kızlar hepinize selamlar,
nazemir,
serpil
yeter
nuray
fatoş
blue
folik
cimcime
ve ismini unuttuğum varsa affola.....
çalışmlardan haber yok mu, şu günü bu günü.....
herkes boşşlamış bakıyorum da,
ama ben çalışıyorum,çok çalışkanım,kendime ovulasyon testi aldım hatta..gelmek isteyen varsa,rahat rahat girsin de zorlanmasın diye......
nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir dün doktora gittim romatizma tedavim başlayacaktı bağdokusu hastalığı varmış romatizmayla birlikte ve göze vurmuş ilaç başlamak için göz doktorunun onayı lazımmış bakalım bide tüp bebeğe başlıyacağız dedim doktor şu aşamada başlamayın dedi şu durumunu bi netleştirelim sonra sonra başlarsınız ama bizim gözetimimiz altında başlamalısın dedi yani bir süre daha bebiş yokmuş buldu velet yine gelmemenin yolunu aman bende çok koşmuyom zati peşinden ister gelsin ister gelmesin artık üzemicem kendimi o koşsun peşimden benim gibi anneyi zor bulur
serpilim sen nasılsın vizeyi kaldırmışsın geçisi kolaylaştırmak için ilave önlemler almışsıniyi yapmışsın valla hadi bakalım gelsin bebişler önce böle sonrada :emir_bebek_:
günaydın kızlar
günaydın serpil belenay ne diyo kız ne vizesibişlmediğimiz bişeymi var
hayatcım günaydın iyiyim ben sen nasılsın :80::80:
ayyy onu bende anlamadım ne vizesi dükkan kapalı bizde
ne gülüyonuz yaaaa karışmış ortalık hayatkavuniçi almış testi ben serpil zannettim sevindim hatlar karıştı anlaşılan neyse Allah söyletti belkide serpilin bebişi gelmesi yakındırkarıştırdı sanırım açılır açılır kriz var şu an
ne gülüyonuz yaaaa karışmış ortalık hayatkavuniçi almış testi ben serpil zannettim sevindim hatlar karıştı anlaşılan neyse Allah söyletti belkide serpilin bebişi gelmesi yakındır
hayatkavuniçi hayırlısı olsun canım senin yazını serpile diye yazmışım ortalık karıştı
insanlık hali olur böle şeyler
canlarımmmm slm...
nasılsınız bakalım... ben pek iyi değilim... antalyanın sıcağı, nemi mahvetti beni... klimanın altına geçip serinlemekten de grip oldum. bademcilerimde şişti.. ilaçta alamıyorum...
yutkunamıyorum.. baya kötüyüm üç gündür yatıyordum..
bugün geldim işe...
bebeğim iyi... salı günü detaylı ult gireceğiz.
inşallah sonuçlarda iyi olur...
sizleri hepinizi çok özledim.hayatcımmm...merak etme her şey yoluna girecek..seviyorum seni...
serpilim...canım bu sıcaklarla napcaz yaaaaaa
fatoşum, cimcimem..iyissiniz dimi... bebeğimin güzel kardeşleride iyidir inşallah..
nihalcim...yetercim.. adaşım...dualarım sizinle...
iyi bakın kendinize...
rabbime emanet olun....
Günaydın tünaydın iyi günler arkadaşlar
Umarım hepinizin keyfi yerindedir.
Oğluşum kabız ben onunla uğraşıyorum yavrucum ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor dolayısıylada uyumuyor
Hepinizi kocaman öpüyorum
canlarımmmm slm...
nasılsınız bakalım... ben pek iyi değilim... antalyanın sıcağı, nemi mahvetti beni... klimanın altına geçip serinlemekten de grip oldum. bademcilerimde şişti.. ilaçta alamıyorum...
yutkunamıyorum.. baya kötüyüm üç gündür yatıyordum..
bugün geldim işe...
bebeğim iyi... salı günü detaylı ult gireceğiz.
inşallah sonuçlarda iyi olur...
sizleri hepinizi çok özledim.hayatcımmm...merak etme her şey yoluna girecek..seviyorum seni...
serpilim...canım bu sıcaklarla napcaz yaaaaaa
fatoşum, cimcimem..iyissiniz dimi... bebeğimin güzel kardeşleride iyidir inşallah..
nihalcim...yetercim.. adaşım...dualarım sizinle...
iyi bakın kendinize...
rabbime emanet olun....
ne gülüyonuz yaaaa karışmış ortalık hayatkavuniçi almış testi ben serpil zannettim sevindim hatlar karıştı anlaşılan neyse Allah söyletti belkide serpilin bebişi gelmesi yakındır
hayatkavuniçi hayırlısı olsun canım senin yazını serpile diye yazmışım ortalık karıştı
insanlık hali olur böle şeyler
Oğluşum kabız ben onunla uğraşıyorum yavrucum ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor dolayısıylada uyumuyor
ayy ne bileyim bu sıcaklarda anamız ağlıyor ben resmen yerlerde sürünür oldum klmadan nefret ediyorum benide hasata ediyor kaşlarım amzon ormanı gibi oldu sıcaktan kuaföre gidemiyorum offf şu hava biraz serinlese( bu arada detaylı ultrsyonunu bekliyor hayırlı sonuç alacaksın canım fatonunda tahlileri şükür temiz çıktı :)))) tatlım doğurmadan bir ara görüşelim :))
beanay ne yapalım sabah sabah tuğbayla baktık ortalık karışmışş şaşkın şiakın gülme tuttu bizi yerim seniiiiiiiiiiiiiiiii kocaman mucuxxx
hayattttttttttttttttttttttttttttt özledimmmmmmmmmmmmm
....sıcaklardan kafayı yedim,artık böyle gülüyorum...
beanay ne yapalım sabah sabah tuğbayla baktık ortalık karışmışş şaşkın şiakın gülme tuttu bizi yerim seniiiiiiiiiiiiiiiii kocaman mucuxxx
şimdi sen meryem ana gibi niye dolaşıyon ortalıkta onu anlamadım geçmişi okuyamadım çok fazla bişeyler kaçırmışım ama ne kız enişteyimi kaçırdın yoksam noliii
şimdi sen meryem ana gibi niye dolaşıyon ortalıkta onu anlamadım geçmişi okuyamadım çok fazla bişeyler kaçırmışım ama ne kız enişteyimi kaçırdın yoksam noliii
yaa, preseed jel ile hamiş kalanlar mı,preseeed ile hamile kalanlar mı ne öyle bi topik vardı,
onu arıyorum bulamıyorum...sen bilirsin ,nasıl bulucam.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?