Kızlar şu anda saat 3:50 uyku tutmadı buralarda geziniyorum :)
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
Aycan kullanıcısından alıntı
Ohooooo Hemso,
ne is hemen havlu attin ?, Dondurulmus embriyolarini yerlestirdiginde ümit etmicenmi?. Cok cabuk pes ettin. Menopoza girmedigi sürece hicbi kadin ümidini yitirmiyor.
Bu ise baslarken doktorlar zaten hamilelik sansi %30 diyor, Bunu bilerek basliyoruz bu ise, Senin gibi olumlu, pzitif biri bu tepkiyi veriyorsa, Umut 3 deneme, ben 5 denemeyle yatip ölelim ozaman.
Umuda ümidini yitirme pozitif ol diyen Geschenke ne oldu?
Günde 8 incirin suyundan bahsediliyo, 2 incir yemekten degil Tabii tercih meselesi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bak diger topikte MISRA hamileymis. Düzensiz kullandigim hayit tohumu diyor. Dilerim bi gün sende hamileyim diye müjdelersin.
CANIM SÖYLEMEK İSTEDİĞİMİ ya ben anlatamamışım ya sen yanlış anlamışsın o zaman. ben pes ettim demiyorum. kafamda olmasını istemiyorum sadece. sonuçta bu tür şeylerle ilgiendiğim sürece kafamdan atmamış olmuyormuyum. eşimle yazın keyfini çıkartayım mesela. hayatım çocuktan ibaretmi evlenirken çocuk olsun diyemi evleniyoruz hayır. hiç olmayadabilir ayrıca bunu takıntı yapmak istemiyorum. olacağı varsa hayıt bal, polen civanperçemi hikaye. bu ümidimi kaybettiğim anlamına gelmiyor. inan bana canlı örnekler gödüm son iki günde neler dinledim çevremden hepside hiç bişi yapmayan hatta hiç çocuk düşünmeyenler çok rahat hamile kalıyor hiç dikkat etmiyor üstüne.
o dediğin bayan eskiden bizim topicteydi sonra hemşehrisi olan başka bayanla kapris yapıp bizden gittiler. daha öncede hamilleiği var zaten bakma sen hayıt değil sadece onların yaptığı. ben böyle düşünüyorum hemşo. sen anladın inşallah beni..
kız bu gshenk yazmış hayıt topiğine bakayım mısra açmış diye bulamadım serpilin dediği kadar varmışş
Günaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım sabah ezanında yattım yarım saat sonra kalktım.Çokkkk uykum var
günaydın kızlarr mısraaam hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlere inş.
rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
çok sevindim
geçmişi okuyamadım kızlar bu raralar işlerim çok yoğun giremiyoruuumm
günaydın kızlarr mısraaam hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlere inş.
rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
çok sevindim
geçmişi okuyamadım kızlar bu raralar işlerim çok yoğun giremiyoruuumm
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt birileri orta yerindenmi çatladı hahhahahahhahhahhaha cevap yazammaa gerek yok okuyanlar anlar :))) hahahhahahahahahahhah ben sadce dötümle gülerim hahahhahahhahahahhahhhahahh çarttttttttttttttttttttttttttt kabağıdıı dememmek için kendimi zor tuutum affınıza sığınıyorumm kızlar fazla kaşındıı Alalh dağına bakar karını verirmiş
kızlarrrrrrrrrrrrr hep,nizee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah sabah bu tarz mesaj yazmayı arzu etmezdim ama ne yazıkki bazan kaşınanaı kaiımak lazım şimdiye kadar susutum ama galiba artık susamayacağım
heyeceandan canımm heyecandannnnnnnnnnnnnnnnnnn :lepi::hulya: a.s.a.s.
güneydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm
serpil okudunmu kız sen haklıymışsın dün gece şok oldum şokkkkkkkkkk
busecannnnnnnnnn ellerine sağlık balımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hormonal kardeşimm benimmm kankiii mısracaım sanada aman topiğimiizii kemm gözden korusnn yarabbimm aminnnn aminn
canım ben hep susutum diğer topicdeki arkadşlarımın birgün gerçeği görmelerini bekledim sizler bilemssiniz ama geçmiş sayfaları ciididi cidiidi okunsa gerçek ortaya çıkardı ben oradki herkesi sevmemem rağmen ayrıldım negatif enerji yükleniyordum ee fazala dayanamadı özel mesajlardan yaptığı kulis yetmedi açığa çıkarttı içindekileri yani sabah sabah dedikodusunu yapmak istemiyorum ama gerçek er yada geç ortaya çıkıyor sanalda olsa :))) tekarar susuma hakkımı kullanacağım ama üzerime gelirse cevabını alır
ay dün gece eşim şehir dışına çıktı yanlız kaldım bi bakayım topiğimize dedim
mısra hayıt tıpiği açayım yazmış araştırırken bu kızın yazdıklarını okuyunca inan dayanmadım
ne kadar terbiyesiz hasedd kıskançç başka başka insanlara hala sizi söylüyo ayıp bee herkes görsün yüzünü dedimm bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?