Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:80::80: ohhh ohhh maşallhhh tatilciler dönmüş amöanda aman amanda aman gelmiş kk en güzel hatunları hepiniz hoşgelmişisniz bugün pzt ben acayinmmm pzt sendurumu yaşıyorum kızlar patladım patlayacağım nerdeyse

kızlar ronya varya ateş topiğne hamileymiş ne çok sevindim anlatamam çok direndi hiç yılmadan mücadale ettii vallhi çok sevindim harika bişi darsıı belanaya nurya hayata şekere nermine folcasite yanii hepinize aminnnnnnnnnnnnnnnnn

serpilim, canım,iyi haftalar...
muhteşem bir haber verdin....
çok sevindim ronyaya,
onu 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuzdan tanıyorum,erkek infertilitesi....
ne çok sevindim ne çok....gider tebrik ederim onu da,
ama arkadaşları diyordu yanlış hatırlamıyorsam olacak bu iş diye...allah tamamına erdirsin, hepimize yaşatsın inşallah...

sen çok iyiisn okudum,
bitmeyen bir yaz tatilin var...bizimki bir haftacıktı bitti,buna da şükür.....şimdi tatil dönüşü sendromu, 2-3 güne geçr heralde

kızlar ben geldim....
gerçek dünyaya adapte olaya çalışıyorum....

slm kıslar
bende bir haftalık tatilden sonra işbaşı yaptım bugün

bildiğim tek şey tatil göz açıp kapayana kadar çabuk geçti

slm kızlar bende tatilden döndüm offffffffff evde durmak çok sıkıcı bir sürü iş var :)))))))))))))))

nasılsınız kızlar iyi hayırlı güzel bir hafta diliyorum herkese

HOŞGELDİNİZ tatilciler darısı gidemeyenlerin başına...bende geçtiğimiz hafta çok güzel gezdim burada kültürler arası folklor şenlikleri vardı 8 gün sürdü 5 gün şenliklerdeydim bugünde eşim izinli pikniğe gidecez son 1 haftam çok güzel geçti.....geçen perşembe dr a gitmiştim tahlillerimde güzel çıktı prolaktin hormonum düşmüş 65 lerdeydi 2.5 düşmüş üstelik 1 aydır ilaçda kullanmıyordum stres çok etkili gerçekten eşimde diyor ramazanda bol bol çalışırız diye( ramazanda çalışmayacak çünkü)

hoşbulduk nazemircim.....
tahlillerinin güzel çıkmasına çok sevindim....kafa rahat olunca herşey düzene giriyor...nurda benim iş stresinden ayaklarım davul gibi olurdu,yüzüm düşerdi,tatilde o kadar sıcağa rağmen hiç bi yerimde rahatsızlık duymadan mutlu mesut,gezdim tozdum yoruldum.....
ramazanda bol bol çalış...ben de unuttum çalışmayı falan valla...sıkıldım artık....
hepimiz için hayırlısı canım....öpüyourm çok çok

canım tekrar hoşgeldinn :)))

ayy sorma ronyaya nasıl sevindim canım ya banada az emeği olmadı yani kızcağız en kötü dönemlermde manevi destek çok oldu nasıl sevindim sorma işte yüce rabbim nasip ettii zorlu bir dönemden sonra harikaydıı

hayat canım evet bitmeyen tataildeyim bu arada evimin krdei okeylendi nasipse artık tapu alıcamm haftaya muhtemelen ondan dolayı biraz streslyim :)))) artık cici mink ttalı bir evim olacak rabbim izn verirse

ohhhhhhhhhhhhhh ohhhhh maşallhh maşallllhh proklatini yenmişiz ayyy on sinsi bir hormon miletin başının belası şükür atlatınn ohhhhhhhhhhhhhhhh sefamız olsun diğer tahlilerinin iyi çıkmasına sevindim canım benimm muhteşem bir haberdi bu

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

oneday,muhammed44,hayatkavunici,
:94::94::94::94::94::94::94::94:

serpilim....canım benim...
Hayırlı uğurlu olsun,çok sevindim canım....
Evine alacağın ilk aksesuar bir fil olsun unutma....
Benm üstüm başım heryerim fil dolu.....çok seviyorum napayım....

serpilim....canım benim...
Hayırlı uğurlu olsun,çok sevindim canım....
Evine alacağın ilk aksesuar bir fil olsun unutma....
Benm üstüm başım heryerim fil dolu.....çok seviyorum napayım....

ayyy cnmm:)))o fillere inanırım ben ofiisme fil asmıştım o yıl içinde ofisimi satın almıştım tamamen tesadüf olarak :)))) canım benim ayy çok heyecanlıyım zaten

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

oneday,folikacid,

hormonalllllllllllllllllll kankiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız ronyya çok sevindimmm:))) süper umut oldu kızlara

ayyy cnmm:)))o fillere inanırım ben ofiisme fil asmıştım o yıl içinde ofisimi satın almıştım tamamen tesadüf olarak :)))) canım benim ayy çok heyecanlıyım zaten

valla haklısın heyecanlanmakta....yeni bir mekan muhteşem bişey olsa gerek....ben tam18 yıldır aynı evde oturduğum için,böyle fikirler beni de çok heyecanlandırır.
Hayırlısıyla mutşu huzurlu oturusun canım....
toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

oneday,folikacid,

hormonalllllllllllllllllll kankiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız ronyya çok sevindimmm:))) süper umut oldu kızlara

evet evet evet..............
Ama ronyayı hiçbiyerde bulamadım.....

gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…