Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sizden birşey rica edeceğim kızlar. birbirinize kızıyor kırılıyor ya da olabilirsiniz..benim de oldu, hiç olmadı mı sanıyorsunuz..
ama lütfen aranızda olan biten şeyler için diğer arkadaşları yani bizleri karıştırmayın..
benim kimseyle sorunum yok bu konuda cok açıkça soyleyebilirim.

zaten su gergin hayatımızda rahatlamak için geliyoruz..burası sanal bir yer..eğer birine kızdıysanız ona yazmazsınız olur biter..
mısra sen hamileliğini doya doya yaşa canım.. gerçekten cok sevindim..bu konuda da samimiyim.

ben artık bu konuyla ilgili tek kelime duymak , yazmak, konuşmak istemiyorum. cok üzülüyorum, sıkılıyorum.

öpüyorum kızlar..

güneydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm

serpil okudunmu kız sen haklıymışsın dün gece şok oldum şokkkkkkkkkk

günaydın canımın içi. bende şoktayım

sus serpil boşver

şoktayıııııııııııııııııııııııııııııım

Günaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım sabah ezanında yattım yarım saat sonra kalktım.Çokkkk uykum var

canım benim ya nasıl uyuycan. ama kendine dikkat et balım artık. tek değilsin minik yiğenimizde var

Kızlar şu anda saat 3:50 uyku tutmadı buralarda geziniyorum :)

ayyyyy bilsem bende seninle dolaşırdım.olumunekankayizsmile

burdayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım birisi elmamı dedi :1hug:

evet serpil temiz kalplı o baştan anlamıştı

gülüm buradakilerin hepsi temiz kalpli. onun için burdayız. hatırlasana buse regl olduğu gün nasıl kenetlendik. kumsal da nasıl kenetlendik. mısranın sevincinde sevincimiz ayyukaçıktı nasıl kenetlendik.olumunekankayizsmile

anladım canım milletin zaten bir ton derdi var bide bunlarla mı uğraşıyo ya akannehir

anlamadım walla

konuyu kapatalım arkadaşlar boşverin

arkadşlar bende zaten konu yok kapandı toğpicde zaten mısra ilk sayflarda açıklamsını yaptı kapanmıştır benimde kimseyle sorunum yok belirteyimm burada yok kısacasıı sevgilerimle hiç kimse geremez bizi

günaydın canım nasılsın varmı değişiklik nasıl gidiyor

tabiki içiyorum canım devam oooohhhhhhh şifa olsun canım

yok balım galiba bu aşılamada tutmadı.

günaydın kumsalcımmm
günaydın fatoşcummmm

günaydın birtanem nasılsın

kızlarrrrr dualarımıza devamm hayıta devam morala devamm yalnız stres yok ne panik no stres gelsin bebeişler inşallhhhh

serpil bana 5 yasin ekledinmi gülüm

serpilim ben kendimden ümidi kestim yaw:) ama esas havai fişeği sana patlaıcam ben.
bu arada sana ne dicektim, bir arkadaşımın eşi var 41 yaşında hamile oldugu haberini aldı..
daha oncede 16 yasında bir kızı varr..
yani senin de olacak..ben cok inanıyorum canım..
ben biraz cıkıyorum öperim.

seni seviyorum serpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil belki önümüzdeki aylarda tanışma fırsatımız bile olacak

biz zaten yazışmıyoruzz çılgın konuşmuyoruzda bizim için bi tek burası var burdakı dostluk yazışmalardan anlaşılıyor dostluğumuzz

konuyu açmak değil di amacım sadece yazışması ve biz görmeyeceğiz sankı BİZ TEMİZ KALPLİYİZZ ALLAH GECE 1 DE OLSA NERDE OLURSA OLSA GÖSTERİRRRR BİZEE

BUSEEEEEEEEEEM sakin ol bebeğim. senin art niyetli olmadığını biliyoruz. :1hug:

azdıklarını okuyunca çok şaşırdım ve de üzüldüm,çok yanlış düşündüğün noktalar var.
Şöyle ki;
Biz bu topiği açarken tüm arkadaşların diğer topikten rahatsız olduğunu iddia etmedik.
Kimseyi zorlada çağırmadık ,geç bir saatte topiği açtığımız içinde herkese mesaj gönderemedik,kaldı ki ben çılgın a sana iletmesini söylemiştim.

Diğer nokta kim demiş ki pire için yorgan yıkıldığını,öyle birşey olsa ben bu topiği açma görevini kesinlikle üstlenmem ,hayatta duruşuma aykırı bir davranış olur.
Uzun ve saygı çerçevesinde yapılan gözlemler neticesinde,kimseyi üzmemek ve kırmamak adına bu karar alınmıştır.Diğer türlü düşünülseydi ayrılma sebebi olan o şahıs o topikte yerden yere rahatca vurulabilir,bir şekildede uzaklaştırılabilirdi.O şahıs yüzünden daha önce topikten ayrılan arkadaşlarda sakin ve sessizce gittiler.
Bu arada dipnot benim o şahısla hiçbir diyaloğum yoktur.Sadece uzun süredir insanları yargılayan,aşağılayan ...vs tavırlarından çok rahatsız olmam vardır.

Her ne ise herkes elbette tercih hakkına sahip ,herkes mutlu olduğu yerde kalsın

tekrarra hatırlatma anlamında kopyaladımm

fatoşcum orası hiç belli olmaz hayırlısı inşallah güzel haberler alıcaz canım
belkim süpriz olur
inşallah canım ya ama göğüs hassasiyetinden başka hiç bir şey yok. onlarda zaten reglim yakın. ve reglim yaklaştığı zaman her ay olurdu bu yüzden hiç bir şey hissetmiyorum. geçen aşılamada kasık sancılarım filan oluyordu öyle bir umudum vardı gerçi o sancılarda fossssssss çıkmıştı ama hayırlısı allahtan

çılgınım arakdaşına sevindimm bebeğim malum eşimin görevi gereği 2 ay zor döznemler oldu bende inanıyorum olacakk kii zatenn malum bir hamilelğim var tabbii olursa süper olmasadad balım iki oğlum var onlarall oyalnırımm bebeğim amma rabbim önce size versin canım tüm kalbimle diliyorummm

günaydın kızlar...naber nasılsınız , serpilciğim hayırdır ...bişeyler yazmışsın yukarıda , canınımı sıktı birileri....

mısra hamilemi kızlar....ay çok mutlu olsum :)) gözün aydın olsun mısracığım...sağsağlim alırsın inşallah meleğini kucağına....

hatırladım serpil merak etme. mısra bana yazmıştı bu cevabı.
çılgına katılıyorum . bu konu hakkında bizi karıştırmayın.
ben mutlu mutlu herkesle yazışırken bi sabah uyandığımda yep yeni bi topik açıldığını gördüm.
meeğersem özelden yazışmalarda neler oluyormuş,kazan kaynıyormuş.
haberim yoktu.siz böyle mutlusun ben de
olduğum yerde mutluyum

başka da bişi yazmıcam

sakınım fatoşcum cidden aman elelamm ne derse desinnn hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey::teytey:
hadi gülüm benim ya boş ver gitsiiiiiiiiiiiiiiiin alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis biz bugün mutluyuz mısramız hamile hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kimse bu mutluluğu bozamaz :içelim: seni seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: hepimiz seni seviyoruz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

mısra hamilemi kızlar....ay çok mutlu olsum :)) gözün aydın olsun mısracığım...sağsağlim alırsın inşallah meleğini kucağına....

günaydın tualina nasılsın canım evet mısramız hamile darısı tüm kızların başına inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar...naber nasılsınız , serpilciğim hayırdır ...bişeyler yazmışsın yukarıda , canınımı sıktı birileri....

boşver tualina takılma böyle şeylere

fatoözelimmmmmmmmmm umutsuuzluk yok sabırr ve kaannatt tualinaın senin nihaim in haberlerini alacağız rahat ol

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

:içelim:kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile:dance:dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…