Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Canım sürekli yağlarla masaj yapıyorum,kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp popişine ........yapıyorum.Yine de kar etmiyor.Geçen haftada kabızdı 5.gün yaptı.Biraz uğraşacağız öle görünüyor.Yine de çok teşekkür ederim

Canım sürekli yağlarla masaj yapıyorum,kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp popişine ........yapıyorum.Yine de kar etmiyor.Geçen haftada kabızdı 5.gün yaptı.Biraz uğraşacağız öle görünüyor.Yine de çok teşekkür ederim

serpilim kusura bakma canım ya ben seni bıraktığğımda evliydin hayırlısı olsun canım ama siz bana hep gülüyonuz yaaaa oynamıyom işte tamam bi ara girmedik diye ne bu çok cahil kalmışım çooook canım bende amma laf etmişim he vize falan neyse o vizeyi alacak birini bulursun canım kız çok seviyom ben seni

canım geçmiş olsun zeytinyağını fazla kullanmayın şimdi etkili gibi görünsede zararı var bağırsaklar kendi hareket etmediği için tembelliğe yol açıyor eltim yapıyordu öle çocuğuna sonra çocuk sürekli ishal olmaya başladı soluğu doktorda aldılar bazı kişilerde bağırsak tembelliği olabiliyormuş bi götür istersen doktora

günaydın canım senin cehilliğini sevsinler kırmızılı kız bende seni çok seviyorum balım heee şimdi meryem ana modundayım sonra bkacağız bir nuriye :)) bu ara canım nuri pek istemiyor ara ara krize gir5iyorum onuda atlatıyoruz işte

Napıyon kıııııııı:)
İyi misen hoş musan?
Özleniyorsun bilesin

ttalım bende seni çok ama çok özlüyorum bugün günleri şaırmışım ofise yeni geldim cumartesi diye annemle oturmu:44::44::44::44:ş koyu bir sohbete koyulmuştum annemde serpil bu gün cuma diyince veden bir çıkışım var sorma

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

oneday,blue,
aaaaaa blu uzun zamandan beri ilk defa karşılaşıyoruz

seninde canım arkadaşım.....

ay serpoşum çok kötüyüm ben.. boğazlarım acayip şiş ve iltihap dolu....

napcam ben böyleeee

çok geçmiş olsun evet geçen yazdığında okudum üüzldüm (( ne yapmaka lazım pastıl çiğnesen o gayet iyi geliyor zrararıda yok bebeğe

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Serpilim bugün nasılsın kuzum?
Blue biz seninle tanıştık mı acep?
Antalya daymışsın çokkk sevindim

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

oneday,Mısra,blue,

mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamm iyimm balımm heee bak 3 antalyalıyız sayfada

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Serpilim bugün nasılsın kuzum?
Blue biz seninle tanıştık mı acep?
Antalya daymışsın çokkk sevindim

canım ben geldiğimde topiğe sen uras paşamızı doğurmuştun
çok denk gelemedik ama seni yazdıklarından ve kızlardan gayet iyi biliyorum evet antalyadayım bende...
işte 22 haftalık hamişim...
hamişliğimi öğrendiğiğim günden beri (hatta daha öncesinden) bu topikteyim...
ve kızlara çok şey borçluyum....
ve hepinizi seviyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…