kişilerin kalbi yüzlerinin aynasıdır busecan boşver kapatılım konuyu yoksam mısram bizii döverrr
tmm cnm kapattım paylaşmak istedim herkes bilsin hasetliğini
sağol canım ellerine sağlık konuyu kapatalımkii topiğimiz güzel olsun :)) aman salaldıkk giitii mutluluğumuza bakalımm sısr sısra sıra hamişler çıksın
fatoözelim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınn
çılgınım mucuxx
kumsalımm balımm hayıta devamm içiyorum şuan rakıyıda yaptım :))
günaydın mısracım nasılsın canım heycandan bitanem kıyamam sana bu gece erken yatarsınGünaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım sabah ezanında yattım yarım saat sonra kalktım.Çokkkk uykum var
günaydın canım nasılsın zeytincim ağrın falan yoktur inşallah amiiiinnnnnnnnnn canımgünaydın kızlarr mısraaam hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlere inş.
rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
çok sevindim
geçmişi okuyamadım kızlar bu raralar işlerim çok yoğun giremiyoruuumm
günaydındın canım nasılsınkızlarrrrrrrrrrrrr hep,nizee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah sabah bu tarz mesaj yazmayı arzu etmezdim ama ne yazıkki bazan kaşınanaı kaiımak lazım şimdiye kadar susutum ama galiba artık susamayacağım
günaydın canım nasılsıngüneydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm
serpil okudunmu kız sen haklıymışsın dün gece şok oldum şokkkkkkkkkk
serpilll hayıt aldım nasıl yapcam şimdi???bilmiyorumkismile
canım ben büyük bardağa kaynamış klorsu su koyuyorum göz karraı hayıt atıyorum içine bir tatalı kaşığı falan sonra üzerini kapatıyorum 5 veya 10 dk demleniyor sonra süsüzüyorum az ılınca içiyorum canım bunu muhakak 3 ay kullan ben 3 ay girdim galiba vallhii yanii 2 ay oldu herheldeeolumunekankayizsmile
günaydın kızlar..
sağol serpilim canım benim..
mısra nasılsın bakalım.. ben sana demiştim diyim mi :)) sen bu kocişi dogru zamanlarda yakalarsan olacak bu iş diye..
günaydın canım nasılsın varmı değişiklik nasıl gidiyorserpil, lighlife, kumsal busecan, çılgın, mısra günaydın canlarım a.s.a.s.a.s.
mısraaaaaaaaaaaaa nasılsın bebeğim
sağol canım ellerine sağlık konuyu kapatalımkii topiğimiz güzel olsun :)) aman salaldıkk giitii mutluluğumuza bakalımm sısr sısra sıra hamişler çıksın
fatoözelim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınn
çılgınım mucuxx
kumsalımm balımm hayıta devamm içiyorum şuan rakıyıda yaptım :))
çılgınım heeeeeeeee ya anama doğru zaman bende kaçırmıştım bu aya doğru zamanı yaklayacağım inşallhh bakalım gaza geldik dermişim çılgınımm daraısıı sana ve isteynlere sende ve aylintee havaii fişek patalatacağız ama bu yaz aşk yazıı ilşan ettik hhahhahahahha havuz deniz aşkk gerisi faso fisooooaklinialirimsmile
günaydın kızlar..
sağol serpilim canım benim..
mısra nasılsın bakalım.. ben sana demiştim diyim mi :)) sen bu kocişi dogru zamanlarda yakalarsan olacak bu iş diye..
busecan aç karnına sabah akşam içeceksinn evet stres olamyınca bebeiş gelir stres engelliyor
kumsalım içtim şimdi acayip gaza geldikk :))) haaa rakıyıda uyguladımm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?