Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

selam kızlar ne güzel kaynatmışınız geçmişi bi okuyayım dedim bitiremedim daha sonra devam ederim artık...bende kaçgündür temizlik yapıyorum 2 gündür cam sil perde yıka ütüle daha işim bitmedi size bir bakayım dedim...maşallah güzel heberlerde var devamıda gelir inşallah

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

oneday,şeker-leblebi,hayatkavunici,nazemir,belenay,

kızlar ben kaçamlıyım nişana gideceğimde öpüldünüz yarın görüşürüz canlarımm bye

SAĞOLUN KIZLAR İYİKİ VARSINIZ ZATEN BEN ALIŞTIM ARTIK TİYE ALIYORUM KENDİMİ NAPİM YOKSAM KAFAYI YERİM HADİİİ SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA

sağol tatlım artık kısmet ya napalım rabbim ol derse olacak yoksa biz ne yapsak boş hayırlısını nasip etsin rabbim
sağol canım benim arada bi coşuyorum işte sağlık herşeyden önemli tabiki bu güne kadar ne zaman çocuk istesem çalışmaya başlasak yada tedaviye başlamak istesek hep bi engel çıktı onun için belkide bizim hakkımızda hayırlı olan budur diyorum fazla takmamak lazım sen geç gelsin demişsinde bide erken menapoz sorunum var 6 ay önce bide nur topu gibi erken menapoz tehlikem çıktı fsh çok yüksek bu durumda tüp bebek bile tutmaz demişti doktor onun için değil 5yıl bir yıl bile benim için büyük mucize olur napim önce sağlık bide eşimi seviyom amaaaaaaaaan romatizmaymış menapozmuş vız gelir bebek bebek gelmezsen gelme çokta tıııınnnnnnnnnnnnnnşaka bir yana inanın sağlıklı olmak kadar büyük güzellik yok 15 gün hep başkalarına bağımlı yaşadım şimdi şükür iyiym nankörlük etmeyeyim beterin beteri var

evet ya sağlık en büyük nimet gerisi teferruat serpilim canım benim ne güzel topik şenlendi maşallah nazar değmesin

arkadaşa yardımcı olmak isterim aynı sorun bendede var hayıt tohumu kullansın sabah akşam aç karnına birde arı sütü polen bal ama hayıt tohumunu en az 3 ay kullansın çok fydası oluyor

bizimde üst komşunun sünnet düğünü var hafta sonu misafirlerin yarısıda bizim eve girecek onun için temizlenmedik silinmedik biryer bırakmıyorum pazar akşamına kadarda yoğunum böyle... serpilcim iyi eğlenceler sanada

bi size bakıyorum bi işlere elim işte gözüm oynaşta oldumkovacaklar beni he neyse arkadaşlar ben çıkıyorum fırsat bulursam gelirim kendinize iyi bakın he bu arada hep böle olsun topik beni mehter marşıyla getirip izmir marşıyla döndürmeyin topikten ıssız sessiz oldumu korkuyom beeeen

oynaya oynaya gidim

canım benim yaz artık düğünler nişanlar sünnetler havada uçuşurr :))))

canım benim oyna tabiiki dün ben burda biraz oyunadım ya nişan ağır abla modundaydım ya bende bu ara uyku düzenimi bozdun düğünlerden sıcaktan neysem yaz modundayız böyle yaşayalım bakalım balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…