güneydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm
serpil okudunmu kız sen haklıymışsın dün gece şok oldum şokkkkkkkkkk
kızlarrrrrrrrrrrrr hep,nizee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah sabah bu tarz mesaj yazmayı arzu etmezdim ama ne yazıkki bazan kaşınanaı kaiımak lazım şimdiye kadar susutum ama galiba artık susamayacağım
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt birileri orta yerindenmi çatladı hahhahahahhahhahhaha cevap yazammaa gerek yok okuyanlar anlar :))) hahahhahahahahahahhah ben sadce dötümle gülerim hahahhahahhahahahhahhhahahh çarttttttttttttttttttttttttttt kabağıdıı dememmek için kendimi zor tuutum affınıza sığınıyorumm kızlar fazla kaşındıı Alalh dağına bakar karını verirmiş
Günaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım sabah ezanında yattım yarım saat sonra kalktım.Çokkkk uykum var
Kızlar şu anda saat 3:50 uyku tutmadı buralarda geziniyorum :)
Canım benim ben de seni çok seviyorum Allah en kısa sürede sanada nasip edecek bak görürsün:)))))))
Teşekkür ederim cnm
Teşekkürler cnm benim,hepimizin bebişleri sağlıcakla gelir inşallah
Çılgıncım teşekkürler,en kısa sürede hepinizin kucağının bebişle dolması dileğimle
Buna kesinlikle inanıyorum koyun bebiş resimlerini bakın nasıl geliyor bebişler arka arkaya
Bu arada ben Haziran ayında 3 hamiş haberi alacağız demiştim ay bitmedi,nerde o iki bebişimiz daha.Elma deyince çıksınlar
ELMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
evet serpil temiz kalplı o baştan anlamıştı
anladım canım milletin zaten bir ton derdi var bide bunlarla mı uğraşıyo ya akannehir
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
Aycan kullanıcısından alıntı
Ohooooo Hemso,
ne is hemen havlu attin ?, Dondurulmus embriyolarini yerlestirdiginde ümit etmicenmi?. Cok cabuk pes ettin. Menopoza girmedigi sürece hicbi kadin ümidini yitirmiyor.
Bu ise baslarken doktorlar zaten hamilelik sansi %30 diyor, Bunu bilerek basliyoruz bu ise, Senin gibi olumlu, pzitif biri bu tepkiyi veriyorsa, Umut 3 deneme, ben 5 denemeyle yatip ölelim ozaman.
Umuda ümidini yitirme pozitif ol diyen Geschenke ne oldu?
Günde 8 incirin suyundan bahsediliyo, 2 incir yemekten degil Tabii tercih meselesi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bak diger topikte MISRA hamileymis. Düzensiz kullandigim hayit tohumu diyor. Dilerim bi gün sende hamileyim diye müjdelersin.
CANIM SÖYLEMEK İSTEDİĞİMİ ya ben anlatamamışım ya sen yanlış anlamışsın o zaman. ben pes ettim demiyorum. kafamda olmasını istemiyorum sadece. sonuçta bu tür şeylerle ilgiendiğim sürece kafamdan atmamış olmuyormuyum. eşimle yazın keyfini çıkartayım mesela. hayatım çocuktan ibaretmi evlenirken çocuk olsun diyemi evleniyoruz hayır. hiç olmayadabilir ayrıca bunu takıntı yapmak istemiyorum. olacağı varsa hayıt bal, polen civanperçemi hikaye. bu ümidimi kaybettiğim anlamına gelmiyor. inan bana canlı örnekler gödüm son iki günde neler dinledim çevremden hepside hiç bişi yapmayan hatta hiç çocuk düşünmeyenler çok rahat hamile kalıyor hiç dikkat etmiyor üstüne.
o dediğin bayan eskiden bizim topicteydi sonra hemşehrisi olan başka bayanla kapris yapıp bizden gittiler. daha öncede hamilleiği var zaten bakma sen hayıt değil sadece onların yaptığı. ben böyle düşünüyorum hemşo. sen anladın inşallah beni..
kız bu gshenk yazmış hayıt topiğine bakayım mısra açmış diye bulamadım serpilin dediği kadar varmışş
günaydın canım nasılsın varmı değişiklik nasıl gidiyor
tabiki içiyorum canım devam oooohhhhhhh şifa olsun canım
günaydın kumsalcımmm
günaydın fatoşcummmm
kızlarrrrr dualarımıza devamm hayıta devam morala devamm yalnız stres yok ne panik no stres gelsin bebeişler inşallhhhh
çılgınım heeeeeeeee ya anama doğru zaman bende kaçırmıştım bu aya doğru zamanı yaklayacağım inşallhh bakalım gaza geldik dermişim çılgınımm daraısıı sana ve isteynlere sende ve aylintee havaii fişek patalatacağız ama bu yaz aşk yazıı ilşan ettik hhahhahahahha havuz deniz aşkk gerisi faso fisooooaklinialirimsmile
seni seviyorum serpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil belki önümüzdeki aylarda tanışma fırsatımız bile olacakarkadşlar bende zaten konu yok kapandı toğpicde zaten mısra ilk sayflarda açıklamsını yaptı kapanmıştır benimde kimseyle sorunum yok belirteyimm burada yok kısacasıı sevgilerimle hiç kimse geremez bizi
sizden birşey rica edeceğim kızlar. birbirinize kızıyor kırılıyor ya da olabilirsiniz..benim de oldu, hiç olmadı mı sanıyorsunuz..
ama lütfen aranızda olan biten şeyler için diğer arkadaşları yani bizleri karıştırmayın..
benim kimseyle sorunum yok bu konuda cok açıkça soyleyebilirim.
zaten su gergin hayatımızda rahatlamak için geliyoruz..burası sanal bir yer..eğer birine kızdıysanız ona yazmazsınız olur biter..
mısra sen hamileliğini doya doya yaşa canım.. gerçekten cok sevindim..bu konuda da samimiyim.
ben artık bu konuyla ilgili tek kelime duymak , yazmak, konuşmak istemiyorum. cok üzülüyorum, sıkılıyorum.
öpüyorum kızlar..
yok balım galiba bu aşılamada tutmadı.
günaydın birtanem nasılsın
serpil bana 5 yasin ekledinmi gülüm
biz zaten yazışmıyoruzz çılgın konuşmuyoruzda bizim için bi tek burası var burdakı dostluk yazışmalardan anlaşılıyor dostluğumuzz
konuyu açmak değil di amacım sadece yazışması ve biz görmeyeceğiz sankı BİZ TEMİZ KALPLİYİZZ ALLAH GECE 1 DE OLSA NERDE OLURSA OLSA GÖSTERİRRRR BİZEE
BUSEEEEEEEEEEM sakin ol bebeğim. senin art niyetli olmadığını biliyoruz. :1hug:
inşallah canım ya ama göğüs hassasiyetinden başka hiç bir şey yok. onlarda zaten reglim yakın. ve reglim yaklaştığı zaman her ay olurdu bu yüzden hiç bir şey hissetmiyorum. geçen aşılamada kasık sancılarım filan oluyordu öyle bir umudum vardı gerçi o sancılarda fossssssss çıkmıştı ama hayırlısı allahtanfatoşcum orası hiç belli olmaz hayırlısı inşallah güzel haberler alıcaz canım
belkim süpriz olur
serpilim ben kendimden ümidi kestim yaw:) ama esas havai fişeği sana patlaıcam ben.
bu arada sana ne dicektim, bir arkadaşımın eşi var 41 yaşında hamile oldugu haberini aldı..
daha oncede 16 yasında bir kızı varr..
yani senin de olacak..ben cok inanıyorum canım..
ben biraz cıkıyorum öperim.
sizden birşey rica edeceğim kızlar. birbirinize kızıyor kırılıyor ya da olabilirsiniz..benim de oldu, hiç olmadı mı sanıyorsunuz..
ama lütfen aranızda olan biten şeyler için diğer arkadaşları yani bizleri karıştırmayın..
benim kimseyle sorunum yok bu konuda cok açıkça soyleyebilirim.
zaten su gergin hayatımızda rahatlamak için geliyoruz..burası sanal bir yer..eğer birine kızdıysanız ona yazmazsınız olur biter..
mısra sen hamileliğini doya doya yaşa canım.. gerçekten cok sevindim..bu konuda da samimiyim.
ben artık bu konuyla ilgili tek kelime duymak , yazmak, konuşmak istemiyorum. cok üzülüyorum, sıkılıyorum.
öpüyorum kızlar..
biz zaten yazışmıyoruzz çılgın konuşmuyoruzda bizim için bi tek burası var burdakı dostluk yazışmalardan anlaşılıyor dostluğumuzz
konuyu açmak değil di amacım sadece yazışması ve biz görmeyeceğiz sankı BİZ TEMİZ KALPLİYİZZ ALLAH GECE 1 DE OLSA NERDE OLURSA OLSA GÖSTERİRRRR BİZEE
azdıklarını okuyunca çok şaşırdım ve de üzüldüm,çok yanlış düşündüğün noktalar var.
Şöyle ki;
Biz bu topiği açarken tüm arkadaşların diğer topikten rahatsız olduğunu iddia etmedik.
Kimseyi zorlada çağırmadık ,geç bir saatte topiği açtığımız içinde herkese mesaj gönderemedik,kaldı ki ben çılgın a sana iletmesini söylemiştim.
Diğer nokta kim demiş ki pire için yorgan yıkıldığını,öyle birşey olsa ben bu topiği açma görevini kesinlikle üstlenmem ,hayatta duruşuma aykırı bir davranış olur.
Uzun ve saygı çerçevesinde yapılan gözlemler neticesinde,kimseyi üzmemek ve kırmamak adına bu karar alınmıştır.Diğer türlü düşünülseydi ayrılma sebebi olan o şahıs o topikte yerden yere rahatca vurulabilir,bir şekildede uzaklaştırılabilirdi.O şahıs yüzünden daha önce topikten ayrılan arkadaşlarda sakin ve sessizce gittiler.
Bu arada dipnot benim o şahısla hiçbir diyaloğum yoktur.Sadece uzun süredir insanları yargılayan,aşağılayan ...vs tavırlarından çok rahatsız olmam vardır.
Her ne ise herkes elbette tercih hakkına sahip ,herkes mutlu olduğu yerde kalsın
tekrarra hatırlatma anlamında kopyaladımm
hadi gülüm benim ya boş ver gitsiiiiiiiiiiiiiiiin alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis biz bugün mutluyuz mısramız hamilesakınım fatoşcum cidden aman elelamm ne derse desinnn hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey::teytey:
mısra hamilemi kızlar....ay çok mutlu olsum :)) gözün aydın olsun mısracığım...sağsağlim alırsın inşallah meleğini kucağına....
günaydın kızlar...naber nasılsınız , serpilciğim hayırdır ...bişeyler yazmışsın yukarıda , canınımı sıktı birileri....
fatoözelimmmmmmmmmm umutsuuzluk yok sabırr ve kaannatt tualinaın senin nihaim in haberlerini alacağız rahat ol
hadi gülüm benim ya boş ver gitsiiiiiiiiiiiiiiiin alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis biz bugün mutluyuz mısramız hamilehihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kimse bu mutluluğu bozamaz :içelim: seni seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: hepimiz seni seviyoruz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?