anaaaaaaaaaaaaaaaam bi boş topik dedim dolmuş burasıoku oku bitiremedim maşallah size nasılsınız kızlar geliyorum kimse yok mehter marşıyla gelip izmir marşıyla gidiyorum
:92::92::92::92::92:
benim bebk çalışmam yok artık hayallerde yaşıyorum hamileliğimi ve doğumumubu aralr oldu oldu olmadı sonrası zor doktor ilaç başlayacak bu ay sonu ilaca başlayınca çocuk düşünme sakın dedi eee bu ay sonuna az kaldı koca 6 yıl olmadı bir aydamı olacak o yüzden bebeğimi hayellerde büyütüyorum kızlar eee bebeğim eee eee ee bebeğim eee eeeuysunda büyüsün ninni tıpıştıpış yürüsün ninni sarı saçlı mavi gözlü bir kızım bir oğlum var madem hayal ettim olmuşken ikiz ve güzel olsunlar dimi nasıl teyzeleri güzelmi bebelerim
heyyyyyyyyyy aşağıdakiler naparsınız bakem
oooooooooo uzunca bir aradan sonra nihalla da burdaymış nihalla bebiş nasıl cinsiyeti belli oldumu
hoşbulduk, erken yumurtalık yetmezliği var malesef.evleneli de 10 ay oldu....yaş 37
canım hoşgeldin canımm
merhaba kimse var mıııııı?..:)
lalem gitti ya...çok yardımcı olamadık sanırım....biraz daha kalsaydı konu konuyu açardı ama,gitti.......
baaakkkkkkkkkkkkk
nihalla geldi
kalmışız başbaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
serpiiiiiiiiillllllllll
seni ekledim facede
inş.doğru serpili eklemişimdirr
bende burdayımmmm
seni göremiyoruz görünmez hatunayy çok tatlıısnız ya bugün ne tatlı bir gün oldu böyle
canım buralardayımmama geziyordum şimdi çıkacağım pazara gideceğimmmmm
bir şey isyetn varmı pazardannnnnn
canım buralardayımmama geziyordum şimdi çıkacağım pazara gideceğimmmmm
bir şey isyetn varmı pazardannnnnn
tatlım doğru ekledim canım :))))) yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?