olur olur bişey olmaz.....belenaycım,şimdilik serpoşun bebek yapması için meryem olması lazım
serpilcim senin adına belenayı aydınlattım ama kusura bakma....öpüyorum seni çk çok.....
canım.....n egüzel ultrasonlar falan başlamış....yavaş yavaş finale geliyosun inşallah....valla benim işler yoluna girer mi girmez mi,allah bilir işte
canım,kızıma ilk iki ay ben yaptırdım,kabızlığı vardı....çok eski ve ilkel bi yöntem ama, badem yağıyla gbeğini ve poposunu ovuyodum,sonra gazete kağıdını incecik küçücük poposuna girecek büyüklükte rulo yapıp,zeytinyağına batırıp,makatta biraz bekletiyodum,..zaten anında yapıyodu,......
ya da derceler var ya, onların metal ucu incedir,onu dezenfekte edip,yeytinyağlayıp,makatı onunla uyarıyodum....iyi bir yöntemdir...devamlı karnını ovala,dolaşıma,dolayısıyla bağırsaklara iyi gelir canım....sana çok çok kolaylıklar diliyorum...gözlerinden öpüyorum....
olur olur bişey olmaz.....belenaycım,şimdilik serpoşun bebek yapması için meryem olması lazım
serpilcim senin adına belenayı aydınlattım ama kusura bakma....öpüyorum seni çk çok.....
canım.....n egüzel ultrasonlar falan başlamış....yavaş yavaş finale geliyosun inşallah....valla benim işler yoluna girer mi girmez mi,allah bilir işte
canım,kızıma ilk iki ay ben yaptırdım,kabızlığı vardı....çok eski ve ilkel bi yöntem ama, badem yağıyla gbeğini ve poposunu ovuyodum,sonra gazete kağıdını incecik küçücük poposuna girecek büyüklükte rulo yapıp,zeytinyağına batırıp,makatta biraz bekletiyodum,..zaten anında yapıyodu,......
ya da derceler var ya, onların metal ucu incedir,onu dezenfekte edip,yeytinyağlayıp,makatı onunla uyarıyodum....iyi bir yöntemdir...devamlı karnını ovala,dolaşıma,dolayısıyla bağırsaklara iyi gelir canım....sana çok çok kolaylıklar diliyorum...gözlerinden öpüyorum....
canım uras pşamaıza geçmiş olsun hayatkavuniçi çok güzel anlatmış uygula sende malum bilgi olarak tecrübeli hayat
canım uras pşamaıza geçmiş olsun hayatkavuniçi çok güzel anlatmış uygula sende malum bilgi olarak tecrübeli hayat
canım geçmiş olsun zeytinyağını fazla kullanmayın şimdi etkili gibi görünsede zararı var bağırsaklar kendi hareket etmediği için tembelliğe yol açıyor eltim yapıyordu öle çocuğuna sonra çocuk sürekli ishal olmaya başladı soluğu doktorda aldılar bazı kişilerde bağırsak tembelliği olabiliyormuş bi götür istersen doktoraCanım sürekli yağlarla masaj yapıyorum,kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp popişine ........yapıyorum.Yine de kar etmiyor.Geçen haftada kabızdı 5.gün yaptı.Biraz uğraşacağız öle görünüyor.Yine de çok teşekkür ederim
serpilim kusura bakma canım ya ben seni bıraktığğımda evliydin hayırlısı olsun canım ama siz bana hep gülüyonuz yaaaa oynamıyom işte tamam bi ara girmedik diye ne buçok cahil kalmışım çooook canım bende amma laf etmişim he vize falan neyse o vizeyi alacak birini bulursun canım kız çok seviyom ben seni
Napıyon kıııııııı:)
İyi misen hoş musan?
Özleniyorsun bilesin
:81::81::81:kızlar hepinize hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun:81::81::81:
seninde canım arkadaşım.....
ay serpoşum çok kötüyüm ben.. boğazlarım acayip şiş ve iltihap dolu....
napcam ben böyleeee
slm kızlar nasılsınız
çok geçmiş olsun evet geçen yazdığında okudum üüzldüm(( ne yapmaka lazım pastıl çiğnesen o gayet iyi geliyor zrararıda yok bebeğe
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Serpilim bugün nasılsın kuzum?
Blue biz seninle tanıştık mı acep?
Antalya daymışsın çokkk sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?