Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar
günaydın serpil belenay ne diyo kız ne vizesi bişlmediğimiz bişeymi var
hayatcım günaydın iyiyim ben sen nasılsın :80::80:

ayyy onu bende anlamadım ne vizesi dükkan kapalı bizde

karıştırdı sanırım açılır açılır kriz var şu an
ne gülüyonuz yaaaa karışmış ortalık hayatkavuniçi almış testi ben serpil zannettim sevindim hatlar karıştı anlaşılan neyse Allah söyletti belkide serpilin bebişi gelmesi yakındır
hayatkavuniçi hayırlısı olsun canım senin yazını serpile diye yazmışım ortalık karıştı
insanlık hali olur böle şeyler

canlarımmmm slm...

nasılsınız bakalım... ben pek iyi değilim... antalyanın sıcağı, nemi mahvetti beni... klimanın altına geçip serinlemekten de grip oldum. bademcilerimde şişti.. ilaçta alamıyorum...
yutkunamıyorum.. baya kötüyüm üç gündür yatıyordum..
bugün geldim işe...
bebeğim iyi... salı günü detaylı ult gireceğiz.
inşallah sonuçlarda iyi olur...
sizleri hepinizi çok özledim.hayatcımmm...merak etme her şey yoluna girecek..seviyorum seni...
serpilim...canım bu sıcaklarla napcaz yaaaaaa
fatoşum, cimcimem..iyissiniz dimi... bebeğimin güzel kardeşleride iyidir inşallah..
nihalcim...yetercim.. adaşım...dualarım sizinle...
iyi bakın kendinize...
rabbime emanet olun....

Son düzenleme:
Günaydın tünaydın iyi günler arkadaşlar
Umarım hepinizin keyfi yerindedir.
Oğluşum kabız ben onunla uğraşıyorum yavrucum ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor dolayısıylada uyumuyor

Hepinizi kocaman öpüyorum

olur olur bişey olmaz.....belenaycım,şimdilik serpoşun bebek yapması için meryem olması lazım
serpilcim senin adına belenayı aydınlattım ama kusura bakma....öpüyorum seni çk çok.....

canım.....n egüzel ultrasonlar falan başlamış....yavaş yavaş finale geliyosun inşallah....valla benim işler yoluna girer mi girmez mi,allah bilir işte

canım,kızıma ilk iki ay ben yaptırdım,kabızlığı vardı....çok eski ve ilkel bi yöntem ama, badem yağıyla gbeğini ve poposunu ovuyodum,sonra gazete kağıdını incecik küçücük poposuna girecek büyüklükte rulo yapıp,zeytinyağına batırıp,makatta biraz bekletiyodum,..zaten anında yapıyodu,......
ya da derceler var ya, onların metal ucu incedir,onu dezenfekte edip,yeytinyağlayıp,makatı onunla uyarıyodum....iyi bir yöntemdir...devamlı karnını ovala,dolaşıma,dolayısıyla bağırsaklara iyi gelir canım....sana çok çok kolaylıklar diliyorum...gözlerinden öpüyorum....

ayy ne bileyim bu sıcaklarda anamız ağlıyor ben resmen yerlerde sürünür oldum klmadan nefret ediyorum benide hasata ediyor kaşlarım amzon ormanı gibi oldu sıcaktan kuaföre gidemiyorum offf şu hava biraz serinlese ( bu arada detaylı ultrsyonunu bekliyor hayırlı sonuç alacaksın canım fatonunda tahlileri şükür temiz çıktı :)))) tatlım doğurmadan bir ara görüşelim :))

beanay ne yapalım sabah sabah tuğbayla baktık ortalık karışmışş şaşkın şiakın gülme tuttu bizi yerim seniiiiiiiiiiiiiiiii kocaman mucuxxx

canım uras pşamaıza geçmiş olsun hayatkavuniçi çok güzel anlatmış uygula sende malum bilgi olarak tecrübeli hayat

canım uras pşamaıza geçmiş olsun hayatkavuniçi çok güzel anlatmış uygula sende malum bilgi olarak tecrübeli hayat

canımmmmmmmmmmmmm
nasılsın......

ben de fatoşa uygun bi zamanda tel edecektim....
burdan mı sorsam napsam diye düşünüp duruyordum...iyi oldu,merakım gitti.....

beanay ne yapalım sabah sabah tuğbayla baktık ortalık karışmışş şaşkın şiakın gülme tuttu bizi yerim seniiiiiiiiiiiiiiiii kocaman mucuxxx
şimdi sen meryem ana gibi niye dolaşıyon ortalıkta onu anlamadım geçmişi okuyamadım çok fazla bişeyler kaçırmışım ama ne kız enişteyimi kaçırdın yoksam noliii

şimdi sen meryem ana gibi niye dolaşıyon ortalıkta onu anlamadım geçmişi okuyamadım çok fazla bişeyler kaçırmışım ama ne kız enişteyimi kaçırdın yoksam noliii

belanyımm ben uuzn zamandan beri meryem anayım evet evet kaçırdık adamacağız fazla d ayanamadıı bana antalyayı terketti

belanayım çok uzun zaman oldu ben yanız olaı yalnzılığınmın tadını çıkartıyorum l yeni adaylara açığız ama şuan değil biraz tadını çıkartayım

yaa, preseed jel ile hamiş kalanlar mı,preseeed ile hamile kalanlar mı ne öyle bi topik vardı,
onu arıyorum bulamıyorum...sen bilirsin ,nasıl bulucam.........

yaa, preseed jel ile hamiş kalanlar mı,preseeed ile hamile kalanlar mı ne öyle bi topik vardı,
onu arıyorum bulamıyorum...sen bilirsin ,nasıl bulucam.........

canım gebelk bölümümnde bulabilrsin veya ggelden yaz persedle hamile kalanlar ordanda çıkar tatlım diğer odadaydım mesajını geç gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…