Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yakınlar o zaman canım,zonguldak,hiç bakmadım haritaya,
ankaraya 3,5 4 saat falan işte....
yolu çok güzel,yola çıktığın anda hissediliyor, karadenize girdiğin,yemyeşil,çok keyifli oluyor yolculuk...
kısmet olursa cuma-c.tesi gidicez işte....
denize girilir mi bilmem????

yakın zaten bartın il olmadan önce zonguldağın ilçesiydi amasrada zonguldağın sınırlarındaydı... o tepede durup amasraya bakıp öyle iniyoruz çok güzel görünüyor hatta facemdeki profil resmim geçen sene amasradaki tepede çektirdiğim resim .... denize giriliyor ama perşembe yağmurlu sıcaklıkda düşüyormuş hava durumu öyle gösteriyor bende yarın bi gitsekmi diyorum havalar serinlemeden geçen sene ağustos sonuna kadar hep sıcakdı ama busene biraz daha serin geçiyor

salm kızlar nasılsınız keyifler umarım iyidir
hayat hemşom tatil yapcakmışsın ohh ne güzel günün birlikte olsa tatil tatildir ben bu sene gidemedim bi yere inşallah seneye
serpilcim hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah
yetercim sen nasılsın
nazemir sende iyisin umarım
fatoşş inşallah paşanda sende iyisinizdir

iyiyim canım inşallah sende iyisindir..bizde memleketdeyiz hatta şuanda denizdeyiz...

kızlar hepinize selamlar,
nazemir,
serpil
yeter
nuray
fatoş
blue
folik
cimcime
ve ismini unuttuğum varsa affola.....
çalışmlardan haber yok mu, şu günü bu günü.....
herkes boşşlamış bakıyorum da,
ama ben çalışıyorum,çok çalışkanım,kendime ovulasyon testi aldım hatta..gelmek isteyen varsa,rahat rahat girsin de zorlanmasın diye......

Son düzenleme:

canım sağol ben iyiym çok şükür biraz yoğunum o yüzden fazla giremiyorum
sen nasılsın

nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir dün doktora gittim romatizma tedavim başlayacaktı bağdokusu hastalığı varmış romatizmayla birlikte ve göze vurmuş ilaç başlamak için göz doktorunun onayı lazımmış bakalım bide tüp bebeğe başlıyacağız dedim doktor şu aşamada başlamayın dedi şu durumunu bi netleştirelim sonra sonra başlarsınız ama bizim gözetimimiz altında başlamalısın dedi yani bir süre daha bebiş yokmuş buldu velet yine gelmemenin yolunu aman bende çok koşmuyom zati peşinden ister gelsin ister gelmesin artık üzemicem kendimi o koşsun peşimden benim gibi anneyi zor bulur
serpilim sen nasılsın vizeyi kaldırmışsın geçisi kolaylaştırmak için ilave önlemler almışsın iyi yapmışsın valla hadi bakalım gelsin bebişler önce bölesonrada :emir_bebek_:

Serpil im nasılsın kuzum?
Ben işyerine yeniden alışmak için çalışmalardayım,1 rapor yazayım dedim 2 saat oldu sallanıyorum

Ev alacakmışsın inş dilediğin krediyi alırsın.

canım uzun zamandan sonra işe başlamak ve adapte olmak oldukça zor :)) hadii hayırlısı bakalım ama sen oldukça güçlü hatunsun kısa sürede adapte olucaksın :)))

mısra kredilerde sıkıntı var oranlar yüksek ve yükseliyorda benim krdei notum düşük o yüzden istedğim kredi çıkmadı onların teklifinide ben kabul etmedim zaten şuan piyasalrda arapsaçı bekleyecğim ama akılım fikrim evde mısarcım bekleyelimm bakalım ne olacak

belanay canım evet senin bu velet senin gibi anneyi zor bulur poposu kalkımış senin veletin ama gelince bizde o popoyu şaplatırız bir güzel

belenay sağlığın daha önmeli bence dr güzel dinle ve ilaç tedavini sakın aksatma tüp olayın kışa bırak lütfen kışın daha iyi sonuçlar alınıyor canım kışa kadar kendinle alaklı ol veledide hiç düşünme

herkeslere günaydın bayanlar............
hepinizi çok çok öpüyorum

hayatcım ovolosyon testi almışsın ayyy kıyamam sana inşallahh hayırlı olur ben innaıyorum bu güzel mutluluğu yakalayacaksın rabbimm mücadelleri boşş bırakmaz ve inşallahh uuzn bekleme olmadan meleğine kavuşursun özleidmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni

günaydın kızlar
günaydın serpil belenay ne diyo kız ne vizesi bişlmediğimiz bişeymi var
hayatcım günaydın iyiyim ben sen nasılsın :80::80:

nazemir bende bu yaz deniz havuz yanii sanki bana yaz geldii akşmada belşki yarım saat havuzda yüzdüm tabbii şekerim spor amaçlı yüzüyorum üçgen vucut olayaımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…