzdur msnden........

msn den nihalla ile haberleşemiyoruz. ya nihalla bizi sildi yada giremiyor msn ye o yüzden bende uzun zamandan sonra ilk kez burda görüyorum

ben zaten normalde de oğlan halasıyım,seninki de ikinci olur.......
venhar ankarada mı oturuyor.....

aha da hemşo gelmiş....
nasılsın oğlan anası.........

canımcım hemşommm sen nasılsın görüşmeyeli uzun zaman oldu msn yede gelmiyorsun. anlat bakalım,

şekerim leblebim sen nasılsın sende msn ye gir giriyon selam bile vermeden kaçıyon

belenay senlede görüşmeyeli uzun zaman oldu canım sen nasılsın

anaaaaaaaaaaaaaaaam bi boş topik dedim dolmuş burasıoku oku bitiremedim maşallah size nasılsınız kızlar geliyorum kimse yok mehter marşıyla gelip izmir marşıyla gidiyorum
:92::92::92::92::92:

benim bebk çalışmam yok artık hayallerde yaşıyorum hamileliğimi ve doğumumu bu aralr oldu oldu olmadı sonrası zor doktor ilaç başlayacak bu ay sonu ilaca başlayınca çocuk düşünme sakın dedi eee bu ay sonuna az kaldı koca 6 yıl olmadı bir aydamı olacak o yüzden bebeğimi hayellerde büyütüyorum kızlar eee bebeğim eee eee ee bebeğim eee eeeuysunda büyüsün ninni tıpıştıpış yürüsün ninni sarı saçlı mavi gözlü bir kızım bir oğlum var madem hayal ettim olmuşken ikiz ve güzel olsunlar diminasıl teyzeleri güzelmi bebelerim

canım benim silmemiştir nihalla seni......
giremiyodur..
ama çok mutluyum valla bugün,
herkes burda,
çok güzel oldu di mi................

elbette canım yaz geldi böyle oldu yoğunlukta kimse kimseyle görüşemiyor. ama bugünkü buluşma güzel oldu.
venhar ankarada oturmuyor ama ankaralı oğlumun halası oda

canım belenaycım vakti saati dolunca rabbim sanada elbette verecektir. o yüzden ne hayal kur nede umutsuzluğa kapıl. elbette bunları söylemekte kolay değil yapmakta onunda farkındayım. ama lütfen tevekkülden ayrılma canım

belenaycım,
senin rahatsızlığının aynısından çok yakın bir arkadaşımda var...yaklaşık 6 yıldır...ileri dercede..yaşı 37....devamlı tedavi görüyor,
ilaç kullanıyor,çünkü pat diye iyileşeblecek bir hastalık değil...
ama sabırlı olmak lazım canım.....
o hiç ümidini kaybetmedi,iyileşmese bile, bu yılın sonunda allah izin verirse,doğal yolla olmazsa da, mikroyla bir deneme yapacak....

inanıyorum ki,
bebeğini hayallerde falan büyütmeyeceksin,
sağlık sorunlarında dolayı ara verdin diye düşünüyorum ben.....en önemli şey sağlık,şimdi bebek olmuş, o bebeğe bakamamışsın,allah korusun ne zor değil mi.....
sen de buna inan, daha gensin canım,bak bana 40ıma merdiven dayandımi hala aranıyorum....
sen iyileşeceksin ve bırak 5 yıl sonra olsun, ne çıkar, geç gelsin, ama mutlu sağlıklı vakitte gelsin....hayyaler bir gün gerçeğe döner canım...
öpüyorum seni......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…