günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
slm kıslar
bende bir haftalık tatilden sonra işbaşı yaptım bugün
bildiğim tek şey tatil göz açıp kapayana kadar çabuk geçti
kızlar ronya varya ateş topiğne hamileymiş ne çok sevindim anlatamam çok direndi hiç yılmadan mücadale ettii vallhi çok sevindim harika bişidarsıı belanaya nurya hayata şekere nermine folcasite yanii hepinize aminnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben geldim....
gerçek dünyaya adapte olaya çalışıyorum....
slm kıslar
bende bir haftalık tatilden sonra işbaşı yaptım bugün
bildiğim tek şey tatil göz açıp kapayana kadar çabuk geçti
kızlar ronya varya ateş topiğne hamileymiş ne çok sevindim anlatamam çok direndi hiç yılmadan mücadale ettii vallhi çok sevindim harika bişidarsıı belanaya nurya hayata şekere nermine folcasite yanii hepinize aminnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar bende tatilden döndüm offffffffff evde durmak çok sıkıcı bir sürü iş var :)))))))))))))))
nasılsınız kızlar iyi hayırlı güzel bir hafta diliyorum herkese
HOŞGELDİNİZ tatilciler darısı gidemeyenlerin başına...bende geçtiğimiz hafta çok güzel gezdim burada kültürler arası folklor şenlikleri vardı 8 gün sürdü 5 gün şenliklerdeydim bugünde eşim izinli pikniğe gidecez son 1 haftam çok güzel geçti.....geçen perşembe dr a gitmiştim tahlillerimde güzel çıktı prolaktin hormonum düşmüş 65 lerdeydi 2.5 düşmüş üstelik 1 aydır ilaçda kullanmıyordum stres çok etkili gerçekten eşimde diyor ramazanda bol bol çalışırız diye( ramazanda çalışmayacak çünkü)
serpilim, canım,iyi haftalar...
muhteşem bir haber verdin....
çok sevindim ronyaya,
onu 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuzdan tanıyorum,erkek infertilitesi....
ne çok sevindim ne çok....gider tebrik ederim onu da,
ama arkadaşları diyordu yanlış hatırlamıyorsam olacak bu iş diye...allah tamamına erdirsin, hepimize yaşatsın inşallah...
sen çok iyiisn okudum,
bitmeyen bir yaz tatilin var...bizimki bir haftacıktı bitti,buna da şükür.....şimdi tatil dönüşü sendromu, 2-3 güne geçr heralde
HOŞGELDİNİZ tatilciler darısı gidemeyenlerin başına...bende geçtiğimiz hafta çok güzel gezdim burada kültürler arası folklor şenlikleri vardı 8 gün sürdü 5 gün şenliklerdeydim bugünde eşim izinli pikniğe gidecez son 1 haftam çok güzel geçti.....geçen perşembe dr a gitmiştim tahlillerimde güzel çıktı prolaktin hormonum düşmüş 65 lerdeydi 2.5 düşmüş üstelik 1 aydır ilaçda kullanmıyordum stres çok etkili gerçekten eşimde diyor ramazanda bol bol çalışırız diye( ramazanda çalışmayacak çünkü)
slm kızlar bende tatilden döndüm offffffffff evde durmak çok sıkıcı bir sürü iş var :)))))))))))))))
canım tekrar hoşgeldinn :)))
ayy sorma ronyaya nasıl sevindim canım ya banada az emeği olmadı yani kızcağız en kötü dönemlermde manevi destek çok oldu nasıl sevindim sorma işte yüce rabbim nasip ettii zorlu bir dönemden sonra harikaydıı
hayat canım evet bitmeyen tataildeyim bu arada evimin krdei okeylendi nasipse artık tapu alıcamm haftaya muhtemelen ondan dolayı biraz streslyim :)))) artık cici mink ttalı bir evim olacak rabbim izn verirse
serpilim....canım benim...
Hayırlı uğurlu olsun,çok sevindim canım....
Evine alacağın ilk aksesuar bir fil olsun unutma....
Benm üstüm başım heryerim fil dolu.....çok seviyorum napayım....
ayyy cnmm:)))o fillere inanırım ben ofiisme fil asmıştım o yıl içinde ofisimi satın almıştım tamamen tesadüf olarak :)))) canım benim ayy çok heyecanlıyım zaten
toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
oneday,folikacid,
hormonalllllllllllllllllll kankiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız ronyya çok sevindimmm:))) süper umut oldu kızlara
Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun canım....
Allah tamamına erdirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?