Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ASıN-ı ŞERıF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................128....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............26
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .8
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel..................10
tualina....................1

toplam........... ..317 ben eksikktim düzelttim
kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım 400 sayfamıızn onuruna listemiz bu sayfada hamiş çıkma olasılığı var

tmm cnm kapattım paylaşmak istedim herkes bilsin hasetliğini

sağol canım ellerine sağlık konuyu kapatalımkii topiğimiz güzel olsun :)) aman salaldıkk giitii mutluluğumuza bakalımm sısr sısra sıra hamişler çıksın

fatoözelim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınn

çılgınım mucuxx
kumsalımm balımm hayıta devamm içiyorum şuan rakıyıda yaptım :))

ohhhh sefamız olsun kıskananalar çatlasınnn elealamemm ne derse desin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:

Günaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım sabah ezanında yattım yarım saat sonra kalktım.Çokkkk uykum var
günaydın mısracım nasılsın canım heycandan bitanem kıyamam sana bu gece erken yatarsın
günaydın canım nasılsın zeytincim ağrın falan yoktur inşallah amiiiinnnnnnnnnn canım
günaydındın canım nasılsın
güneydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm

serpil okudunmu kız sen haklıymışsın dün gece şok oldum şokkkkkkkkkk
günaydın canım nasılsın

serpilll hayıt aldım nasıl yapcam şimdi???bilmiyorumkismile

canım ben büyük bardağa kaynamış klorsu su koyuyorum göz karraı hayıt atıyorum içine bir tatalı kaşığı falan sonra üzerini kapatıyorum 5 veya 10 dk demleniyor sonra süsüzüyorum az ılınca içiyorum canım bunu muhakak 3 ay kullan ben 3 ay girdim galiba vallhii yanii 2 ay oldu herheldeeolumunekankayizsmile

tamamm bende yapıcam şimdi başlıycam 9. gün ama olsun

günaydın kızlar..
sağol serpilim canım benim..
mısra nasılsın bakalım.. ben sana demiştim diyim mi :)) sen bu kocişi dogru zamanlarda yakalarsan olacak bu iş diye..

kızlarrrrr dualarımıza devamm hayıta devam morala devamm yalnız stres yok ne panik no stres gelsin bebeişler inşallhhhh

günaydın kızlar..
sağol serpilim canım benim..
mısra nasılsın bakalım.. ben sana demiştim diyim mi :)) sen bu kocişi dogru zamanlarda yakalarsan olacak bu iş diye..

çılgınım heeeeeeeee ya anama doğru zaman bende kaçırmıştım bu aya doğru zamanı yaklayacağım inşallhh bakalım gaza geldik dermişim çılgınımm daraısıı sana ve isteynlere sende ve aylintee havaii fişek patalatacağız ama bu yaz aşk yazıı ilşan ettik hhahhahahahha havuz deniz aşkk gerisi faso fisooooaklinialirimsmile

serpil, lighlife, kumsal busecan, çılgın, mısra günaydın canlarım a.s.a.s.a.s.
mısraaaaaaaaaaaaa nasılsın bebeğim
günaydın canım nasılsın varmı değişiklik nasıl gidiyor

tabiki içiyorum canım devam oooohhhhhhh şifa olsun canım

belkide deniz aşk derken bi bakmışsın bebiş gelmişşşşşş ki oyle oluyomuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

busecan aç karnına sabah akşam içeceksinn evet stres olamyınca bebeiş gelir stres engelliyor

kumsalım içtim şimdi acayip gaza geldikk :))) haaa rakıyıda uyguladımm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…