tubada vardı benim arkadaş listemde şimdi yok
beni sildi mi acaba
bana kiraz al
az önce yedimde doymadım
sağol tatlım artık kısmet ya napalım rabbim ol derse olacak yoksa biz ne yapsak boş hayırlısını nasip etsin rabbimcanım belenaycım vakti saati dolunca rabbim sanada elbette verecektir. o yüzden ne hayal kur nede umutsuzluğa kapıl. elbette bunları söylemekte kolay değil yapmakta onunda farkındayım. ama lütfen tevekkülden ayrılma canım
sağol canım benim arada bi coşuyorum işte sağlık herşeyden önemli tabiki bu güne kadar ne zaman çocuk istesem çalışmaya başlasak yada tedaviye başlamak istesek hep bi engel çıktı onun için belkide bizim hakkımızda hayırlı olan budur diyorum fazla takmamak lazım sen geç gelsin demişsinde bide erken menapoz sorunum var 6 ay önce bide nur topu gibi erken menapoz tehlikem çıktı fsh çok yüksek bu durumda tüp bebek bile tutmaz demişti doktor onun için değil 5yıl bir yıl bile benim için büyük mucize olurbelenaycım,
senin rahatsızlığının aynısından çok yakın bir arkadaşımda var...yaklaşık 6 yıldır...ileri dercede..yaşı 37....devamlı tedavi görüyor,
ilaç kullanıyor,çünkü pat diye iyileşeblecek bir hastalık değil...
ama sabırlı olmak lazım canım.....
o hiç ümidini kaybetmedi,iyileşmese bile, bu yılın sonunda allah izin verirse,doğal yolla olmazsa da, mikroyla bir deneme yapacak....
inanıyorum ki,
bebeğini hayallerde falan büyütmeyeceksin,
sağlık sorunlarında dolayı ara verdin diye düşünüyorum ben.....en önemli şey sağlık,şimdi bebek olmuş, o bebeğe bakamamışsın,allah korusun ne zor değil mi.....
sen de buna inan, daha gensin canım,bak bana 40ıma merdiven dayandımi hala aranıyorum....
sen iyileşeceksin ve bırak 5 yıl sonra olsun, ne çıkar, geç gelsin, ama mutlu sağlıklı vakitte gelsin....hayyaler bir gün gerçeğe döner canım...
öpüyorum seni......
evet ya sağlık en büyük nimet gerisi teferruat serpilim canım benim ne güzel topik şenlendi maşallah nazar değmesincanım benim hayallerin hep olsun ama bize önce sen lazımsın senin sağlığın sıhatin huuzrun lazım sonra ikizlerimizi bekleriz bebebğim :))) salala salallal saalllll a balımm ayyy bugün çok güzel birgün hepimiz buluştuk ve hepimiz hepimizii özlemişiz
arkadaşa yardımcı olmak isterim aynı sorun bendede var hayıt tohumu kullansın sabah akşam aç karnına birde arı sütü polen bal ama hayıt tohumunu en az 3 ay kullansın çok fydası oluyorcanım yumurta rezervin yani fsh oranının normale dönmesi için bitkisel kürler var hiç araştırdınmı canım bu arada ne güzell rabbim sana anneliği nasip etmiş inşallhh ikinci bbeğine nasip eder yaşın genç sıkma canını
bizimde üst komşunun sünnet düğünü var hafta sonu misafirlerin yarısıda bizim eve girecek onun için temizlenmedik silinmedik biryer bırakmıyorum pazar akşamına kadarda yoğunum böyle... serpilcim iyi eğlenceler sanada
buyrun kılzarrrrrrrrrrrrrr size kirazzz
Eki Görüntüle 224289 Eki Görüntüle 224290 Eki Görüntüle 224291 Eki Görüntüle 224289 Eki Görüntüle 224290 Eki Görüntüle 224291
bi size bakıyorum bi işlere elim işte gözüm oynaşta oldumkovacaklar beni he neyse arkadaşlar ben çıkıyorum fırsat bulursam gelirim kendinize iyi bakın he bu arada hep böle olsun topik beni mehter marşıyla getirip izmir marşıyla döndürmeyin topikten ıssız sessiz oldumu korkuyom beeeen
oynaya oynaya gidim
kesene bereket
günaydın a dostlar
haftaya izinliyim bu arada, çok sevinebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?