Bugün sabahtan beri nöbetçi topicçi oldum
canım nasılsın.......
konuşamadık....
eşimin sperm değerleri daha iyi çıktı biliyo musun?????
2.5 aylık bir bakımdan sonra,biraz katladı.....
ama tabii benim şu güzel 38 yaşımdan dolayı, ay spermler nazlı, e yumurtalar da bu yaşta nazlanır muhabbetine,
hadi lpg dediler.......bakalım 15 gün sonra ak ....öt, kara ...öt çıkar meydana.....
hayırlısı...sen ne yaptın konuyla ilgili....
hayırlısı olsun hayatcım
bayram sonu test verecek işte eşim
bakalım bizimkide çıkacak ortaya ak mı kara mı
canım,inşallah düzelir sonuçlar..allah emeklerinin karşılığını verir şekerim
nasılsınız kızlar hayırlı cumalar bugün çok sevdiğim bir ablamın evine peygamberimizin sakalı şerifi gelmiş onu görmeye gittim kızlar nasıl bir duygu sağanağı nasıl bir huzur çok güzeldi Allah kabul etsin inşallah bol bol dualar edildi hatta önümde bir hamile vardı yanımdaki abla hamilenin karnını sırtını sıvazladı sonrada benim sırtımı ve karnımı rabbim sanada nasip etsin inşallah dedi o sırada annesinin kucağında bir kız çocuğu bize bakıyordu abla kızın olur inşallah dedi çok tuhaf oldum ağladım zaten ağlıyordum sakalı şerifi görünce dayanma hiç bide bu olayı yaşayınca hepten koyverdim muslukları rabbim kabul etsin inşallah çok güzel bir gündü Allahım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
günaydın canımmmmmmmmmmmm....günaydın canlar nasılsınız herkese güzel hayırlıbir hafta diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?