Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Günaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım sabah ezanında yattım yarım saat sonra kalktım.Çokkkk uykum var

günaydın kızlarr mısraaam hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlere inş.
rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
çok sevindim
geçmişi okuyamadım kızlar bu raralar işlerim çok yoğun giremiyoruuumm

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt birileri orta yerindenmi çatladı hahhahahahhahhahhaha cevap yazammaa gerek yok okuyanlar anlar :))) hahahhahahahahahahhah ben sadce dötümle gülerim hahahhahahhahahahhahhhahahh çarttttttttttttttttttttttttttt kabağıdıı dememmek için kendimi zor tuutum affınıza sığınıyorumm kızlar fazla kaşındıı Alalh dağına bakar karını verirmiş

kızlarrrrrrrrrrrrr hep,nizee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah sabah bu tarz mesaj yazmayı arzu etmezdim ama ne yazıkki bazan kaşınanaı kaiımak lazım şimdiye kadar susutum ama galiba artık susamayacağım

ASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................128....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .8
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel..................5
tualina....................1

toplam........... ..306 ben eksikktim düzelttim
kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım 400 sayfamıızn onuruna listemiz bu sayfada hamiş çıkma olasılığı var

zeytinim günaydın sağlığını merak ediyoruz umarım sancıların hafiflemiştirbilmiyorumkismile

güneydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm

serpil okudunmu kız sen haklıymışsın dün gece şok oldum şokkkkkkkkkk

busecannnnnnnnnn ellerine sağlık balımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hormonal kardeşimm benimmm kankiii mısracaım sanada aman topiğimiizii kemm gözden korusnn yarabbimm aminnnn aminn

Teşekkür ederim cnm ,sağlıcaklı gelsin hepimizin bebişleri inşallah

hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:

klava:

heyeceandan canımm heyecandannnnnnnnnnnnnnnnnnn :lepi::hulya:a.s.a.s.

Sanırsam:1hug:

güneydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm

serpil okudunmu kız sen haklıymışsın dün gece şok oldum şokkkkkkkkkk

canım ben hep susutum diğer topicdeki arkadşlarımın birgün gerçeği görmelerini bekledim sizler bilemssiniz ama geçmiş sayfaları ciididi cidiidi okunsa gerçek ortaya çıkardı ben oradki herkesi sevmemem rağmen ayrıldım negatif enerji yükleniyordum ee fazala dayanamadı özel mesajlardan yaptığı kulis yetmedi açığa çıkarttı içindekileri yani sabah sabah dedikodusunu yapmak istemiyorum ama gerçek er yada geç ortaya çıkıyor sanalda olsa :))) tekarar susuma hakkımı kullanacağım ama üzerime gelirse cevabını alır

busecannnnnnnnnn ellerine sağlık balımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hormonal kardeşimm benimmm kankiii mısracaım sanada aman topiğimiizii kemm gözden korusnn yarabbimm aminnnn aminn

ay dün gece eşim şehir dışına çıktı yanlız kaldım bi bakayım topiğimize dedim
mısra hayıt tıpiği açayım yazmış araştırırken bu kızın yazdıklarını okuyunca inan dayanmadım

ne kadar terbiyesiz hasedd kıskançç başka başka insanlara hala sizi söylüyo ayıp bee herkes görsün yüzünü dedimm bendeee

ewt canım çokk haklıymışsın kız hemşerisine bile nasıl ters davranıyo yazışmasından belli bi kere allahından bulsun

6 tane yasın okudum bu arada

mısracımmmmmmmmmmmmmmm hemşomm ilan edilmişisnn hemşommmmmmmmmmmm :))))))))) kız hetyecandan tabii olayın şoku yavaş yavaşş geçiyor tattaı heyecan basıyor rabbimm hepimize nasip etsinn dua ett malum hamişlerin duası tutar evet senin dediğin gibbi 3 hamiş daha çıkacvakk :))))

kişilerin kalbi yüzlerinin aynasıdır busecan boşver kapatılım konuyu yoksam mısram bizii döverrr

16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9
düştü ateş kaydirigubbakcemile3 ataeşli ateşli gitti ateş :roflol:

serpil, lighlife, kumsal busecan, çılgın, mısra günaydın canlarım a.s.a.s.a.s.
mısraaaaaaaaaaaaa nasılsın bebeğim

ASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................128....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............26
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .8
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel..................5
tualina....................1

toplam........... ..312 ben eksikktim düzelttim
kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım 400 sayfamıızn onuruna listemiz bu sayfada hamiş çıkma olasılığı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…